418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
pett3rson #382886 Ezt nem tudom ki mondta, de nagy marha volt. Persze, hogy számít, mi értelme lenne az egésznek, ha vereségre is ugyanannyit kapsz? WG oldalán vagy Wiki-n is írják ezt egyébként. -
Plata #382885 Sebzés után kapod a creditet szerintem,legtöbb credites csatám nekem vesztes csata volt. -
Ebből én azt szűröm le, hogy több mindent csináltál a vereségnél, mint a győzelemnél... -
Múltkor valaki állította, hogy a győzelem, vagy vereség nem befolyásolja a credit bevételt. Pedig de:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #382882 hát én nem szoktam félni grilltől,ennek is simán nekimentem. -
Szerintem, pontosan az lehetett, amit írtál. Ha nagy ritkán szembe találom magam vele, most is zavarba jövök tőle, hogy:"melyik is a gyengébb, a torony, vagy a teste"?! -
Eleinte én is rühelltem, de a végére annyira megszerettem, hogy megtartottam fun(!) tanknak,a Béla mellé.Lehet azért szerettem meg, mert igen sokan alábecsülik és ezt ki lehetett használni. -
sziasztok
megy még ez a tank ász-os küldetés?
leírná esetleg valaki hogy hogy is van pontosan, melyik tier ben hogyan és mit lehet nyerni?
nem találok róla semmit -
realcsabi #382878 Röviden mednek lassú, heavynek puha.
Egy tohonya tank, nagy profillal, gyenge test- és toronypáncéllal. Ágyú max átlagos, az átütése és az alfája sem emeli ki az átlagból. Hulldownra alkalmatlan, sidescrapelni szenvedős, face to face bármelyik heavyvel szemben elhal. Minden másik heavy jobb a tierjében jelenleg. -
R3nton #382877 Azért én annyira nem ülnék nyugodtan a T49ben egy Grille ellen. Mostanában szinte csak Grillézek. Prohon vagy 500 méterről olyan ammoracket adtam 900hP-ról a T49ednek, miközben 60al száguldott oldalazva a spothelyen, hogy öröm volt nézni :D :D :D -
Szerintem csak szimplán hülye,kár volt accot vennie 
Ha program,akkor elég fostalicska,
-
tutyimutyi2 #382875 Miért gondolod ennyire szörnyűnek a VK45.02A-t? -
Lichtmaschin #382874 Eddig bírtam a maus-olast....vicc hogy gond nélkül szedik szét a tankot. Ha nem arannyal akkor le rusholjak minden mindegy alapon. Forgathatom én bárhogy, beforgatott toronyra nem lőnek, amint céloznék -1000 hp. -
Angelus1991ster #382873 Uraim! Itt egy remek példa, hogy használ valaki a WoT-hoz ilyen macro izé programot.
A példány neve: KAKASHI_ -
Régen jobb volt, most már kb. egál vagy rosszabb a simánál mert lomhább, manapság minden áthugyozza a lövegpajzsát 1-2 tierrel feljebb ahol az esetek 80% dekkol. Nem beszélve arról hogy utána jön minden idők legszarabb 8-as heavyje, a VK45.02 ausf amihez volt-van szerencsém, még kb 8k xp és túladok rajta, sajnos még a buffja előtt ami jah, jövő év elején lesz... -
Az nem azért volt, mert furmányos, hogy a tornya a gyengébb (max 120), a hasa az erősebb (200)? És a kezdetekben azt tanulta meg a játékos (aki megtanulta), hogy hasba kell lőni, nem fejbe a tankokat? :)
Bár a Tiger P fejlesztett tornya is keményebb a sima Tiger fejlesztett tornyánál kicsivel. -
Én úgy emlékszem, bár az volt vagy két éve. Hogy azóta milyen, nem tudom. -
Szóval Tiger P fogja a lövéseket? -
realcsabi #382868 Azzal a dpm-mel a tigris nagyon jó helyen van Tier7ben. Nagyon élhető tank, csak ne akarjon az ember a páncélra hagyatkozni, mert egyszerűen kevés. Akinek az kell annak ott a msik heavy ág, Úgyis hamarosan buffolják a VK 40.02A-t, a többi meg meg jól áll páncéllal azon az ágon. -
A buff óta nekem is nagyon bejön a Tiger 1. De a Tiger P-ről is kellemes emlékeim vannak, nagyon jókat lehet vele pattintani. -
Frankie69 #382866 Tigris 1-est valami megmagyarázhatatlan oknál fogva nagyon szeretem, néha-néha 8-as 9es csatában is sikerül vele kiemelkedőt alkotni. -
Angelus1991ster #382865 Migiri-Meg-megám. Jobb vele a staccom, mint a Tigris 1-el. Igaz jóval lassabban tölt, de mégis jobb vele a játék.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sima Tigris 1-nek t6-ban a helye. -
Tiger P-t így akció keretében megéri megvenni? -
Azt top tankként,Maussal vagy E100al illik ugye?
