418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• pett3rson
    Ezt nem tudom ki mondta, de nagy marha volt. Persze, hogy számít, mi értelme lenne az egésznek, ha vereségre is ugyanannyit kapsz? WG oldalán vagy Wiki-n is írják ezt egyébként.
  • Plata
    Sebzés után kapod a creditet szerintem,legtöbb credites csatám nekem vesztes csata volt.
  • Sunsetjoy
    Ebből én azt szűröm le, hogy több mindent csináltál a vereségnél, mint a győzelemnél...
  • voivod32
    Múltkor valaki állította, hogy a győzelem, vagy vereség nem befolyásolja a credit bevételt. Pedig de:
  • Plata
    hát én nem szoktam félni grilltől,ennek is simán nekimentem.
  • voivod32
    Szerintem, pontosan az lehetett, amit írtál. Ha nagy ritkán szembe találom magam vele, most is zavarba jövök tőle, hogy:"melyik is a gyengébb, a torony, vagy a teste"?!
  • voivod32
    Eleinte én is rühelltem, de a végére annyira megszerettem, hogy megtartottam fun(!) tanknak,a Béla mellé.Lehet azért szerettem meg, mert igen sokan alábecsülik és ezt ki lehetett használni.
  • oneal1
    sziasztok

megy még ez a tank ász-os küldetés?

leírná esetleg valaki hogy hogy is van pontosan, melyik tier ben hogyan és mit lehet nyerni?
    nem találok róla semmit
  • realcsabi
    Röviden mednek lassú, heavynek puha.
    Egy tohonya tank, nagy profillal, gyenge test- és toronypáncéllal. Ágyú max átlagos, az átütése és az alfája sem emeli ki az átlagból. Hulldownra alkalmatlan, sidescrapelni szenvedős, face to face bármelyik heavyvel szemben elhal. Minden másik heavy jobb a tierjében jelenleg.
  • R3nton
    Azért én annyira nem ülnék nyugodtan a T49ben egy Grille ellen. Mostanában szinte csak Grillézek. Prohon vagy 500 méterről olyan ammoracket adtam 900hP-ról a T49ednek, miközben 60al száguldott oldalazva a spothelyen, hogy öröm volt nézni :D :D :D
  • joe662
    Szerintem csak szimplán hülye,kár volt accot vennie
    Ha program,akkor elég fostalicska,
  • tutyimutyi2
    Miért gondolod ennyire szörnyűnek a VK45.02A-t?
  • Lichtmaschin
    Eddig bírtam a maus-olast....vicc hogy gond nélkül szedik szét a tankot. Ha nem arannyal akkor le rusholjak minden mindegy alapon. Forgathatom én bárhogy, beforgatott toronyra nem lőnek, amint céloznék -1000 hp.
  • Angelus1991ster
    Uraim! Itt egy remek példa, hogy használ valaki a WoT-hoz ilyen macro izé programot.
    A példány neve: KAKASHI_
  • ROMOTO
    Régen jobb volt, most már kb. egál vagy rosszabb a simánál mert lomhább, manapság minden áthugyozza a lövegpajzsát 1-2 tierrel feljebb ahol az esetek 80% dekkol. Nem beszélve arról hogy utána jön minden idők legszarabb 8-as heavyje, a VK45.02 ausf amihez volt-van szerencsém, még kb 8k xp és túladok rajta, sajnos még a buffja előtt ami jah, jövő év elején lesz...
  • Sunsetjoy
    Az nem azért volt, mert furmányos, hogy a tornya a gyengébb (max 120), a hasa az erősebb (200)? És a kezdetekben azt tanulta meg a játékos (aki megtanulta), hogy hasba kell lőni, nem fejbe a tankokat? :)

