World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen nagyon egyszerű és biztonságos.
Valaki már vásárolt paysafecardal?
Meglesz..😊 ( nem tudom mi az WR és hol található, csak a napi győzelem és vesztes csata statját szoktam figyelni )
Utoljára szerkesztette: Gabhess, 2016.04.24. 13:55:00
Nem mondom, hogy nem tudom megérteni azt a réteget, akik más játékos szegmenset szidnak úgymond, amiatt mert a MM elvesz tőlük valamit és nekik adja és itt most, nem azokra célzok, akik összevissza rohangálnak és amiatt kapsz ki, hanem a MM oldaláról való belenyúlás végett <#felkialtas>

Mindenki számára evidens, hogy amikor egy WoT-os társaságba kerül az ember, mely törbbnyire egy klán, előtérbe kerül a stat és sajnos ezek alapján egymást bekategorizálják a tinik. Sajnos ez a társaságban való játék velejárója. Ilyenkor ugye a legtöbbje javítani akar a statján. A piros narancs akar lenni, de ha pro vagy, akkor is überpro akarsz lenni, hisz a klánod a wn8 alapján szelektált és 2k-sok közt nem nagy kunszt 2k-nak lenni és te is jobb akarsz lenni. Megnézel sok videot kukibébitől meg Orcitól és kezdődik a versengés goldspammal és pótkajával az OP tankodban már 4k-s köröket kell menned, hogy 3000 wn8 legyék 3k csata múlva, már ki is van számolva. Ez három napig talán sikerül is, de aztán a MM kompenzál, mert neked 2k a normál statod és akkor jönnek a „nyomorékok” és „szorultatok volna mamátokba” stílusú visszaköszönések a kikapcsolt chatben, mert ammorackot kapsz, állandóan gyújtanak zsinórban és mellé megy a rengeteg gold skuló és a narancs pisti hogy lött át snapshootból, amikor én beszűkültem és pontosabb vagyok és mellé már másodszor ? Ahha, a WG a pirosakat támogatja. Pedig nem ! Csak pistike most is 600 wn8-al játszik és vagy aimbotozik vagy az RNG ezt az egy lövést adta be egész csata alatt neki, mert a MM úgy van megírva hogy kompenzáljon.<#sir>

Ok. Gyakorlatilag azt akarom csupán mondani, hogy a MM szabadalom, legalábbis ami le van írva, az mindenkit kedvezőtlenebb helyzetbe hoz, aki fejlődni akar, függetlenül a játékos képességétől. <#violent>
Továbbra is nagyon érdekelne, hogy a TD-k hogy lőnek úgy, hogy nem spottolódnak fel! Én ha TD-vel lövök tuti, hogy meglátnak.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Lehet igazság amit írsz.Én nem rég kezdtem újra 2 év kihagyás után.Én azt vettem észre,lehet csak nálam van így,hogy mindig van egy tank,amivel nem akar engedni duplázni.Akár mit csinálok,ha topp-ba tesz be,akkor a kisebbek hullanak mint a legyek,ha az aljára tesz be,akkor meg a topp havyk általában a leghülyébbek a csapatban.Ezért ,ha valamivel 2-3 party után sem tudok duplázni azt nem is erőltetem.
Ok, hát először is, ezt nem „én” mondom. Itt nem a szubjektív véleményemet írom le, hanem értelmezem, amit a MM szabadalom leír. Nem hiszem, hogy egy160 i.q-snak kellene az überprok számára megvilágítani, hogy nem az 50%, mint referencia érték alapján számol a MM, hanem a játékos egyedi WR-e alapján, ami már alapból más egy kék és egy narancs számára. Így teljesen másképp hangzanak a sorok.<#heureka>

Másodszor, amit leírtam, az nem azt jelenti, hogy semmiképpen sem léphetsz túl a határaidon, hanem hogy a MM ezt akadályozni igyekszik. Ha te pro platoonban mész goldspammel folyamatosan, egy idő után beáll a WR-ed magasabb numerikus értékre és a MM már ez alapján számol

