banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Soha nem fogják elmondani, de mondjuk ilyenért p.csán szokták rúgni a teszt felelőst, az meg vagy szintén p.csán rúgja azt, aki miatt volt vagy így járt.

Az is elképzelhető, hogy egy utolsó pillanatban történt módosítást nem tudtak már alaposan tesztelni. Nem vagyok nagy tesz spíler, de tudom, hogy minden módosításnál meg kell nézni, hogy milyen funkciókat érinthet és azokat mind újra kéne tesztelni. Ez elég időigényes és gyakran b.sznak rá megcsinálni újra az érintett teszteket.

suba: ebben van igazság, mert tudtommal a 3 sec meghatározásakor figyelembe vették ezt is. Azért annyit jó tudni, hogy a közeli tankok eddig is elvileg láttak azonnal, gyakorlatban meg voltak furcsa esetek, amikor kijött a tank tőlem 100m-re és már csak akkor láttam meg, amikor belém lőtt. Ezt mindig a lag-al magyarázták, nem túl hihetően.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.10.07. 13:30:16