-
Plata #382862 ISU-152-vel megvolt. 
Át robogtam a pályán és befoglaltam az ellenség bázisát mikor már marha nagy vesztésre álltunk. -
A legjellemzőbb kitüntetés egy játékosnak, ha Lopakodót kap. Attól függ, milyen járműosztállyal :D -
tothgyorgy #382860 Én is befoglaltam már TOG-al. :) -
Angelus1991ster #382859 Total War és a wg szövetséget kötött.
https://forums.totalwar.com/discussion/187179/wargaming-alliance-to-publish-total-war-arena/p1 -
Plata #382858 De az enyémen a lényeg az hogy a csapat leg lassabb tankjával felderítőt kaptam. 
ironikus nem?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Az se rossz 
Nekem a reggeli kávé mellé egy kis b...zernyák irtás jutott.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Plata #382856 Elővettem a jó öreg T14-et,bakkker ez még mindig jó. 
Győzelem!
Csata: Murovanka
Járművek: T14
Szerzett tapasztalat: 6 523 (x5 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 40 966
Csatában elért Achievement: Top Gun, Nagy kaliber, Acélfal, Felderítő, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
Találkoztam egy toldival,szegény hülyére lövöldözte magát,de nem tudott átütni.jah és Kv1 is pattant a hátamról.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.14. 09:19:06 -
Plata #382855 Szerintem ahhoz sok szerencse is kell,Su100y már M4 troll ágyújával finom falat.
T37-el szerettem nagyon.
De ha már troll ágyú,T49-el 1087-et lőttem grille15-be épp most,közelről auto aim-al.Ház körül kergettük egymást ő mellé lőtt én nem.
-
Ezért írtam, hogy gyenge játékos vagyok, több szintről kapjon információt a kezeléséről, a járműről.
A jó játékosok nagyon sok mindennel meg tudják találni a közös hangot, a gyengébbek meg a noob-védett tankokkal inkább:D -
Nálam jól muzsikál
-
Angelus1991ster #382852 Hát igen, ez így igaz. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De azért jobb vagyok, mint dezo1. -
Lokker #382851 gabox86 jobb játékos mint te :O -
Angelus1991ster #382850 Miért nem képesek egyszer azt a szar MM-t normálisan megírni?
Nem csoda, hogy nem villant fel az ötödik karika a szocsi olimpián sem. Trehány beleszarós banda ez.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.11.13. 22:53:50 -
Lokker #382849 Tudom, járt Heroes&Generals topikban is, meg AW topikban aztán talán a main regjén ment modi topikba sírni. Vicces volt. -
Pares #382846 Nem mentem vele sok csatát, de szerintem egész jó tank, brutális ágyúval (jó átütés, brutális sebzés, de kevésbé pontos). A gyenge oldala az, hogy nagy és papír, de a méretéhez képest elég fürge. -
Angelus1991ster #382844 Tierlimit számomra egy SanGraal. A lóturós tankoknál bevezettetném a vásárolható tierlimitet az biztos. Mert a mostani harmadolós fosladék MM, már elég unalmas. Azonos tieres csatát nem képes egyszer sem összrakni. Tegnap sok-sok csata után összedobott egy osztást, hogy csak két szint volt benne. Hehh, mondom ez is ritka eset.