A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Pares #381625 Nekem néhány hete volt egy akkora random lövésem T49-el, hogy majdnem lefordultam a székről. Screent nem volt időm készíteni, talán a replay megvan, ha győztünk és jó csatát mentem, de már nem emlékszem... Na szóval Westfielden, D5->C6 irányba mentem vissza bázisunkra teljes gyorsasággal, közben a pálya másik felén valaki felspotolt egy D0->C9 irányba dombról a bázisunk felé lefelé száguldó T62A-t, én meg hülyeségből végsebesség mellett eleresztettem az irányába egy teljesen becélozatlan lövést. És telibetalálta, menet közben... Bár asszem nem pusztult meg a pofontól, de leesett a lánctalpa, rögtön fókuszt kapott és meg is döglött. Nem tudom hány méter lehetett, de az hétszentség, hogy 1:100000-hez volt valószínűsége... Máskor meg 50 méterről a földbe lő, ha megvárom, míg befókuszál... XD