A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #381486 Én még a nerf előtti WTE100-al lőttem 11k-t meg 10 frag-et a varázserdőben, csak akkor még IM nem volt. Egyszer lőttem a JT-vel a régi karelian 8e felett (amikor még nem lehetett középről felmenni a hegyre).
E3-al talán meg lehet csinálni, az valamennyire immunis az arany lőszerre. Itt ugye az a feladat, hogy vagy nagyon hosszú elhúzódó csata (pl karelia támadásban a hegytetőről néha lehet nagy sebzést kiosztani, de meg kell érezni, hogy mikor kell előre menni) vagy nekimenni a hordának egy bőszme TD-vel, mint az E3 vagy JPZE100, aztán lesz ami lesz. Ilyenkor persze kell béna ellenség és béna saját csapat, akik nem bírnak sebezni.
Ebben a rush környezetben még nehezebb nagy sebzést kiosztani ezekkel a TD-kel.
Régebben kemény TD-nek számított az obj263, mert a legtöbben nem tudták, hogy hol kell lőni, de mióta a légkör aranytartalma megemelkedett, már nem ér semmit a páncélja.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.10.07. 18:01:02