Nézzük a tényeket, amelyben minden játékos szegmens egyetért. Vannak olyan tankok, amiket alig látsz top tierként. Ott van a Type 59-em a mod1-em. Én alig voltam E 75-el top tier talán kétszer. Viszont FCM-el elég gyakran az vagyok. Láthatod a leírásban, hogy a MM számolja a tankokat is. Egy adott tank WR-jét is bekalkulálja és úgy szedi össze a MM-re a tankokat, tehát ez egyértelműen beigazolódott, hisz számtalanszor olvastam itt, miszerint bizonyos tankok nem mennek top-nak másokat meg az alsó listára dob be.<#violent>

Harmadrészt pedig igazából, ez az elemzés azoknak egy válasz, akik a gyenge játékosokra mutogatnak és a fórumokon rajtuk verik le verbálisan a WG szériát, mintha a javukra vennének el tőlük killt, pedig ez nem így van. Ugyan nincs okom a gyengéket megvédeni, mert én nem tartozok közéjük, de tudni kell, hogy a MM ezen leírás, mint szabadalom alapján ugyanúgy kedvezőtlenebb helyzetbe állít mindenkit.<#papakacsint>
Ha az ember odafigyel egy kicsit, vagy elég motivációt talál, pl legénységképzés stb. lehetünk jobbak. 1000 csatásoszlopomat nézd. Ebben grind, dupla boostok, minden volt. Be ne meséĺd már a népnek az MM korlátokat szab nekünk. Butaság. A fejlődés lehetősége mindenkinek adott.
Nyugodt lehetsz a MM kompenzál. Nem csippantsa, ha ki akarsz törni a korlátaidból és jobb akarsz lenni. Lásd előző hozzászólásomat. Játsz csak élvezetből. Ne nézd wr-t csak játszál. <#eljen>
Az, hogy nem voltunk elegen. Legalább 8 ember kellett volna, meg is voltunk, de a csapatba csak 7-en jöttek...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://forum-console.worldoftanks.com/index.php?/topic/20198-matchmaking-mechanism-explained/ "According to another aspect, the matchmaking server may store a win/loss percentage for each user (or vehicle) at a given battle level. As the player's win/loss ratio decreases, the player becomes more likely to be placed in battles having battle levels at the lower end of the allowable range, whereas as the player's win/loss ration increases, the player becomes more likely to be placed in battles having battle levels at the upper end of the allowable range. Thus, when a player has been repeatedly put into too many difficult battles, the balancing is done in favor of easier battle sessions, thereby encouraging the player by providing an easier game environment. Similarly, when the player has been repeatedly put into too many easy battles, the balancing is done in favor of harder battle sessions, thereby keeping the player challenged instead of letting the player become bored with easy games."

Most jobban át is olvasom az idézetet. Elvileg az elején azt írja, hogy a játékos WR-jét tárolja a szerver és ha az növekszik, akkor fogja nehezebb csatákba dobni. Gondolom a tanklistán bottom felé és vagy nehezít még rajta amit tud. Viszont, amikor csökken a WR-je saját magához képest, akkor fogja felülre dobni a tanklistán top tierhez közel.
Ok, hát először is amiket urbanlegendsként félreértelmeztek sokan, az az hogy a játékos WR-jét, mint referenciát, viszonyítási alapot az 50%-ra értették és így úgy hatna, hogy az összes kéket szívat, míg a narancsnak kedvez, pedig fenéket ! Minden játékos egyedi WR-jéhez viszonyítja. A narancsnak a WR-je pl 46%, akkor ha ezek után ugyanúgy 800 wn8-al megy nem fog kedvezni neki, mert nincsen változás saját magához képest, ellenben ha fejlődni akar és felmegy 1400 wn8-ra pár nap alatt, akkor a saját WR-je megnő és a MM ezt észlelte vesztes szériába dobja illetve a tankbesoroláson kedvezőtlen helyzetbe, feldobja anagyokhoz.<#merges2>

Ugyanez a helyzet, amikor a pro is überpro akar lenni és megnézve X db 5000-es kört javít magát, pár nap múlva azt is szívatni fogja az előbb leírt módon, mert az MM kompenzál, ellenben ha ugyanolyan szinten játszik semmi sem történik, sőt ha egy depis szériát csinál és a saját WR-e alá teljesít, ugyanúgy kedvezőbb MM-eket fog kapni.

