A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #381420 Talán a legjobb könnyű tank a bulldog a 10-es táras ágyúval. Nagyon tudja bántani azt, akit elkap és körbefut. Kell hozzá kurázsi és persze ezzel is lehet kegyetlen sz.r csatát menni, de a bulldoggal gyakori érzés az, hogy ez igen, ez játék volt. Az egy más kérdés, hogy nem a tipikus könnyű tank szerepkörben járatom, emiatt a saját csapatom nagytudású játékosai gyakran oktatnak, szerintük hogyan kéne könnyű tankkal játszani, aztán a végén komoly sebzést kiosztottam és gyakran top xp a tank, hm. Ezzel ugye nem lecsapni és elfutni kell, meg nem is ez a cél, hanem az ellenfél megsemmisítése. Azért van rajta 10-es ágyú, 1500 alfa sebzés potenciállal. Ezt körültekintően kell megtervezni beleértve a töltést is és hát igen, olyan értelemben nem csapatjátékos a tank, hogy ha tudok spotolni, spotolok, de nem töröm össze magam vele. Egyébként is ritkán lövik normálisan a spotot. Inkább a helyezkedés, tervezés és az ellenfél megsemmisítése az igazi fun ezzel a tankkal. Aztán néha pofára esek, amikor előbukkan egy váratlan tank a bokorból, de a sebesség miatt még olyankor sem vagyok elveszve teljesen.
Iszonyatosan jó tank. A könnyű tankok mozgékonyságával és komoly tűzerővel kombinálva. Ha sikerül megértened ezt a tankot, iszonyatosan jó csatákat lehet vele tolni.
A másik amit szeretek a ru, a brutális sebessége és a kiváló ágyúja miatt, ez igazi könnyű tank, felderítésre, sunnyogásra, de ha kell harcra is.
Az amx kicsi elavultnak tűnik nekem, túl lassú töltés, valahogy a mozgékonysága is elmarad a bulldogtól, de jó az álcája. A wz-nek kegyetlen jó az ágyúja, de van mellette type62 és inkább azt járatom. A t54 light meg szintén jó tank, nagyon jó kamo, elég jó ágyú és erős torony, amiben különleges az a fordulékonyság, kiba jól forog, de valahogy nincs meg benne az a különleges, speciálisan jó csata érzés, mint a bulldog-ban vagy a ru-ban. A t49 meg speciális trollkodni jó, másra nagyon nem, szerintem.
Ez az én véleményem, sok ezer light tankos csata után, de ha máshogy gondolja valaki, vita nem lesz köztünk...
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.10.06. 13:07:25