418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #382634 Nem ilyenkor szeretnék mondani egy olyat hogy resistance is futile.
-
Mivel a legutóbbi patchnél KIKAPCSOLTÁK gyárilag az ellenfél-chatet. MINDENKINEK, nincs többé. -
Hiába az CTRL + Enter , nem tudok chatelni mindenkivel, főleg ellenfelekkel nem , csak csapaton belül működik a chat (játékban).... nem tudjátok miért van ez?
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2016.11.09. 17:45:06 -
Angelus1991ster #382631 Néha nincs késztetésed egy "'Allahu ackbar"' böfögésre amikor ilyeneket lősz?
-
asolyom #382630 Nekem csak xvm van, semmi más. -
Plata #382629 Ennyit láttam a lövésnél,a hegyen volt kb 200+ méterre.Pontosan nem tudom.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
De a halála után látszik mennyire van kb.
Most jöttem rá hogy van vagy 2000 replay-em,bakker nem csoda hogy fogy a helyem,csináltam egy szép nagy takarítást.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.09. 17:09:09 -
Plata #382628 Nincs semmilyen modom a játékhoz.
T49-el azért érek el ilyen marha nagy találati arányt mert nem úgy játszok hogy görcsölök a statom miatt hanem csak mókának veszem.
Jah meg a kicsi tankom szerintem érzi hogy szeretem.
-
András77 #382627 Érik a megjelenésed a szakértők előtt
Úgy látom kimeríthetetlen humor forrás lesz ez a mod banolás.
Valaki feldob egy ászos csatát > mehet a szakértők elé
Dezső12312 lő három sebzőt egymás után mozgó ellenfélre > irány a szakértők, hogy megszakértsék a teljesítményét, mert eddig egy nap alatt sem lőtt 3 sebzőt összesen, most meg egy csatában? Ráadásul mozgó ellenfélre?
És így tovább... -
Plata #382626 Asszem mára abba hagyom.tök jókat mentem,és tök szarokat.
És irtó jókat lőttem,most például vakon kilőttem wt pz4-et.
Kár hogy nincs stat addonom,szerintem minimum 85% volt a találati arányom.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.09. 15:45:09 -
Plata #382625 Most voltam egy vicces csatán,arctic region,csak ahogy lement a számlálás csörög telefon,mi a frászt csináljak leállok spot helyen t49-el és telefonálok,közben fél szemmel néztem képernyőt.Az ellenség Grille 15-e volt olyan hülye hogy felmászott hegyre és elment alatta scout tank ki akarta lőni,de elbénázta és le esett a hegyről,full hp-ról eldurrant. 
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.09. 15:30:06 -
András77 #382624 Azt te láttad, amikor a QB-nek beküldte a srác a csatáját és végig látszódott az aimbot? Egy későbbi twitch-en állítólag ott volt a srác, legalábbis azt állította, hogy ő az és mondta, hogy nem tudta, hogy illegális a mod. Lehet, hogy nehéz elhinni, de sok játékosnak halvány f.ngja sincs arról, hogy akkor ő most illegál moddal tolja. Legalább Aslain kiszedte, tehát nem tudják őt savazni, ha tényleg lesz bármi következmény.
Az is érdekes lesz, ha mondjuk te 3x egymás után belelősz egy egyenes vonalban száguldó ellenségbe és emiatt a szakértők elé kerülsz, akik éppen a tegnapi vodka utóhatása miatt sietnek és ezért kib.sznak permabanra aimbot miatt, mert te másképpen nem találhattad el. Azt sem mondják meg, hogy miért pontosan, úgyhogy agyalhatsz rajta utána.
Egyébként a te eseted nagyon határeset, mert gyanús az a sok nagy távolságból leadott lézerszike pontosságú lövés a t49-ből. Könnyen a szakértők elé kerülhetsz
-
Plata #382623 Mert az ilyen szaroktól jobb örökre megszabadulni.
-
András77 #382622 Még egy dolog eszembe jutott a kétbetűs kitérő közben (ahol a nagy gondolatok születnek :))
Miért 7 napos meg perma bant oszt a WG? Helyette megtehetné azt is, hogy a játékosnak az a büntetése, hogy a kliense nem enged semmiféle modot betölteni, hanem csak a vanila/eredeti klienssel játszthatna. Először 7 napig, másodszor örökre. Már ha ragaszkodunk a WG féle logikához.
Jó, ok, ez túl logikus és egyszerű megoldás lenne, ezért nem csoda, hogy a WG-nek ez nem jutott eszébe
-
Plata #382621 Ugyanis mindig magasra mászok és mindig trollkodok. 
Bár most lejöttem a hegyről és berongyoltam az ellenség bázisára,de hiába mire odaértem a többiek padlót fogtak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.09. 15:08:50 -
Plata #382620 Jah és rosszul tudod,én a hegyi trollok koronázatlan királya vagyok.
