banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Szokásos WG megoldás. Hamarabb meglátod a tankot spot után, legalábbis ezt reklámozták. Azt, hogy mit faragtak még rajta már nem közölték, hanem ninja megoldással megtették amit megkövetelt a haza.

Bulldoggal odakanyarodtam a td kemper sziklához sztyeppén, mert szoktak középen jönni kamikazék meg a középső sziklához lightok futni. Igaz, mozogtam, de optika van fenn és light tank, tehát mozgás közben is ugyanaz az álcája és 464m látótáv. Majd kiestem a székből, hogy ki a phaszom spotolt fel bokor mögött úgy, hogy én nem spotoltam őt???? Kizárt, hogy olyan közel jöttek a lightok mert láttam, hogy hol voltak spotolva korábban, egyszerűen fizikai képtelenség odaérni és még el is bújni, hogy tudjanak spotolni, de akkor is sántított, mert mondom végig bokor mögött voltam, tehát max amikor feljöttem vagy hogy. Egyszerűen nem értettem és ha nincs a hatodik, akkor ki is szednek.

Aztán kis idő múlva megjelent egy SP amelyik a középső folyosón jött rendületlenül és binoval vagy optikával vagy csak simán de felspotolt egy bulldogot a bokor mögött úgy, hogy én nem spotoltam fel őt. Elképesztő.

Hihetetlen, hogy a fijjúk már megint milyen sikeresen szétb.szták a spot rendszert (újra) egy végül is jó dolog miatt, de ha ennek ez az ára, hogy a bokrok csak egyik irányba takarnak, akkor megint oltári baromságot csináltak.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.10.07. 01:26:56