418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #382513 Tudod mit jelent a pitiánerség? Ez a szó illik ide a legjobban. Haverom felesége szült, tartott egy kisebb ünneplést. Vittem neki, de igazából az asszonynak egy doboz bonbont ajándékba. A haver anyja ezt már úgy vitte be neki a szülészetre, mintha ő vette volna.
Na kb a WG is ezt csinálja, annyival különbek csak, ha ennél a példánál maradunk, hogy becsomagolják szép díszesen, de a tartalmat mással vetetik meg.
Nem biztos, hogy megérted, de hát evvan, neked hivatalból védened kell őket. Nyilván erre tellett csak a WG erőfeszítéseiből. Ha mégis adnak valami összeget, azon kívül, amit a játékosok befizetnek, akkor visszavonom, de addig egy sz.rcsimbók pitiáner akció ez megint. Méltó ahhoz amit a WG az utóbbi időben művel.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.11.06. 21:12:51 -
Angelus1991ster #382512 "(mondanám, hogy magyaros, de akkor napokig hallgathatnám Angelus hőbörgését)" - Ezt a fórumot mindig egy felolvasó program segítségével hallgatod meg? Érdekes.
-
Angelus1991ster #382511 Á, ilyet nem csinálnak.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!HA(!) mégis megtennék (de nem teszik), akkor megérdemelnék azt, hogy feldarabolják az egész céget úgy ahogy van egy kiadós hatósági eljárás és büntetés után.
Ami különös, hogy a Secret Santa-ba több energiát fektettek, mint a War Child-es eventbe :D -
yossarianHUN #382510 És íme a másik tipikus (mondanám, hogy magyaros, de akkor napokig hallgathatnám Angelus hőbörgését) emberfajta, aki ha jótékonyságról hall, egyből veszi elő a "biztos lenyúlják a pénzt" kártyát. Mindezek persze legtöbbször úgy történnek, hogy életemben nem jótékonykodtam semmit, de ha valaki csinálja, akkor azt gyorsan leszaremberezem. Zseniális.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.11.06. 20:56:06 -
Dorgal #382509 Ezeket a görény ruszkikat ismerve,simán elrakják a lóvét... -
yossarianHUN #382508 Szerintem a szarrágás az, mikor valaki kitalálja, hogy jótékonysági gyűjtést tart, erre valaki elkezdi dobálni rá a szart, hogy "miért nem adsz még egyszer ennyit a sajátodból is, elvégre megtehetnéd". Te mennyivel is támogattad őket? -
Angelus1991ster #382507 De akkor is egy ritka pillanata a hitványgaming-nak. Azelőtt ilyen nem volt. Még ha szokásos wg-s hozzállással álltak hozzá, akkor is ez jelent valamit. -
Plata #382506 Nah közben megtaláltam,tök ugyanaz a tank csak átnevezték.
The T28 Super Heavy Tank was an American heavily armored tank self-propelled gun designed for the United States Army during World War II. It was originally designed to be used to break through German defenses of the Siegfried Line, and was later considered as a possible participant in the planned invasion of the Japanese mainland.
The 100-ton vehicle was initially designated a heavy tank, it was re-designated as the 105 mm Gun Motor Carriage T95 in 1945, and then renamed in 1946 as the Super Heavy Tank T28.
Only two prototypes were built before the project was terminated. It was the heaviest tank the United States has ever manufactured.[4] -
Plata #382505 Az a baj ki van kapcsolva cset.
Így már nemtudnak ugatni top bálna tulajok.
Max csata után ugatnak.
Pedig élveztem. -
Plata #382504 Tudom.
Nem is azt mondom hogy más.
Csak prototipusként T28 volt de aztán asszem 46-ban 95-re nevezték át.
De úgy rémlik valamit erősítettek rajta.
Ha hazaérek megnézem. -
akkor menj tovább,ha már egész jó a legénységed (1.skillnek reckon,camo 50-70%),~100 csatám van vele de bitang élvezhető tank az is,simán meglett az LT15 stugra,de ahogy elnézem ha elkezdődik a 2.skill és jó csapatot dob még t28-ra is meg lehet vele csinálni. -
Plata #382502 T37 és a táras ágyú csúcs.Röhej de képes az a fos ágyú Tiger2 tornyát is belőni.Sőt E75-öt is valami lehetetlen módon. -
asolyom #382501 A baj csak az, hogy megvan az xp a T37-re, és nem nagyon tudom, hogy tovább menjek-e, vagy maradjak még a Chaffee-n gyakorolni. -
yossarianHUN #382500 Igen, ettől függetlenül ugyanaz a jármű, amit többnyire T28/T95-ként emlegettek. -
asolyom #382499 A Chaffeevel is ez volt. Fölöttem lődözött el. Közben folyamatosan láncon tartottam, és sebeztem. Mozdulni sem bírt, hogy esetleg leütközzön.