Összefoglalva : Ha ki akarsz törni a saját korlátaidból és javítani akarsz a MM szívatni fog, míg ha rontasz magadhoz képest, akkor színárnyalattól függetlenül segít helyreállni, mert a saját WR-edhez mér, oda kategorizál be. Eszerint a WoT sztereotíp és adott tudásba rak téged és ha kitörnél, azt nem engedi. Konkúzió : Nem érdemes goldozni, mert úgyis szívatás lesz a vége illetve agyatlanul érdemes játszani, mert úgysem fogsz tudni kitörni abból ahol vagy<#nevetes2>

Én sajnos ma nem tudok jönni, 8-körül nem leszek gépközelben... Tegnap jó lett volna... Talán majd ha lesz később, 10 körül, arra tudok menni.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.04.24. 12:35:53

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Miért vádolsz, miszerint konteokat gyártok, hiszen a legutóbbi MM manipulációs váddal szemben is megvédtem a WG-t. Nem igazán mondhatod, hogy elfogult vagyok <#nemtudom>

Nevezetesen Kronos79 #373236 2016.04.21 írásában írt a MM manipulációról, amit megvédtem a #373247 2016.04.21. 18:22 válaszomban nevezetesen : „Ok, hát így első nekifutásra azt fogtam fel belőle, hogy ha a random túl nehéz csatákba tette sokáig, pl alulra dobta, akkor a MM ezt figyeli és felülre teszi majdnem top tier közelében és fordítva. Hogyha sokat van top tierben a kicsik ellen és a WR-je nő emiatt, akkor feldobja a nagyokhoz egy idő után, mert kiegyensúlyoz a játék. A WR szerepe, annyi mint azt detektorként, jelzőként figyeli a rendszer. Ez teljesen rendben van és ez örvendetes, semmi hátrányos manipuláció ebben nincsen !”
Szerencsére a nagy löveget elbírta az alaplánc. Eddig 1+1-. Olyan faxán lőnek súrolókat a lövegpajzs fölé, hogy öröm nézni. Mint a T34-nél. Az a baj, ennyi könnyű tannkal a játékban szétkapják hamar. Menekülési képessége 0. Eljárt felette az idő.
Attól még hozza a Centurion-féle érzést - amúgy sem kell a teljes töltési idő alatt kint hagyni..., legfeljebb akkor, ha az ellenfél alsóbb részeit kéne lőni - de ezt meg a jobb töltésidejével meg is oldja!
Az IS-3-as tornya sem ér fel a T34-ével, azt sem egészséges "kirakni"!

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

McFrost
Tegnap mi volt?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Az a tornyozás nálam azt jelenti, hogy kirakhatom és nem kell attól f.snom hogy valaki odalő. A pershingben kell. Tehát ezt inkább hívjuk kukucskálásnak maximum. A jó gun depet ki lehet használni a dombos terepen, de ez nem lesz egy T34 torony sohasem...
Tegnap nagy leégés volt! <#rinya>

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Nem lehet tornyozni a Pörsi-vel? Ha-ha-ha: az a legjobb része, csak kicsit mozgatni is kell, előre-hárta -> némi védelmet ad az aranyeső ellen is... <#nyes>
...és olyan szépen felderíti az IS-3-as hordákat, hogy csak na - ha meg még a camo-ra is áldozol (legénységnél is) + bevonatos optika, akkor meg sem látják ki lő rájuk! <#hehe>
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.04.24. 11:24:09