Bár a Tiger P fejlesztett tornya is keményebb a sima Tiger fejlesztett tornyánál kicsivel.
  • voivod32
    Én úgy emlékszem, bár az volt vagy két éve. Hogy azóta milyen, nem tudom.
  • Sherman0070
    Szóval Tiger P fogja a lövéseket?
  • realcsabi
    Azzal a dpm-mel a tigris nagyon jó helyen van Tier7ben. Nagyon élhető tank, csak ne akarjon az ember a páncélra hagyatkozni, mert egyszerűen kevés. Akinek az kell annak ott a msik heavy ág, Úgyis hamarosan buffolják a VK 40.02A-t, a többi meg meg jól áll páncéllal azon az ágon.
  • voivod32
    A buff óta nekem is nagyon bejön a Tiger 1. De a Tiger P-ről is kellemes emlékeim vannak, nagyon jókat lehet vele pattintani.
  • Frankie69
    Tigris 1-est valami megmagyarázhatatlan oknál fogva nagyon szeretem, néha-néha 8-as 9es csatában is sikerül vele kiemelkedőt alkotni.
  • Angelus1991ster
    Migiri-Meg-megám. Jobb vele a staccom, mint a Tigris 1-el. Igaz jóval lassabban tölt, de mégis jobb vele a játék.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sima Tigris 1-nek t6-ban a helye.
  • Sherman0070
    Tiger P-t így akció keretében megéri megvenni?
  • joe662
    Azt top tankként,Maussal vagy E100al illik ugye?
  • Plata
    ISU-152-vel megvolt.
    Át robogtam a pályán és befoglaltam az ellenség bázisát mikor már marha nagy vesztésre álltunk.
  • Sunsetjoy
    A legjellemzőbb kitüntetés egy játékosnak, ha Lopakodót kap. Attól függ, milyen járműosztállyal :D
  • tothgyorgy
    Én is befoglaltam már TOG-al. :)
  • Angelus1991ster
    Total War és a wg szövetséget kötött.
    https://forums.totalwar.com/discussion/187179/wargaming-alliance-to-publish-total-war-arena/p1
  • Plata
    De az enyémen a lényeg az hogy a csapat leg lassabb tankjával felderítőt kaptam.
    ironikus nem?
  • joe662
    Az se rossz
    Nekem a reggeli kávé mellé egy kis b...zernyák irtás jutott.
  • Plata
    Elővettem a jó öreg T14-et,bakkker ez még mindig jó.
    Győzelem!
    Csata: Murovanka
    Járművek: T14
    Szerzett tapasztalat: 6 523 (x5 minden nap az első csatáért)
    Szerzett kredit: 40 966
    Csatában elért Achievement: Top Gun, Nagy kaliber, Acélfal, Felderítő, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"

Találkoztam egy toldival,szegény hülyére lövöldözte magát,de nem tudott átütni.jah és Kv1 is pattant a hátamról.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.14. 09:19:06
  • Plata
    Szerintem ahhoz sok szerencse is kell,Su100y már M4 troll ágyújával finom falat.
    T37-el szerettem nagyon.
    De ha már troll ágyú,T49-el 1087-et lőttem grille15-be épp most,közelről auto aim-al.Ház körül kergettük egymást ő mellé lőtt én nem.
  • Sunsetjoy
    Ezért írtam, hogy gyenge játékos vagyok, több szintről kapjon információt a kezeléséről, a járműről.
    A jó játékosok nagyon sok mindennel meg tudják találni a közös hangot, a gyengébbek meg a noob-védett tankokkal inkább:D
  • ROMOTO
    Nálam jól muzsikál

• Angelus1991ster
    Hát igen, ez így igaz.
    De azért jobb vagyok, mint dezo1.
  • Lokker
    gabox86 jobb játékos mint te :O
  • Angelus1991ster
    Miért nem képesek egyszer azt a szar MM-t normálisan megírni?

Nem csoda, hogy nem villant fel az ötödik karika a szocsi olimpián sem. Trehány beleszarós banda ez.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.11.13. 22:53:50
  • Lokker
    Tudom, járt Heroes&Generals topikban is, meg AW topikban aztán talán a main regjén ment modi topikba sírni. Vicces volt.
  • Pares
    Nem mentem vele sok csatát, de szerintem egész jó tank, brutális ágyúval (jó átütés, brutális sebzés, de kevésbé pontos). A gyenge oldala az, hogy nagy és papír, de a méretéhez képest elég fürge.
  • Angelus1991ster
    Tierlimit számomra egy SanGraal. A lóturós tankoknál bevezettetném a vásárolható tierlimitet az biztos. Mert a mostani harmadolós fosladék MM, már elég unalmas. Azonos tieres csatát nem képes egyszer sem összrakni. Tegnap sok-sok csata után összedobott egy osztást, hogy csak két szint volt benne. Hehh, mondom ez is ritka eset.