World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem, mindenki jobban járna, ha a "háttérhatalom" nem akarna beleszólni ennyire, hogy hogyan és mit lehet a játékban... (vissza a 7.5-höz)
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.04.24. 19:37:17
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
De amikor egy arànylag jo jàtèkostol kapja az ember akkor,meg szoktam lepõdni.
Mint pl tegnap,Himmelsdorfon.
8k wg pontos JgpzE100,halàlutcàn robog,èn talàltam egy jo helyet a templom mellett M53al:-)
Katt -800 neki,eltûnik,vàrunk spotolodik,katt-700,eltûnik.
Mivel a hegy kezdett elbukni,felnèztem oda is,èpp egy bulldog kezdett a lentiekre kitàrazni,kicsaptam szegènyt,erre a jpz: cheater reported:-[
Mert?
Azt màr nem tudta megindokolni.csak hajtogatta tovàbb,reportoljanak csalàs miatt?
Ès ez majdnaem unikum:-
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Be kéne már látni, hogy nem a WG manipuláció akadályoz téged a fejlődésben, hanem a saját korlátaid. Amikből nyilvánvalóan elég sok van.
Nem hisztiztem, csupán a MM-et értelmeztem veled ellentétben. Nem hiszem, hogy az segítené a játékost, ha szignifikánsan feldobná nagyokhoz az átlagoshoz képest sokkal nagyobb számban és az rng is bedobálna hektikus értéket. Mi másképp látjuk a dolgokat. Ez nem konteo ismétlem, hanem az MM licenszéből kivett dolgok. Egy minimálisan intelligens embernek ezt nehéz felfogni ? <#lama>#lama>
Győzelem/Csaták: 27 (70) (38.6%)
dúskálok a győzelmekben.. <#vigyor3>#vigyor3>
A MM nem bír rengeteg numerikus értéket figyelni, mert az leterhelné a szervert, így is túl sokáig számolja a MM-et. Kétlem azt is, hogy a wn8-at ismerné, de a személyes értékelést vagy átlag dmg-et amely függvénye a wn8-nak ismeri. Most a WR-et figyeli a játékosnál és ennek függvényében nehezít, ha fejlődsz. A fantáziádra van bízva, hogyan teszi ezt pl RNG értékét megdobja és feldob magasabb tierbe. ennyi még nem elég ? <#merges2>#merges2>
angelus1991ster.blogspot.hu
cyka blyat
Kb. 3 hete próbálom megcsinálni a T-55A LT utolsó küldetését (7000 spot), de ez idő alatt Prohorovkára sikerült 3x, Malinovkára pedig
2x bekerülnöm... Váltogatom a szervereket, semmi sem változik. Persze biztosan össze lehet szedni ennyi spotot illetve sebzést más
pályákon is ,de mivel nem vagyok nagy light fan máshol elég reménytelen összehoznom ezt.
Asszem lassan én is feladom..
Most már csak azt szeretném tudni, hogy ez (és a hozzá kapcsolódó "konteó"-k) miért csak azokban a "játékokban" fordulhat(nak) elő, ahol anyagi érdeke fűződik a kiadónak a játékosok folyamatos
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Viszont ha a missziót könnyítik, akkor sanszos, hogy a garázshely jutalmat kicserélhetik más jutalomra, ami nem lenne jó.
T-55A csak a T-54 kinézete miatt és a legénységfejlesztés miatt"vonzó" tank.
én is fél évet szenvedtem 2 utolsó küldivel a T55A-ért...még is meg lett. 😊
Ez a küldetés vagy sikerül valakinek mocskos nagy szerencsével vagy szív vele rengeteg ideig. Szerintem már rég meglenne a t55a, ha nincs az a küldetés, mert ott feladtam lélekben is.
Az új szerintem pont elég nehéz, kell hozzá egy gyors med, lehetőleg táras, de végül is 1 artyt bármelyik ki tud szedni.
Nevetséges, hogy ilyen qrva sokáig tartott nekik rájönni, mennyire mocskos nehéz az a küldetés.
Ilyen eszméletlen hülyeségeket ritkán olvasok. You made my day <#nevetes2>#nevetes2>
T55-A
MT-12
Main task:
previous: Set at least 2 enemy vehicles on fire (or 2 times to the same vehicle)
new: Set an enemy vehicle of your tier or higher on fire
MT-7
Main task:
previous: Destroy at least 3 enemy SPG’s
new: Destroy 1 enemy SPG or more spotted by you
További IM /Egyéni személyes misszió/ változások!
https://thearmoredpatrol.com/2016/04/24/changes-to-personal-missions-in-9-15/
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.24. 15:57:04
Ha ezt a szintet eléred,átlátod a saját helyzetedet,és ennek megfelelően helyezkedsz.
Bérbe vehet? reklámfelület...
Tehát bokor mögött csak akkor lőhetsz ha spotoltak neked,(látótávolságon kívül vagy),vagy hátratolatsz,amíg a bokor nem lesz átlátszó. Ekkor nem veszik el az álcád.
Bérbe vehet? reklámfelület...
Vagy először a paysafecard oldalán kell aktiválni és utána kapok egy kódot ami mindig ugyanaz és ezt kell beírni a WoT oldalán?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nekem is van pát td-m,de nem szoktak ilyen gondjaim lenni,kivéve mikor megállok a mezö közepén puttyogtatni<#hehe>#hehe>
2.Prémium shopban kiválasztod amit venni szeretnél, azon belül a psc vásárlás módot,majd be írod a kártya kódját és fizetés.
3.Ha marad rajta pénz azt összevonhatod a következő vásárlással.
Ha már "jelentget" az ember csata közben, akkor már a szaros bot-izéket. Rendszerint látom, hogy ostoba fogyatékos módon használják a tankot. T7-es csatában vérvörös IS-1 és KV-3-ak döglenek meg legelsőnek. "Térlátásuk" nincsen, reakcióidejük is túró.
Ugyanakkor a legtöbb td nagyobb álcaértékekkel rendelkezik, pl. az alakjukból is kifolyólag.
Az, hogy ha téged meglátnak td-vel az sok mindentől lehet; a játékstílusodtól, a pályán (illetve az álcázott helyekbe) való helyezkedésedtől, a legénység álcaképességétől, a jármű álcaképességétől...
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Ilyenkor azt kell csinálni. Én, azt csinálom, hogy prém tankokkal megyek, mert ha az veszít is több kreditet kapok, mintha ágat húznék és a szopóág elmegy pár napon belül, mert kijátszom. De, ez csak én vagyok, lehet máshogy jobb <#nemtudom>#nemtudom>