banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gyuszopapa
    Na első csata M4.Nincs xvm.Prokhorovka.Bizakodó vagyok nincs arty és elmegyek előre spottolni.Felderítek jópár tankot de mit látok ezek a majmok nem mennek az út melletti bokros részre 1 sem.A két top HT elmegy hegyet mászni.Akkor már tudtam ezek megint a lepkeagyú idióták lesznek.Mire a két balfasz megmássza a hegyet a csapatot az út melletti bokros részből szarrálövik és a két nagyokos is kap párat.Mire leérnek 1 lövésesek az egyik 1 db sebző lövést ad le a másik 2 db-ot.Totál bukta 6-an 0-át sebeznek a többiek se sokat.
    Kérdem én ezek mit élveznek az egészből mi a faszért nem mennek el WOW-ozni és ott nézegethetnék a virágokat azzal senkinek nem basznák el el a játékát, ott senki nem lövöldözné halomra őket.Mi a jó nekik ebben a szopóállarcozásban.
    Bocsi de nagyon felbasz hogy 2 hétig ezekkel a moronokkal vagyok 1 csapatban 1 napig kapok jó csapatot utána ismét 2 hétig csak a szopás van.