HOAX-osok!
ma 20:00 kor CW, próbáljunk minél többen lenni, hátha összejön ma a dolog.
Utoljára szerkesztette: kisbesi, 2016.04.24. 11:24:19

A torony a látótáv mellett az ágyú karakterisztikáját is javítja. Van tank, amin nagyon sokat számít, mert stock toronnyal egy hányadék (leo pta, t34/100 stb), de a pershingen én már a stock toronnyal is jól elvoltam és észrevehető javulást nem tapasztaltam utána. Tornyozni azzal sem lehet, a 127mm torony front semmire nem elég. A lövegpajzs szokta megfogni a lövéseket, de az van a stock tornyon is. Pontosabban lehet tornyozni, mert jó a gun dep, csak ne kapjál torony lövést <#crazya> Arra nem emlékszem, hogy a top ágyút elbírja-e lánctalp nélkül, mert az kell rá (az m103 más történet, ott már a középső ágyú is elég jó), akkor viszont csak 19e xp a torony, úgy már felmehet rá, annyit megér.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.24. 11:20:14
Full-osan sem lesz versenyló, de a tornya szépen fog pattintani, ami hull down-ban, kisebb bucka mögül aranyat ér - ma is jó T VIII-ban ez a gép.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.04.24. 11:14:53

Azt mondjátok meg, Pershingre kell-e a fejlesztett torony? Lánccal együtt 30 k XP nem kevés. Lehet ezekkel lenne használható gép? Elég lassúcska a csehek után.
És még a föld is lapos ugye?
Nemtom, hogy kik ellen rak be, de poénosabb. 😄 Kistesómnak tuti ezt ajánlom, az eredeti helyett. 😄

Egyébként én a Win10-et nem ezért szereztem be, hanem mert jobban tetszik a felülete meg az interface... 😊
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.04.24. 10:48:05
Himmelsdorf is mássabb. Szélesebb laposabb.
Sivatagos pálya szép. Nem is értem ez a sivatagi kőhid és egy szél által formált felszínek nincsenek a WoT-ban. Még ha a játék grafikája olyan mint 2002-2004-es játékoké, szép.
De Windows 10-et ezért beszerezni ?áá.

Kérdés, hogy a Win10-esek és Android/iOs-esek együtt játszhatnak?
Mert van olyan játék ahol minden platformon lehet játszani. Windows-os a bölcstelefonos ellen.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.24. 10:37:52

angelus1991ster.blogspot.hu

Én kihagytam, de öcsém accján amikor az E5 meglett, akkor azzal együtt ez az ágyú is meglesz és ő megvette rá kipróbálni (neki nem volt kredit gondja, mert egyébként jó drága az az ágyú). Annyira emlékszem róla, hogy észrevehetően jobb, de sokkal hamarabb végzel a grinddel, ha kihagyod. Annyival nem tud többet.

Akkoriban még nem volt buffolva az E5 és nem volt ekkora különbség a javára, de most már igen és egészen egyszerűen jobb az E5, akkor meg minek több időt tölteni az m103-ban a feltétlen szükségesnél?
Az nem sömmi. Tetszik a map is.
le is töltöm, a sok joystickost meg telefonost, simán megverem egérrel. 😄DD
Minden ráfér az alap láncra.
WoT Blitz Windows 10-en.
Win7-re is megírhatták vóna.

Átírhatják a letöltött WoT adott tank paramétereit tartalmazó .xml vagy .db vagy bármi más fájlját de nem érnek vele semmit.

Ez az új mód felülvizsgálás és módalkotás szigorítása meg hogyan lesz vajon?
Ezentúl még egy sima hangmód és textúra mód szerkesztése is bonyolult lesz?

Ellenséges tank adott részein lévő páncélvastagságot (nem pontosan) kiíró mód csalás?

Még egy utolsó kérdés.

