World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"A zöld-kék játékosok mind prémet és prém tankot vesznek, azért annyi a WR-jük".

Mindenre kitalálnak valami elméletet. Általában még nagyobb baromságot, mint az eredeti alaptétel. Az a legjobb, mikor ilyen lépcsőzetesen indokolják meg a saját, hagymázas hülyeségeiket, egyre újabb és újabb idiótaságokat kitalálva.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.04.23. 18:10:11
Dettó. Mutasson már valaki egy ilyet, kérem. Visszavonok mindent.
gondolom, most majd jon a "stat/eff nem szamit" mantra...
Képzeld, legtöbbször a csapat hibája. Elmondjam miért? Azért, mert te 1 ember vagy a 30-ból. A meccs 1/30 részben múlik rajtad. Ez megvan? Nem atomfizika. De tudom, téged annyira szivat a rendszer, hogy inkább elcseszi másik 14 embernek a meccset, csak hogy te veszíts. Nem vagy te egy kicsit rohadtul egocentrikus? Máskor meg nem a csapat hibája, hanem az enyém. Hibázok, türelmetlen vagyok, bénázok. De tudom, ilyen eset sem létezik a valóságban, ilyenkor is a WG rontja el a tankomat a meccs idejére, különben 10k sebzéssel gyalulnám le az egész ellenséges csapatot. Röhej.

Milyen bizonyíték? Mondjuk az accod adatai elsőre meg is tennék. Azt mondtad, 3 éve vesztesz folyamatosan a manipuláció miatt (loál). Menny is a globál WR-ed?
Engem mondjuk meggyőzne egy olyan játékos, aki:
-legalabb zöld/kék stattal
-legalabb 10000 csatával
-maximum 40%-os winrate-tel rendelkezik

neked mi lenne a "bizonyíték" ? olyan vak vagy ha 1000 ből 1 nem nyernél az mind a csapat hibája lenne! .. mond mit szeretnél? mi lenne ami meggyőzne?
add mar meg az accountod, mert tenyleg kivancsi lettem egy 3 eve folyamatosan veszto jatekosra.
joe662
Èn meg Lôwèvel,de meg kell majd vèdened a testeddel,mert làttad hamar elfogy a hàpèja:-D:-D:-D

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Bla-bla-bla. Bizonyítékot.

A kiemelt hétvége vesztes listája (amit egyébként még nem is láttunk) nem bizonyít semmilyen belenyúlást. Ha ezt nem tudod megérteni, az nem a mi intelligenciánkat minősíti, hanem a tiédet.

De azt nem értem, miért nem csináltok egy külön topikot a srácokkal, ahol naphosszat zokoghattok egymás vállán, naponta találhatjátok ki az újabb elméletet, és szórhatjátok az átkokat a fejlesztőkre, miközben évek óta napi több órát játszotok. Szívem szakad meg értetek.
1. Ne játszatok fáradtan, ha már fáradtok, tartsatok szünetet.
2. Ha feltűnően sok a vesztes csata egymás után, akkor hagyjátok a fenébe arra a napra.

Mióta ezt a 2 egyszerű szabályt betartom, szépen emelkedik a WR-em.

Ha megfigyelted nem sokat szólok ide,(Létrehozott: 2011. május 10.) ekkor léptem be a játékba! Ma valahogy ilyen napom volt, az esetem nem egyedül álló van rajtam kívül más is aki így van ezzel ( bizonyítani is tudná ) de itt leoltotok mindenkit aki nem azt fújja mit Ti!! Vagy amit a wg akar
nah.. most jöhettek az elmélet gyártással
De ha bemásolnám egy kiemelt hétvége vesztes listáját , Ti akkor sem hinnétek a dologban. Ezért Tök feleslegesnek tarom, hogy bizonygassam a tényt ami létezik.
Bármikor tudnék szar meccseket ide bemásolni... Ez is felesleges.. a Vicc az, volt ilyen ismerősöm aki így gondolkozott mint TI!!
Mikor meghívtam toljon egyet az acc ommal .... sűrű bocsánatkérés lett az eredménye!!
Cool story, és mit kezdjünk vele?
TÉ - HUSZONNYÓCCA LESZEK <#idiota>
alap hétvégén 20-30 vesztes
neked 3 eve vesztened kell?? ezt komolyan leirod???
a fizetos nem veszt?? hany komment kell h van premiumja es sziv zsinorba, sziv premtankba.. ne mar... egy free to play jateknal szopatjak a free jatekosokat, hogy elmenjenek??

