World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem feltétlen, mert pl egy csomó más értéket nem számol az erőforrásait kompenzálva. Pl mindig ugyanarra a pályára dob ki. Én pl szinte 3 mapon játszok egy nap. Ismerős ? <#hehe>Medjeimet pont városi pályára dobja a TD-ket meg nehezeket meg malinovkára. Egy csomó számítást leegyszerűsítve végez, így te azt hiszed, milyen nehéz dolga van ki kell számolnia 25 algoritmusból, hogy melyik pályára dobjon, meg még a tankokat is akikkel menjek, pedig dehogy.
Az MM-nek és az RNG-nek köze nincs egymáshoz, megint hülyeségeket beszélsz. De akkor megint megkérdezem, hogy lehet az, hogy 45% WR-ről 55-re fejlődtem kevesebb, mint 20k csata alatt? Meghaxoltam a rendszert, mi? És az unikumoknak hogy lett 55-60% WR-jük? WG-alkalmazott az asszony, tudom. Kifogások, hárítás, önigazolás, önáltatás. Tudom, fáj az igazság.
Hát, ha saját magadhoz képest csökken a WR, akkor segít, de ha fejlődni akarsz, abban az esetben visszafog. Az RNG szorosan a MM alá tartozik. Az van benne, hogy a MM nehezít, ha nő a WR-ed. Feldob sorozatosan nagyokhoz, de a nehezítéshez tartozik minden olyan algoritmus amit a MM kezel vagyis az RNG is. Nem értem miért kell kiakadnod, ha nem érted felesleges beleszolni. Bár lehet igazad van és ha nehézségeket tesznek az utadba, akkor ez inspirálólag hat rád és hihetetlen fejlődésnek lehetsz szemtanuja. Ilyen típus vagy ! <#eljen>
Nagyon nehéz dolga lehet annak a szervernek, amikor a játék betöltésekor megnézi az acc bizonyos értékeit és annak alapján egy csoportba dobja be azt/kap egy változót, ami a továbbiakat is meghatározza (MM, rng, stb tól-ig).
Szerintem, mindenki jobban járna, ha a "háttérhatalom" nem akarna beleszólni ennyire, hogy hogyan és mit lehet a játékban... (vissza a 7.5-höz)
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.04.24. 19:37:17

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

joe662
Az mèg okè,hogy a lowbobok,fossàk a konteot,ès a tôbbi baromsàgot,megszoktam màr.
De amikor egy arànylag jo jàtèkostol kapja az ember akkor,meg szoktam lepõdni.
Mint pl tegnap,Himmelsdorfon.
8k wg pontos JgpzE100,halàlutcàn robog,èn talàltam egy jo helyet a templom mellett M53al:-)
Katt -800 neki,eltûnik,vàrunk spotolodik,katt-700,eltûnik.
Mivel a hegy kezdett elbukni,felnèztem oda is,èpp egy bulldog kezdett a lentiekre kitàrazni,kicsaptam szegènyt,erre a jpz: cheater reported:-[
Mert?
Azt màr nem tudta megindokolni.csak hajtogatta tovàbb,reportoljanak csalàs miatt?
Ès ez majdnaem unikum:-

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Azt mondtad, 3 éve vesztesz. A global WR-ed 49,69%, ami egy hangyapöcsnyivel van a totál egál alatt. Ezen a ponton bukott el az összes általad éterbe szétszórt, alaptalan levegőbe beszélés és handabandázás, de látom, te még tovább erőlteted saját magad égetését. Fejlődni kéne, gyerekek. Ügyesedni, okosodni. Nem képzelt árnyékokra mutogatni. Akinek 58% WR-je van, az hogy hozta össze? Tud játszani? Neeeem, őt nem nézte ki magának a WG, szemben veled. Szánalmas, mi hülyeséget képesek összehordani az emberek, ha a saját fogyatékosságaikat akarják igazolni.
RNG-ről szó nem volt, úgyhogy ne próbáld megint belemosni a saját agyszüleményeidet. A licencben meg az is benne volt, hogy ha tartósan fos a WR-ed, akkor elkezd top tanknak rakni az MM. Szövegértés.