-
Plata #382619 Figy ez Vteps-es volt és bele ment a tengerbe,1-2 másodpercen múlt és halott lett volna így is úgy is.
Viszont most Fv4202-vel találkoztam egy t49-el közvetlen közelről telibe lőtt,hatás nuku 700 sebzés felfogva páncél által.
Ha jól emlékszem 1028-at lőttem a seggébe elsőre,varadt 80 valamennyi és belerongyolt a tengerbe.De az ágyúm gyorsabban töltött be.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
András77 #382618 Hogyne, szépen megkértek, hogy ne telepítsd ezeket. A WG fejlesztéseit figyelembe véve az ilyen "big data" elemző szoftvert tutira biztosan nem írtak, ami ahhoz lenne szükséges, hogy a csaták elemzése alapján kiszűrje a feltételezhetően illegál modokat használó játékosokat.
Amit talán meg tudnak majd egyszer írni, az egy víruskereső szoftverhez hasonló valami, ami a betöltött modok kódjaiban próbál meg mintákat keresni és az alapján beazonosítani. A gond ott kezdődik, hogy aimbotos g.ciből is van vagy 20 fajta, de lehet, hogy alábecsülöm a számot és az csak egy mod a tiltottak listájáról. Ráadásul ezeket minden egyes patch-hez módosítani kell valamennyire.
A városi legenda az, hogy a WG-nek rendelkezésre áll egy mod detektor. Ami ellent mond ennek az egésznek, ha a WG tényleg ismeri azokat a modokat, amiket használ a játékos, akkor miért ilyen elb.szott módon áll hozzá a témához?
A világ legegyszerűbb dolga lenne ez, ha tényleg lenne mod detektoruk. Ha valami modot illegálnak talál, akkor a játék indításakor odarakná eléd egy képernyőn. Esetleg be sem léphetnél addig csatába, amíg ki nem törlöd és újra nem indítod a játékot.
Ez ilyen pofon egyszerű megoldás lenne. Persze csak akkor ha van nekik egy mod detektoruk ténylegesen, de amit ezek kitaláltak az alapján nincs. Van fenyegetés, örök ban, a wg féle szakértők majd eldöntik, de nem fogják megmondani, hogy melyik illegális modot használtad és mi miatt kaptad a bant (miért nem mondják meg? ez hatalmas nettó baromság egyébként). Vagy megint a szokásos WG féle zseni találta ezt ki, vagy -ami valószínűbb- nincs a kezükben konkrétum, hanem esetleg vannak szűrőfeltételek és után a WG emberei szubjektív döntést hoznak (ahogy történt a t-22 esetében is).
Arról sem szabad elfeledkezni, hogy rengeteg olyan játékos van, akinek fogalma sincs és nem is lesz arról, hogy a mod amit használ illegális. Nem tudja. Hiába írja le a WG, ez azért nem olyan egyszerű kérdés, hogy a játékos meg is értse és pontosan be tudja azonosítani. Amit a WG meghirdetett az egyenlő lenne egy tök.n lövéssel a részükről.
Én inkább egy túltolt verbális fenyegetésnek látom és ha valakit sokan feljelentenek vagy egyéb szűrő miatt fenn akad a rostán, akkor megnézik tüzetesen. Az a része viszont nettó baromság és érthetetlen, hogy a játékossal nem közlik, milyen modok akadtak fenn a hálón. Ha a döntésük alapján perma bant is kaphat a játékos, akkor tessék egy komoly jelentést adni neki, hogy ezért és ezért. Vannak, akik sok tízezret költöttek az accra, ha ilyen szubjektív és nem kellően megindokolt (pontosabba információt visszatartva) folyamattal kib.sszák őket, abból botrány lesz. Az is egy kúltúra kérdése, hogy a WG szerint elégséges figyelmeztetés kib.szni a játékost 7 nap banra, de nem közölni vele, hogy miért, amikor kúltúráltabb helyeken megmondanák, hogy ezt meg meg a modot töröld (ahogy írtam, akár úgy is, hogy addig nem léphet be a csatába, tehát még a nagyon gyenge felfogó képességű ember is utána járna, hogy akkor mi is történt és törölné az illegál modot). -
Nem, csak Plata a T49-es játékosok koronázatlan királya. :) -
Hmmmm. Vteps is agyhalottakkal lenne megtöltve? :D -
Plata #382615 Atyám megint mentem egy tök jó csatát,igaz a végén kiszedett arty de állat jó volt.
Két csapattárs besétált a tutiba én meg messziről próbáltam nekik segíteni,a végén baromi jól összejött.
Páran rájuk mentek de kettőt távolból kiszedtem a harmadikat rommá lőttem,tvp t50-et és m41 gf-et kilőttem,Bc25-öt nulla szűküléssel kapáslövésből padlógázzal futva eltaláltam,csak 356-ot sebeztem belé de 3 modulja kampec.Beszopta rendesen,gondolom az volt a terve hogy körbe fut rajtuk és beléjük ereszti a tárat erre pont előttük lerohad.