azt mar csak halkan kerdezem meg 3 ev szivas utan te meg minek jatszol evvel a jatekkal???

azt mar megs em kerdezem, h a klantars aki beta ota jatszik, sose volt prem elofizetese, es minden premtankot a jatekban kapott aranyakbol vett, 56% winretel, lila, miert nem sziv 3 ev ota.....
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.04.23. 17:40:11
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Tudod mit, zárjuk rövidre ezt a rendkívül épületes érvelést, mert lassan agyrákot kapok tőle. Mutass kézzelfogható, konkrét bizonyítékot (és nem ilyen "egymás után ötször vesztettem, bumm, manipuláció" típusú marhaságokat) arra, hogy bele van nyúlva a játékba, és én esküszöm, elhiszem neked. Majd ha ez megvan, akkor ismét beszélünk.
lehet veszes meccsed a 60bol 40-50 is. egy ilyen sorozat nem jelent semmit.
viszont 10-20-30k meccsnel mar igenis latszik, hogy a tudasod milyen iranyba befolyasolja a meccseket.

azt viszont tovabbra sem magyarazt meg, hogy miert pont Te vagy kipecezve erre a konstans szopoagra.
mihelyst less egy 5* hétvége
megkapod!!!!!
😊 nem pont ÉN!!! nem is az a hisztim, hogy folyamatosan vesztek! nekem azzal van a gondom, hogy ITT úgy állítjátok be ezt a játékot mintha nem csalna!!!!!!! Pedig ez nem igaz!!! És ez a kezdők konkrét megtévesztése!! Én azért vesztek .... mert kb 3 éve vesztenem kell.. de ezt a részét leszarom... csak undorítónak tartom azt amikor kezdőket győzködnek arról játssz fizess.... még fizzes jó ez mi régiek vagyunk kell az új hús fizess pedig ez nincs így.....
Mit értesz azon, hogy egy emberen? És azon, hogy 40-50 vesztes meccs? Zsinórban? Van ilyen sorozatod? Muti má'.
csak 1 kérdésre válaszoljon az összes, "szerintem nincs megmachinálva gyárilag a játék" 1 emberen hogyan múlhat 40-50 vesztes meccs ???
Nem egyértelmű? Nem vett elég prém tankot / nem játszik a béta óta / nincs prémje / van prémje / túl jó játékos / túl rossz játékos. Válaszd ki a kedvenced, valaki majd úgyis elmagyarázza, miért van úgy.
Azt kérdezted, miért vesztesz, megmondtam. Hogy mit kezdesz az információval, az már a te dolgod. Esetleg várhatsz olyan időszakra a játékkal, amikor nincs ennyi idióta a szervereken, mint hétvégén. Vagy játszhatsz tovább, aztán hisztizhetsz a fórumon, és gyárthatod az összeesküvés-elméleteket Kotomicukival, Walerttel, Andrással, és a többi prófétával karöltve. Ez utóbbi kétségtelenül a legvonzóbb alternatíva, legalábbis a fórumos tapasztalatok alapján.
az elrauld h mivel erdemelted ki a folyamatos veszetes oldalt pont te?
Van rosszabb is..............
"Igen 1 hónapban 10% ezzel lehet vigéckedni...!!" - szoval neked 10%os winratad van?

pontosítok, nem is az derül ki Én miért vesztek, hanem max az, hogy olyan csapatba kerültem akinek vesztenie kell , akkor nem ott vagyunk, hogy bunda az egész?
ez aztán segítség , töltsek le egy progit ami szerint kiderül miért vesztek. ez mind amit segíteni tudsz? vagy van olyan progi amivel beállíthatom , hogy nyerjek erre célzol?
Tölts le egy xvm-et, nézd meg a csapatokat, és rájössz.
akkor mi az oka a mérhetetlen vesztes listának szerinted?
"Mielőtt ezt hisztinek veszitek. NEM AZ !!!"