Be kéne már látni, hogy nem a WG manipuláció akadályoz téged a fejlődésben, hanem a saját korlátaid. Amikből nyilvánvalóan elég sok van.
Tegnap Te kértél bizonyítékot, és azt írtad nem hiszed el mindennap olyan arányokkal megyek mint amit írtam.... gondoltam megmutatom, hogy pedig de ... de ha tudtam volna, hogy ezt váltja ki belőled.. akkor nem másolom be .. De látom Te is azok közé tartozol akik szerint, az összes hülye szembe jön az autópályán..
Nem mindegy, hogy te bénázol vagy a WG szeretettel rásegít ! <#hehe>
Nem hisztiztem, csupán a MM-et értelmeztem veled ellentétben. Nem hiszem, hogy az segítené a játékost, ha szignifikánsan feldobná nagyokhoz az átlagoshoz képest sokkal nagyobb számban és az rng is bedobálna hektikus értéket. Mi másképp látjuk a dolgokat. Ez nem konteo ismétlem, hanem az MM licenszéből kivett dolgok. Egy minimálisan intelligens embernek ezt nehéz felfogni ? <#lama>
Szerinted mennyire érdekel minket a napi WR-ed, illetve mit remélsz bizonyítani ezzel? Látom nem sok ragadt meg abból, amiről beszéltünk, bár ez valamiért nem lep meg.
Ha meg bénázol, akkor segítenek. Akkor meg? Tudtommal itt azért szokás hisztizni (veled az élen), hogy a WG direkt szivatja az embert. Egyébként meg ha legalább minimálisan intelligens vagy, és fogékony a játékra, akkor fejlődni fogsz, annak ellenére, hogy esetleg alulra tesz az MM. Ami egyébként a legjobb játéktudás-javító. Top tankként mindenki tud legénykedni. Én anno mikor játszani kezdtem, 45% WR-rel kezdtem, most majdnem 55 van. Szépen, stabilan nőtt az utóbbi X ezer csata alatt, de ha akarod, megint megmutatom a görbéket. És én nem egy 60% WR-es szuperunikum vagyok. Konteógyártás helyett esetleg meg kéne próbálni használni az agyadat, és akkor nálad is ez lenne a helyzet. De te inkább ipari mennyiségben gyártod itt a baromságokat naphosszat.
Ugyan így járt egy klán társam is ő 46 vereség 4 győzelem viszont 2700 wn8-al, 3 topgunnal.
a mai dömpingem:
Győzelem/Csaták: 27 (70) (38.6%)
dúskálok a győzelmekben.. <#vigyor3>
A heti eredményem 133 győzelem 122 vereség amivel meg vagyok elégedve, viszont ami 4 év alatt soha nem történt meg, hogy ebből 48 nulla sebzés volt, ráadásul kedden 9 egymás után, ma 5 egymás után. Amit nem értek hogy ilyenkor mi történik pedig mindent ugyan úgy csinálok mint mikor ászt megyek? Viszont a nap végére magamhoz képest jól zárok.
<#taps><#worship>
Most ugye rengeteg játékos, képességtől független benyomásának nem hittek a szkeptikusok, mert ugye a WG nem mondta, hogy manipulálná a játékot, de hisz itt van leírva a szabadalomban, akkor most már ebben szem hiszünk ? <#hehe>

A MM nem bír rengeteg numerikus értéket figyelni, mert az leterhelné a szervert, így is túl sokáig számolja a MM-et. Kétlem azt is, hogy a wn8-at ismerné, de a személyes értékelést vagy átlag dmg-et amely függvénye a wn8-nak ismeri. Most a WR-et figyeli a játékosnál és ennek függvényében nehezít, ha fejlődsz. A fantáziádra van bízva, hogyan teszi ezt pl RNG értékét megdobja és feldob magasabb tierbe. ennyi még nem elég ? <#merges2>
Rivaseloy vérvörös fattyai megint ellepték a játékot........

angelus1991ster.blogspot.hu

Őszintén szólva kétlem, hogy az rng negatív hatásait akárki is ki tudná küszöbölni a játéktudásával. A "bizonyos szint felettieket" is szopatja, csak ők legtöbbször jobban jönnek ki belőle.