-
Plata #382498 T28 létezett 1946-ban nevezték át T95-re. -
Plata #382497 Próbáld ki ugyanezt M41 vagy T49-el.
Japán tehén ágyúja a tornyod felett fog forogni. -
asolyom #382496 Egyébként nincs is szebb annál, mint amikor az ember beáll egy O-Ni mellé ezzel a kis poloskával (Chaffee), és az meg nem tud semmit csinálni.
Az ilyen pillanatokért érdemes játszani.
-
Angelus1991ster #382495 Állítólag csak az első emblémát lehet beszerezni, a másodikat már lusták voltak megcsinálni. Pedig annak több értelme van. -
"Segits a haboru gyermekein"
Mondjuk sokat segitene rajtuk ha pl az orosz (+vazallusai)/brit/amcsi legiero nem bombazna szarra a korhazakat, civil epuleteket gyermekestul. Vagy eppen a voroskereszt konvojat.
Utoljára szerkesztette: Solten, 2016.11.06. 14:13:23 -
András77 #382493 Szokásos WG sz.rrágás. Miért nem azt olvasom, hogy a befolyt összeget mondjuk megduplázza a WG? Ok, ajándék lónak ne nézd a fogát, de ilyen formában a játékosok hozzájárulása kb 95% és a WG hozzátesz kb 5%-t, amennyi költségbe neki a beszedés és üzemeltetés került (lehet hogy túlbecsültem). Hadd ne mondjam már, mekkora fillérb.szás ez. Gondolom az akciókért meg a versenyekért felelős zseni találta ki ezt is. Ha mégis támogatja a WG konkrét összeggel a szervezetet, akkor meg respect nekik, de a szövegből nem ez derül ki.
asolyom: ensk annyira nem is problémás, mert ha van elég med, akkor mész velük a jobb oldali nyílt terepre, esetleg a vasúti síneknél kihasználod a jobb kamo faktort és látótávot. Ha meg csak öngyilkos hajlammal lehetne jobbra menni, akkor megvárod, amíg kiderül, hogy van-e sniper a szélső baloldai utca végén és ha van, akkor megcsipkeded és ott általában már el lehet menni utána flank-ra vagy az artykat támadni. A középső dühöngőbe ne menj be könnyű tankkal, mert ott maradsz. Dorfon én nem csak könnyű tankkal, hanem mással is bemegyek a középső tér melletti utcába, ami merőleges a várra. Azoknak a végén be lehet úgy állni, hogy van takarásod de meg tudod csipkedni azokat akik meg akarják kerülni a várat fent. Mindig van próbálkozó. Ezzel elmegy a csata eleje, fogynak a tankok. Ha már kevesebb tank van és lehet mozogni is a városban, akkor meg ki kell választani olyan csoportosulást, akiket meg tudsz lepni. Az a lényeg, hogy ne yolozz, mert megdöglesz. Csapódj másik tankhoz és amíg az ellenség vele foglalkozik, addig osztod az ellent. Azzal szokott gond lenni, hogy az agyasok akkor is a light tankot fogják lőni, ha ott van előttük egy egy lövéses nehéz tank, mert azt nehéz belőni, a light-ot meg tudják sebezni. Ha ilyen moronba futsz bele és sajna gyakori, akkor ott hagyod vagy körbefutod.
Nem feltétlen rosszak a városi pályák, ráadásul ha sikerül
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.11.06. 13:47:43 -
realcsabi #382492 Maradni a valagadon addig amig nem alakulnak ki a frontok. Felesleges emberkedni, mert a csata első perceiben mindenki figyel és szemből senkivel se veszed fel a versenyt szóval hátul kell maradni és vigyázni kell a hp-ra. Ha valahol áttör valamelyik csapat akkkor oda kell menni surranópályán flankelni, mert nem rád fognak figyelni. Ha a te csapatod áll vesztésre akkor szopó mert nem fogod megfordítani, max pár lövést kipréselhetsz magadból. -
asolyom #382491 Azt elfogadom, hogy a Chaffee-nek scout MM-je van, de azt már nehezem emésztem meg, hogy a T8 csaták döntő többsége Himmelsdorfon, vagy Ensken van. Ilyenkor mégis mit lehet kezdeni egy T5 scouttal? Valami nálam tapasztaltabb játékos felvilágosíthatna.
