World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó lenne még az is, hogy hétvégén (vagy csak Weekend special-okkor) 2x-es helyett 3x-os xp-t kapnánk az első győztes csatáért.
angelus1991ster.blogspot.hu
És ezt csak fokozza a 7VÉGI MOSLÉK EVENT. <#nevetes2>#nevetes2> .

Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.04.29. 17:55:10
Jól kezdődik ez a nap,három csatából kettőben a csapat nyír ki.<#whatever>#whatever>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.04.29. 17:33:29
Győzelem
Lakeville
T49
Szerzett tapasztalat:2 016 (x2 minden nap az első csatáért) Szerzett kredit 27 867 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 14 850)
Csapattárs 1100-at lőtt belém miközben két t10 td-re próbáltam rá mászni és spotolni az ellenség bázisát.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.04.29. 17:22:15
WG-nél a gondolkodás igencsak leterhelő lehet, így nem sokszor folyamodnak hozzá.
Utoljára szerkesztette: walert, 2016.04.29. 17:22:11
Magasabb tierben a durvább lightok hülyére fognak verni benne.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
De ez a grille vmi ritka ocsmány dög lett<#hehe>#hehe>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.29. 13:45:56
Egyébként amit a WoWp-ban és WoWs-ban megcsinálnak az a Wo-ban is megvalósulhat sok idővel később.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
9.15-ben valamit megint csináltak mert nagyobb a 2. mag kihasználtsága. 9.14-ben 40-50%, 9.15 teszten 70-80%
A grafikon bal oldala mutatja az 1. magot, a jobb oldala a 2. magot:

A WT meg kb. öt körtből egynél adja jól. Igaz ezzel sebeztem a legtöbbet eddig a játékban. Több, mint 11k jött össze.
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
(9-est azért sem akartam kredit grindelni mert ellenség ként mindig könnyű célpont volt. 10-es meg pláne, free frag ha nem rám táraz 1 méterről.)
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
https://wotinfo.hu
https://wotinfo.hu
Nem szoktam foglalni,de most egyedül maradtam egy E25 ellen,westfielden,és hát beálltam a körbe,annak is a széléhez,mert ott van egy ház.
T28htc vel voltam,70% körül jött a e25,nekiálltam ficánkolni,eközben rámentem a vonalra,talán a hátsó lánckerék kiment egy kicsit<#nemtudom>#nemtudom>,és nullázta a foglalást<#gonosz3>#gonosz3>
Ez eddig is így volt,hogy nem szabad rámenni a vonalra?<#lama>#lama>
Ideális legénységfejlesztő lenne.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.28. 22:05:30
A szopóág vele meg néha nagyon durván feltűnő volt, de nem minden esetben nyilván. Volt többször olyan is, hogy nagyon jól lehetett menni, 2 óra játék 16e xp prém nélkül a tvp-be, az azért jól jött. Szopóágnál meg a fele vagy még kevesebb, az meg nagyon nem jött jól.
Nem olyan fényes ez az aranytallér.....
Mit kezdenek vele? 2. IM top tankja lesz? Vagy újabb CW tank?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.28. 20:28:50
Kõszi!
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.28. 19:47:29
Lehet õ is elsö nap kapta ezt a betegsèget:-)
Írta: Jacktor
Ha minden a tervek szerint alakul, a holnapi napon (04.29) elindul a 0.9.15-ös verzió első publikus teszt szervere."
Más:
T95 / Chieftain - Frissített paraméterek és videó
Rita oldal
Most már az is lehet, hogy az illető egy különleges időhurokban van, aminek periódusa egy csata vagyis 15 perc.
Vagyis míg az accján változnak a számok, viszont ő mindig csak kezdő. Minden hurok idején újra kezdő állapotban van, mintha csak most nyomna elősször Csata/Battle gombot, amit még érzékelhet, hogy egyre több tankja van "valamiért".
És ez így megy.......
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.28. 19:21:58
Vagy az is lehet,h maga a Mester az.