Szia.. 😊 hiányoltalak.. <#action>
Recent az 1400, de mint írtam szivatnak mindenkit. Nem olvastad el ?..........<#alien>
Antimat
Ezek szerint nem olvasod vissza a saját hozzászólásaidat sem. Lenne min vigyorogni.

cyka blyat

Akkor téged tuti nem szivatnak az 1k alatti wn8-addal...
Győzelem/Csaták: 19 (49) (38.8%)
Nem igazán hiszek az összeesküvés elméletekben, de van valami ami piszkosul zavar mostanában az IM missziókkal kapcsolatban..
Kb. 3 hete próbálom megcsinálni a T-55A LT utolsó küldetését (7000 spot), de ez idő alatt Prohorovkára sikerült 3x, Malinovkára pedig
2x bekerülnöm... Váltogatom a szervereket, semmi sem változik. Persze biztosan össze lehet szedni ennyi spotot illetve sebzést más
pályákon is ,de mivel nem vagyok nagy light fan máshol elég reménytelen összehoznom ezt.
Asszem lassan én is feladom..
100% egyetértek..😊<#wave><#wow1><#worship>
Tehát, ez sem bizonyíték arra, hogy a wg figyeli a játékost és a script-be foglaltak szerint megváltoztatja körülötte a változókat a saját kénye-kedve szerint. Ebből arra is lehet következtetni, hogy semmilyen más szemszögből nem képes kategorizálni a játékosait a wg, csak a wr-jük alapján...
Most már csak azt szeretném tudni, hogy ez (és a hozzá kapcsolódó "konteó"-k) miért csak azokban a "játékokban" fordulhat(nak) elő, ahol anyagi érdeke fűződik a kiadónak a játékosok folyamatos megtartásához lenyúlásához.
(irónia)

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

T-55A-t fel is adtam XD csak a garázshelyes missziókért játszok, ha játszok.
Viszont ha a missziót könnyítik, akkor sanszos, hogy a garázshely jutalmat kicserélhetik más jutalomra, ami nem lenne jó.

T-55A csak a T-54 kinézete miatt és a legénységfejlesztés miatt"vonzó" tank.

Inkább hozzanak új IM tankokat -.-"...
én is fél évet szenvedtem 2 utolsó küldivel a T55A-ért...még is meg lett. 😊
Lunki88
Helyes, tegyék csak könnyebbé. A kinézetén kívül egyébként nem nagy durranás az a tank, alig mentem vele pár csatát mióta megvan.
AZ MT7 3 arty küldetés engem konkrétan 4-5 hónappal visszavetett. Ennyi idő kellett, mire meglett és akkor is másodlagos nélkül csak. Igaz utána a t34/100-al elég könnyen sikerült másodlagossal.

Ez a küldetés vagy sikerül valakinek mocskos nagy szerencsével vagy szív vele rengeteg ideig. Szerintem már rég meglenne a t55a, ha nincs az a küldetés, mert ott feladtam lélekben is.

Az új szerintem pont elég nehéz, kell hozzá egy gyors med, lehetőleg táras, de végül is 1 artyt bármelyik ki tud szedni.

Nevetséges, hogy ilyen qrva sokáig tartott nekik rájönni, mennyire mocskos nehéz az a küldetés.
Nem. Ezt az ostobaságot most hallom először. Akkor +1 indok, hogy miért ne hibáztassuk a WG-t azzal, hogy a gyengéknek kedvez a prok szivatására.

Ilyen eszméletlen hülyeségeket ritkán olvasok. You made my day <#nevetes2>

T55-A
MT-12

Main task:
previous: Set at least 2 enemy vehicles on fire (or 2 times to the same vehicle)
new: Set an enemy vehicle of your tier or higher on fire

MT-7

Main task:
previous: Destroy at least 3 enemy SPG’s
new: Destroy 1 enemy SPG or more spotted by you

További IM /Egyéni személyes misszió/ változások!
https://thearmoredpatrol.com/2016/04/24/changes-to-personal-missions-in-9-15/
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.24. 15:57:04

barret
Hü de béna mondatkezdések,bocsi...<#schmoll2>

Bérbe vehet? reklámfelület...

barret
Ugye azt tudod hogy egy bizonyos szint felett (játéktudás) nem tud szopatni a RNG ?
Ha ezt a szintet eléred,átlátod a saját helyzetedet,és ennek megfelelően helyezkedsz.

barret
Ugye azt tudod hogy lövés után a 15 méternél közelebbi tereptárgyak eltűnnek?
Tehát bokor mögött csak akkor lőhetsz ha spotoltak neked,(látótávolságon kívül vagy),vagy hátratolatsz,amíg a bokor nem lesz átlátszó. Ekkor nem veszik el az álcád.