Még a végén egy béna T95-öt is megöltem,csak leálltam harcolni és arty elkapott.próbáltam Is4-ről elvonni a figyelmet,ami össze is jött.
Jah T95 pattant a t49-ről.
-
Ezt már berakták az eu szerverre?
http://worldoftanks.com/en/news/pc-browser/17/forbidden-mods/ -
Plata #382613 Az előbb találkoztam egy magyarral.Nem tudtam hogy magyar,nem vettem észre,csak úgy 400 méterről hátba lőttem tvp t 50/51-et,1023-at kapott,eléggé lesérült és úgy döntött öngyilkos lesz belement a tengerbe de újratöltött az ágyúm és kivégeztem.Akkor láttam hogy valami hun nevű játékos volt VTEPs-ből.
-
Lichtmaschin #382612 Auto aimet én is csak arra hasznaltam ha valami mögött állt a tank és megneztem hol lehet e közepe és merre mozdul. Illetve álló célpontra lőttem vele derp gunnal. De gondolom a beépített auto aim megmarad. -
szaboz80 #382611 Hálás köszönet a segítségért! -
Plata #382610 Itt találod.
Plata #382609 Én már egy ideje semmilyen modot nem használok,nincs kedvem vele vacakolni.Régebben mindig Jactor modpackot használtam,de újabban csak gond volt vele. -
Fura lesz ezentúl autoaim+ nélkül játszani, pedig sokszor kapóra jött amikor egy lightot, vagy másik medet kellett üldözni. Aslain ki is vette a modpackjéből, mert a WG szerint csalásnak minősül. -
Plata #382607 Két jó körhöz is kurva nagy szerencse kell. -
Lichtmaschin #382606 Nem tudom ti hogy vagytok vele, de azért elég nagy csillag együtt állás kell ahhoz hogy az ember Menjen 5 jó kört egymás után. Megyek 1 jó kört utána tuti jön egy bukta. Ha 3 jó kört megyek akkor meg az rng basz ki full hp-rol 2x. -
Plata #382605 A tankodnál van egy a legénység fül felett egy kis kocka x-eld be,így a legénység gyorsabban fejlődik mert minden xp-t meg kap.
Csak elite tanknál érhető el,vagyis ha már minden szart kifejlesztettél rajta. -
szaboz80 #382604 Köszönöm! Azt hol találom? -
Plata #382603 Kapcsold be a legénység fejlődés gyorsítást vagy mi a szart.És nem gyűlik xp.A meglevőt aranyért át tudod konvertálni. -
szaboz80 #382602 Egy kis segítségre van szükségem. Eddigi játékom során még nem jöttem rá, hogy a tankhoz tartozó NEM free XP-vel lehet valamit kezdeni, ha az adott tankon minden ki van fejlesztve? Van valami konvert lehetőség free xp-re? -
Angelus1991ster #382601 Mindent és mindet be kell tenni :D
Plata #382600 Hát nincs teljesen igazad.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!GTA V-ben a pucér buzik benne vannak sajnos,de a nők sohasem meztelenek,max nincs rajtuk felső.Elég sokat szoktam játszani GTA Online-al playboy villa is benne van,de max félpucér lányt láthatsz,viszonyt a hegyen van egy vacak erőd amiben pucér homárok vannak.Hogy rohadna meg aki berakta őket. -
yossarianHUN #382599 Spoiler.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyébként összefoglaltad a receptet a tuti bukáshoz. A darabolást pont üzleti megfontolásból vették ki a játékból, de a szexszel is megpróbálkoztak az utóbbi részeknél, és ordenáré botrány lett belőle. Ilyeneket nem lehet betenni egy játékba manapság, ha AAA címet akar az ember piacra dobni. Evvan. -
Angelus1991ster #382598 Jaja, GTA sajnos egy polkorrekt játék 12 éveseknek.
Ideális GTA-ban ezeket vezetném be a többi funkció mellé: darabolható test, több vér, szexjelenetek mutatása, adomány adása homeless-eknek, gyerekek, lmbtqmz/x és még több etnikum és vallási tag. kicsit Grezzo Due-s legyen már a GTA.
Vice City-ben le lehetett fejezni a népeket.
"Crossed" PC game is lehetne már :'(
https://www.google.hu/search?q=crossed&biw=1360&bih=576&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi0xKHN8JnQAhXGWhQKHQOvBb0Q_AUIBigB -
Jő ötlet,ès goldammo helyett,lehetne foszfor grànàt
-
Plata #382596 Miért a GTA-ban a sátrak felrobbanthatatlan akadályok,talán a WoT-ban is azok lennének.
-
Angelus1991ster #382595 Ez a gyűlölet :'( ......
Oda csak fedezékek kellenek.