-
Angelus1991ster #382490 Érdekes termék a shop-ban.
https://eu.wargaming.net/shop/wot/main/3986/
Egy állandó véradós event se lenne rossz.
A WoT-ban megjelenne egy ehhez hasonló medál ha adtál vért és jelezted a Wg felé:
-Feltétel csak annyi, hogy legyen egy fotó amin szerepel a karod amelyikből levették a vért, rajta a gézzel/tapasszal (lehetőleg a véradós is szék is legyen benne)
és mellette a WoT-os nickneved egy papírfecnin, vagy simán egy filctollal ráírod a WoT acc nevedet a karodra, csak legyen látható a fotón.
Ahányszor adtál annyiszor lenne meg a medál. Bizonyos alkalom szám (10-20-30) után kapnál még medálokat, matricákat.
A verseny végtelen ideig tartana.
Jutalmak:
-Időnként lenne sorsolás, ami során nagyobb szintű t4-8-as prémium tankokat lehetne nyerni.
-Bizonyos alkalom szám (10-20-30) után választhatnál magadnak egy kis szintű prémium tankot, amit a wg úgyis ingyen osztogat néha ( LTP, T-127, Te-Ke, Tetrarch, Pz 38H, Pz35S, Toldi, Mk I Vic, T7 Combat Car, L-60 és stb.) Vagy párszáz Goldot vagy más dolgokat ( garázshely, arany fogyóeszköz csomag, boosterek). -
Angelus1991ster #382489 Persze ezeknél tudtak csalni, itt-ott kozmetikázni, tankokat kitalálni. Menjenek ezek a jó büdös francba.
Csak annál a két szutykos magyar tanknál kellett buziskodniuk, meg történelmi hitelesdit játszani.
-
A 7201 esetében nem a VK.72.01 (K) modellre gondoltál?
(BaleniX: A wotwikin a tankok leírásának a végén, a historical history errata, historical info részeknél le is van írva, mikkel van "baj" ilyen téren.) -
yossarianHUN #382487 Azért a totál légből kapott agyszülemények elég ritkák. Ami most így beugrik, az a T28 Proto, az E 50M, a T28 Concept, a T28 (a játékban lévő T28 egy külsőleg minimálisan megváltoztatott T95, amiről le van szerelve a második sor lánctalp), A T110E3 és E4, az FV215b (az FV215b 183 létezett, a 10-es heavy FV215b nem), a Jagdpanzer E-100, meg talán az FV 7201, de ebben nem vagyok biztos.
Ezeknek egy része színtisztán WG-s gyártmány (pl. E50M, T28, T28 Proto, T110E4), másoknak azért van valami minimális valóságalapja. A JP E-100-ról például azt olvastam, hogy voltak ötletelések róla, hogy kéne valami ilyesmi jármű, nagy vonalakban még a követelmények és adatok is megvoltak hozzá, de még csak a tervrajzok fázisába se jutott el, így a WG emberei megtippelték, hogy kb. hogy nézhetett volna ki, ha tényleg megcsinálják. Az E3-nál hasonló sztori rémlik. -
BaleniX #382486 Már évek óta nem játszok, de eszembe jutott, hogy vannak a WoT-ban olyan tankok, melyeket a fejlesztők találtak ki. Valaki fel tudná ezeket sorolni? -
Angelus1991ster #382485 Ezek a közmondások.....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ezt mondja a közmondás is,az idő pénz! Milyen igaz :) -
Ugyan, ne vitatkozzunk triviális dolgokról, pl. prémelőfizuval lehet nyerni a legtöbbet, pl. időt grind esetén, meg plusszos kreditcsatákat 8-10 tierben, ami megint csak időnyereség mert addig sem kell farmolni külön, az arany-xp váltásról, meg prém fogyócikkekről és korlátlan goldammohasználatról nem is beszélve, amivel jóval komfortosabb a játék, abszolút igaza van realcsabinak. -
kisbesi #382482 Sikerült egy hihetetlen jó kört mennem su-100 al. Nem is magas sebzés, hanem a védés, amikor már teljesen elveszettnek hittem a meccset. Össze is jött a 100 cap point reset.