Oké, köszönöm
Minden kártyának kérni fogja a kódját addig amíg nem fedezi az összeget.
És ha mondjuk 40.000 Ft-t akarok költeni akkor ugye legalább 3 kártya kell de akkor milyen kódot kell használni hogy egybe le tudjam vásárolni?
Vagy először a paysafecard oldalán kell aktiválni és utána kapok egy kódot ami mindig ugyanaz és ezt kell beírni a WoT oldalán?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én tehetek róla, mert én tettem oda <#nevetes2>
Ne, próbáld ki ? <#alien2>
KONTEÓ!!! XD

joe662
És arról is a WG tehet?<#ravasz1><#eplus2>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Megfogadom a dolgot köszi..😊
joe662
Dobj egy replalyt,az esetről,azt majd megszakértik itt a mesterek.
Nekem is van pát td-m,de nem szoktak ilyen gondjaim lenni,kivéve mikor megállok a mezö közepén puttyogtatni<#hehe>

1.Meg veszed a kijelölt üzletekben.
2.Prémium shopban kiválasztod amit venni szeretnél, azon belül a psc vásárlás módot,majd be írod a kártya kódját és fizetés.
3.Ha marad rajta pénz azt összevonhatod a következő vásárlással.
Én már tapasztaltam olyat, hogy azok a tankjaim voltak szopóágon, amik elsődlegesként voltak kiválasztva <#hehe>
Goldspam miatt jelenteni jó nagy baromság, játék része ( Turánnál jól jön a 160-as átütésű gold lőszer), mint a fostos 'superweapon' arty. Utóbbinak újragondolásához hány év kell?
Ha már "jelentget" az ember csata közben, akkor már a szaros bot-izéket. Rendszerint látom, hogy ostoba fogyatékos módon használják a tankot. T7-es csatában vérvörös IS-1 és KV-3-ak döglenek meg legelsőnek. "Térlátásuk" nincsen, reakcióidejük is túró.

Tudnál róla írni hogy működik?
Sunsetjoy
A TD-k általában a csapattársaik által felderített ellenfeleket lövik, míg ők a bokor mögött kuksolnak pl. Mivel ő a rádióján kapja az infót a többiektől, messzebb van tőled ilyen esetekben, minthogy te azt simán látnád.
Ugyanakkor a legtöbb td nagyobb álcaértékekkel rendelkezik, pl. az alakjukból is kifolyólag.

Az, hogy ha téged meglátnak td-vel az sok mindentől lehet; a játékstílusodtól, a pályán (illetve az álcázott helyekbe) való helyezkedésedtől, a legénység álcaképességétől, a jármű álcaképességétől...

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

A WR az a win rate (win ráta) a győzelmi %-od, éppen amiről beszélsz. Én is csak élvezetből játszok elég régen. Ha van szopóág, igazából a játékosok nagy része aznap nem játszik, meg másnap sem, azon megfontolás végett, hogy az RNG, mint ezt okozója időben periódikusan fordul. De nem fog, csak ha talán 3 hétig nem játszol és utána is másnap visszaáll. Ilyenkor szokott beállni a szopóága hetekre, mert a játékos nem megy csak pár kört egy nap. De a MM továbbra is szivatja. Tudni kell azt, hogy ezt nem az időbeli RNG változás okozza, hanem a MM, mint „szabályozó rendszer” belenyúl a tanklistába és az RNG-be külön, úgy hogy megdobja 25%-al akár a tank numerikus értékeit (pen, dmg, szórás)

Ilyenkor azt kell csinálni. Én, azt csinálom, hogy prém tankokkal megyek, mert ha az veszít is több kreditet kapok, mintha ágat húznék és a szopóág elmegy pár napon belül, mert kijátszom. De, ez csak én vagyok, lehet máshogy jobb <#nemtudom>