World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenre kitalálnak valami elméletet. Általában még nagyobb baromságot, mint az eredeti alaptétel. Az a legjobb, mikor ilyen lépcsőzetesen indokolják meg a saját, hagymázas hülyeségeiket, egyre újabb és újabb idiótaságokat kitalálva.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.04.23. 18:10:11
Milyen bizonyíték? Mondjuk az accod adatai elsőre meg is tennék. Azt mondtad, 3 éve vesztesz folyamatosan a manipuláció miatt (loál). Menny is a globál WR-ed?
-legalabb zöld/kék stattal
-legalabb 10000 csatával
-maximum 40%-os winrate-tel rendelkezik
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
A kiemelt hétvége vesztes listája (amit egyébként még nem is láttunk) nem bizonyít semmilyen belenyúlást. Ha ezt nem tudod megérteni, az nem a mi intelligenciánkat minősíti, hanem a tiédet.
De azt nem értem, miért nem csináltok egy külön topikot a srácokkal, ahol naphosszat zokoghattok egymás vállán, naponta találhatjátok ki az újabb elméletet, és szórhatjátok az átkokat a fejlesztőkre, miközben évek óta napi több órát játszotok. Szívem szakad meg értetek.
2. Ha feltűnően sok a vesztes csata egymás után, akkor hagyjátok a fenébe arra a napra.
Mióta ezt a 2 egyszerű szabályt betartom, szépen emelkedik a WR-em.
nah.. most jöhettek az elmélet gyártással
De ha bemásolnám egy kiemelt hétvége vesztes listáját , Ti akkor sem hinnétek a dologban. Ezért Tök feleslegesnek tarom, hogy bizonygassam a tényt ami létezik.
Bármikor tudnék szar meccseket ide bemásolni... Ez is felesleges.. a Vicc az, volt ilyen ismerősöm aki így gondolkozott mint TI!!
Mikor meghívtam toljon egyet az acc ommal .... sűrű bocsánatkérés lett az eredménye!!
a fizetos nem veszt?? hany komment kell h van premiumja es sziv zsinorba, sziv premtankba.. ne mar... egy free to play jateknal szopatjak a free jatekosokat, hogy elmenjenek??
azt mar csak halkan kerdezem meg 3 ev szivas utan te meg minek jatszol evvel a jatekkal???
azt mar megs em kerdezem, h a klantars aki beta ota jatszik, sose volt prem elofizetese, es minden premtankot a jatekban kapott aranyakbol vett, 56% winretel, lila, miert nem sziv 3 ev ota.....
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.04.23. 17:40:11
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Tudod mit, zárjuk rövidre ezt a rendkívül épületes érvelést, mert lassan agyrákot kapok tőle. Mutass kézzelfogható, konkrét bizonyítékot (és nem ilyen "egymás után ötször vesztettem, bumm, manipuláció" típusú marhaságokat) arra, hogy bele van nyúlva a játékba, és én esküszöm, elhiszem neked. Majd ha ez megvan, akkor ismét beszélünk.
viszont 10-20-30k meccsnel mar igenis latszik, hogy a tudasod milyen iranyba befolyasolja a meccseket.
azt viszont tovabbra sem magyarazt meg, hogy miert pont Te vagy kipecezve erre a konstans szopoagra.
De. Ráadásul még hülyeség is.
Ha 5 * szorzó van akkor megy menj nyaralni a családdal mert 60 meccsből 47 vesztes lesz!
Most jöhetnek a nagyok, hogy nem így van, de ebben az esetben minden ilyen hétvégét betolok ide, aztán lehet magyarázkodni!
Tudom az Én hibám rossz játékos vagyok. De ha ez csapat meccs 1 emberen hogyan múlhat a csata? ( 47* )
Most azzal jönnek majd , "mi van a nyert napokkal" ?
Igen 1 hónapban 10% ezzel lehet vigéckedni...!!
Mielőtt ezt hisztinek veszitek. NEM AZ !!! Csak unom amikor van itt 2-5 ember a 30 ból akik váltig állítják "ilyen nincs Te vagy a béna"
Mert amikor "Ők" élig meg ezt akkor meg a csapat a béna.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.04.23. 16:49:48
Győzelem/Csaták: 9 (20) (45.0%)
2 (10) (20.0%)
most váltok nézzük mi lesz
Programozók, grafikusok, zeneszerők megérdemlik a pénzt. De az ilyen buzi pszichopata fejesek mint ez a viktorkisli, meg a serb szerű klónjai, akik csak szennyes befektetők, azok nem. De utálom őket az rng-jük, mm-jük és a balanszolásra képtelenségük miatt. Jobban mint a hazai ballibsi-fidesz szart.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.23. 16:10:31
angelus1991ster.blogspot.hu
nekem ha jol remlik akkor az esetek 33-33-33%ban alul, kozepen es felul van a sorban mindenki.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.04.23. 15:20:09
Az ilyen álmokat jobban bírom:
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.23. 15:18:33
angelus1991ster.blogspot.hu
Este kipróbáljuk?<#hehe>#hehe>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
...és, állítólag, a wg sem keresne annyit, ha csak azonos szintű tankok csapnának össze -> a gold-lőszer bevételt jelent nekik, mert mínuszba viszi a játékos kreditmutatóját, amit az kénytelen más úton-módon rendezni. (Természetesen, ez utóbbi a fő indok, ahogy az a többi hasonszőrű játéknál is előferdül...)
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.04.23. 14:57:40
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Bérbe vehet? reklámfelület...
Ha a kiadó önmérsékletet tanúsít - majd pont a SerB-félék... <#hehe>#hehe> - , akkor megoldódik a probléma egy része. Ha meg visszatérhetnénk a 7.5 körüli/előtti időkbe, random-script-ügyileg, akkor meg teljesen okafogyottá válna a téma: gold-ozzan csak szabadon, ha én anélkül is eltalálhatom a gyenge pontját a normál lőszerrel. (Ugyanis most nem csak azért gold-oznak, hogy flancoljanak, hanem mert annyira szemét rng-t kapnak, hogy a sima ammo csak pattog, már ha engedi a script azt is találni egyáltalán.)
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Bérbe vehet? reklámfelület...
Ha valóban azt csinálták volna CSAK, hogy a sebzésüket visszaveszik, ahogy azt most szeretnék(?), akkor megoldódott volna a probléma, már akkor...
(a nagyobb tier-ekben sokkal jobban emelkedik a sebzés - nem csak az arty-kat értem ezalatt - , mint ahogy az "szerencsés" volna, ez is egy hiba, szvsz)
<#banplz>#banplz>
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"