banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    A vicc az, hogy sokan a pattintásra mentek vele a HT-15 miatt és hát igen, az arcát belövik, ha lőni próbál a maus, ergó dönthettél, hogy lősz párat, de akkor kapsz is vagy jobb gombot göcsösen nyomva használod a tankot és inkább a több pattintásra mész. Persze az elvesztett hp is beleszámít, tehát volt is olyan csatám, amikor kétségbeesve kínáltam a maus oldalát, hogy lőjék már be, hogy legyen meg a 12e biztosan és mégsem tudott belőni.

Erre fel a WG agytrösztjei rájöttek, hogy alacsony a sebzés vele, akkor buffot az ágyúnak. Ez nem baj, de szerintem, akik a HT-15-re mennek vele, azok nem fognak emiatt sokkal többet sebezni, mert túlságosan nagy és egyértelmű az arcán a gyenge pont (ez nem is pont, hanem felület már) és minden lövésnél kockáztat az ember 2-3x annyi bekapott sebzést.

Mindegy, ráfér a Maus-ra egy buff valóban, de én sokat nem fogok belőle profitálni, mert kínszenvedés vele a játék a szinte folyamatos prokhorovka, malinovka meg sand river-en egy rakás nagy arty mellett. Csak a HT-15-re tartogatom. A HT-15-t is úgy tudtam csak megcsinálni a 12e-t, hogy nem volt arty a csatában és mountain pass-on beálltam srégen közép részre, de lőni 1x próbáltam, ami nem sebzett és nekem meg leugrott 1e hp. Utána már jobb gomb folyamatosan nyomva és nem lőttem többet, csak a végén. Amíg engem lőtt egy kazal ellen, addig nem lőttem, mert kiszedtek volna az arcán keresztül. Szögbe berakva szerencsére már pattint az arc része is, pedig minden g.ci oda akart lőni, az első pattanó után arannyal, a skillesek azonnal arannyal.

Tényleg érdekes egyébként, hogy könnyű tankkal szinte alig adja be ezeket a pályákat, amíg lassú nagy nehéz tankokkal meg 10-ből 3-4 itt játszódik.