Replay
-
realcsabi #382481 Rengeteget jelent, eszméletlen sok időt megspórol a prémiumfiók. Nov.1-én vettem meg a bat chat 25 Ap-t. Holnap már a 10-es bat chat ül majd a garázsban, 130 csatából és 15 személyes tartalékból összehozom rá az xp-t, és mellé kb 30 csatát kell mennem fcm-mel hogy a kredit is meglegyen. Egy 10-es tank 6 nap alatt kihúzható... Prémium nélkül 3x ennyit kellene szüttyögni alsó hangon. És még csak unikum szintet se mentem, 2300 wn8-at hoztam a tankkal. Egyszerűen nem igaz hogy szart sem ér a prémiumfiók, rengeteg időt jelent, márpedig az idő igen nagy érték. -
Angelus1991ster #382480 Aki költ is, vajon mit kap?
Semmivel sem többet, mint aki ingyen veri a pöcsét 10-20 ezer csata után is. Max. annyit, hogy a prémium tankmodellekkel tud játszani.
Az a plusz 50% kredit és XP szart sem ér. -
Sir Charles #382479 Ebben biztos igazad van, én a vérpistikékre gondoltam, akik ütik apu fejét, hogy fizessen. -
Mi köze a 6-8 óra játéknak ahhoz hogy ki mennyit költ a játékra?
Sokak akik pl. prosperáló klánokban tolják fillért sem költenek mert így is tele vannak arannyal, pont hogy a koca játékos költ többet... -
Sir Charles #382477 Az egész "versenyt" csak az 5 meccset egymás után szabály teszi lehetetlenné. Mivel 1 hónapig tart, ezért nyugodtan lehetett volna azt is csinálniuk, hogy mondjuk 100 egymás utáni csata eredményét átlagolják. Valószínűleg így is ugyanazok nyernek a végén, viszont 100 meccs átlagából már igencsak kitűnik az, hogy ki az, aki a pro játékos és kinek van csak szerencséje. Ráadásul az olyanok, mint én, aki napi 5-6 meccset játszik, is meg tudnák nézni, hogy a többiekhez képest mire képesek, mert az már egy nagy minta lenne.
De amit suba53 is írta kettővel ezelőtt, minden event és verseny és díj azoknak van kitalálva, akik napi 6-8 órát is tudnak a játékkal foglalkozni, mert azok ölik bele a sok pénzt a játékba. Én 6 éve játszok a játékkal és összesen talán 25000 Ft-ot költöttem rá. Nyilván nem foglalkoznak velem és a hasonló playerekkel, mert nem belőlünk élnek. -
realcsabi #382476 Nem látok összefüggést a két bekezdés között. :)
A marketing jelleg világos, de a világ így működik, ha valaki el akar adni valamit akkor népszerűsítenie kell. Problémát éppen ezért nem látok, ha valakinek ez sérti az értékrendjét, az az ő dolga, felőlem ugyanúgy fortyoghat a sörrekklámokon, meg a teszterparfümökön.
A kontrollálhatatlan kiskorúak pedig a hozzájuk tartozó nagykorú feladatköre. Bár itt ismét megjegyzem nem érzek nagyobb kiszolgáltatottságot mint a hipermarketekben a kasszasornál ügyesem elhelyezett sport szelet xxl-nél. :)
Viszont ha belegondolsz összességében több ezer játékos kap jutalmat az event végén, néhányan igen kellemeset. És én aki rohadtul nem is nézem hányadán állok, tehát 0 energiát fektetek az eventbe, ugyanúgy kaphatok valamit mint az, aki naponta idegeskedik hogy nincs sorozatban 5 jó csatája. Mindegy is, a lényeg hogy a marketing mellett azért a játékosközösség sem fog rosszul járni.
Nem igazán tudom mi a kivetnivaló... ne hirdesse a wg a versenyt? eleve ne rendezzen ilyet? még tisztábban tudásalapú legyen? A végén így is meg lehet majd nézni milyen arányban viszik el a lilák a tankokat. -
suba53 #382475 Nincs ezzel semmi gond. :-)
Csak tisztán kell látni ennek a marketing jellegét. A WG-nek az az érdeke, hogy minél többen, minél több időt töltsenek a játékkal, mert az üzleti érdekei ezt diktálják.
De nagyon sok kiskorú is játszik, akik még nem tudják igazán kontrollálni a reklámok által gerjesztett vágyaikat, így az ő kiszolgáltatottságuk jelentősen nagyobb. -
realcsabi #382474 És volt nevezési díj erre a versenyre, vagy mi? Mit veszít az a lila játékos akinek nincs egymás után 5 győztes epic köre? A type 59-et ami sose volt az övé? :)
A szerencsefaktor minden versenyben benne van, ezt bele kell kalkulálni. Ez egy lehetőség, hogy a hasonlatnál maradjak, úgy lottózól hogy a szelvényt nem kellett megvenned. Nincs oka a méltatlankodásnak.