Az alap láncra ráfér még a nagy torony is?
60 000 xp.....

ha kihagyom, legalább 120-al kéne emelekednie azzal az ágyúval az átlag xp-nek, amit az M103-al hozok.
Sunsetjoy
Pontosabb, gyorsabb töltésű és célzású, nagyobb átütésű. Nincs benne a tizes felé haladó úton, de ha jól elvagy a közepessel, azzal igen jól ellehetnél. De ha csak robogsz tovább a tizeshez, akkor kihagyhatod, persze 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

csáó!

Nagyon szükséges az M103-ra a 60 000-es ágyú?

Én most el vagyok a középsővel is.

Lunki88
Az ilyen "wg manipulál mindent" elméletekre sajnos sokszor még a klánok is ráerősítenek. Jónéhány konteó hívőt ismerek a saját klánomból is, de nekik sem lehet megmagyarázni a hülyeségüket... Az egyik ember pl. meg van győződve róla, hogy van olyan hack amivel a páncél vastagságot is növelni tudja a tankján az illető. 😄 Ha meg egy unicum játékost nem tud eltalálni, az meg olyan csalást használ ami eltéríti a lövéseket. 😊
"Komolyan, az utóbbi időben már kezd annyira szellemi sötétségbe zuhanni a fórum, hogy belefájdul a fejem, ha végigolvasom egy nap termését. "

Én pont ezért hagytam itt a fórumot, mert már a hányás kerülgetett ettől. Néhány hete olvasom újra a topicot, de kb. semmi nem változott, és lassan megint kezdek besokallni ettől a sok f.szságtól, amit összehordanak egyesek... 😄

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Volt egyszer egy tier 7-es 1700 hp-s rövid 88-as lövegű prémium Tigris-es.
De van mé 3 db rejtett német prémium nehéztank:
tier 7-en a VK 4502 ausf B7 és Vk 4503 Királytigris prototípusa és tier 8-as böhöm nagy Vk100.00 P

Nincs már . Csapatoztunk.
A KV-4 egy fos. Röviden, tömören, legalábbis nekem ez maradt meg róla. Rohadt megbízhatatlan ágyú, és olyan páncélzat, ami elsőre elrettentő, de aki tudja hol kell lőni, annak piskóta. Az artykról és a gyakori égésről már nem is beszélek. Túl kell esni rajta.
Bocsesz, nem voltam itthon, most értem haza. Van még valami?
most mar igy en is erosen gondolkozom rajta, de igazabol egy nemet heavy legenysegkepzo tank kene nekem. kiadhatnak nemet verizoban is...
arrol meg semmi.
Gold lőszeréről nincs információ? Mert a 171 kicsit ratyi XD
Japó Tigrist így már beszerzem akciókor.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.23. 22:45:28

ha meg nem lett volna: a rovid88 uj penjet minden tank megkapja

https://thearmoredpatrol.com/2016/04/23/additional-9-15-changes/
barret
Kijelentkezel az oldalról.

Bérbe vehet? reklámfelület...

mi ez a sok light tank mostanság? csatánként 3-4 darab mindig van...
barret
Én is abszolút béna vagyok,nem akarlak kioktatni!
Csak én már valamennyire ismerem a játékot...
Alap szint,100%-os legénység,összes modul kifejlesztve!
Amíg ez nincs meg,nem mondok véleményt semelyik tankról!
Nyolcadik érzék sokszor életet ment! Az sem árt.
Ha ezek után sem megy,vissza kell menni alacsonyabb szintre gyakorolni!
Nem szabad előre rohanni,nem lesz jobb a leosztás...
Én most kezdtem el a francia vonalat, Hotchkiss,Somua S35. Két brutál jó kis tank,igaz lassúak.
Lehet rossz tankkal próbálkozol,ami nem jön be a stílusodhoz. Somuával van már 6 killem😊 És 3800 wn8-as kör. És sok kék,lila kört tudok menni vele. Ez az első tank nekem,amivel összejön ez a "teljesítmény" Pedig jópár tankot kipróbáltam már 6-os szintig.

Bérbe vehet? reklámfelület...

McFrost
Amikor a csaffiról lepattanok 110-el, nincs is annál szebb.....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8