De. Ráadásul még hülyeség is.
Ezt akartam mondani. Megint sikeresen elterjedt a hülyeség...
ezt csak a "naivoknak" szánom.... tökmindegy melyik szerveren vagy, ha a wot szerint vannak sokan olyanok akiknek valamiért nyerni kell akkor baszhatod... kiemelt esetek a hétvége, felejtsd el a játékot tulajdonképpen.
Ha 5 * szorzó van akkor megy menj nyaralni a családdal mert 60 meccsből 47 vesztes lesz!
Most jöhetnek a nagyok, hogy nem így van, de ebben az esetben minden ilyen hétvégét betolok ide, aztán lehet magyarázkodni!
Tudom az Én hibám rossz játékos vagyok. De ha ez csapat meccs 1 emberen hogyan múlhat a csata? ( 47* )
Most azzal jönnek majd , "mi van a nyert napokkal" ?
Igen 1 hónapban 10% ezzel lehet vigéckedni...!!
Mielőtt ezt hisztinek veszitek. NEM AZ !!! Csak unom amikor van itt 2-5 ember a 30 ból akik váltig állítják "ilyen nincs Te vagy a béna"
Mert amikor "Ők" élig meg ezt akkor meg a csapat a béna.
a szervervaltast a beragadt mapokra mondtak, semmi masra...
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.04.23. 16:49:48
ezek szerint megint szavahihető a WOT
Győzelem/Csaták: 9 (20) (45.0%)
na akkor most mi van? wot szerint ilyenkor kell servert váltani :
2 (10) (20.0%)
most váltok nézzük mi lesz
WOT-nak mindig is egy gyengéje lesz, és ez a középszerű kelet-európai sutyerák horda a drága Wg.
Programozók, grafikusok, zeneszerők megérdemlik a pénzt. De az ilyen buzi pszichopata fejesek mint ez a viktorkisli, meg a serb szerű klónjai, akik csak szennyes befektetők, azok nem. De utálom őket az rng-jük, mm-jük és a balanszolásra képtelenségük miatt. Jobban mint a hazai ballibsi-fidesz szart.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.23. 16:10:31

angelus1991ster.blogspot.hu

Te kóros eset vagy...
azert miert nem reklamal soha senki, amikor a sor tetejen csucsul es o lovogeti ki a kisebbeket? 😊)))
nekem ha jol remlik akkor az esetek 33-33-33%ban alul, kozepen es felul van a sorban mindenki.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.04.23. 15:20:09
Téged nem idegesített? XD
Az ilyen álmokat jobban bírom:

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.23. 15:18:33

angelus1991ster.blogspot.hu

joe662
Az igen<#wow1>LvL99 mester szint<#banplz>
Este kipróbáljuk?<#hehe>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Mert különben nem érne sokakat sikerélmény, hogy a +2 tier-es gépükkel 2-3 lövésezik a kicsiket - az már nem érdekli ezeket sem, hogy utána 3-4 csatában őket is uú verik x@rrá...
...és, állítólag, a wg sem keresne annyit, ha csak azonos szintű tankok csapnának össze -> a gold-lőszer bevételt jelent nekik, mert mínuszba viszi a játékos kreditmutatóját, amit az kénytelen más úton-módon rendezni. (Természetesen, ez utóbbi a fő indok, ahogy az a többi hasonszőrű játéknál is előferdül...)
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.04.23. 14:57:40

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

barret
Igen volt,úgy 1 hónapig minden éjjel😊 De már elmúlt,csak néha jön.

Bérbe vehet? reklámfelület...

De azt értsd már meg, hogy nem a szemben lévő játékossal van a baj, hanem a wg-vel, aki szabad folyást enged a saját bevételének!
Ha a kiadó önmérsékletet tanúsít - majd pont a SerB-félék... <#hehe> - , akkor megoldódik a probléma egy része. Ha meg visszatérhetnénk a 7.5 körüli/előtti időkbe, random-script-ügyileg, akkor meg teljesen okafogyottá válna a téma: gold-ozzan csak szabadon, ha én anélkül is eltalálhatom a gyenge pontját a normál lőszerrel. (Ugyanis most nem csak azért gold-oznak, hogy flancoljanak, hanem mert annyira szemét rng-t kapnak, hogy a sima ammo csak pattog, már ha engedi a script azt is találni egyáltalán.)

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

barret
Ugye csak 100%-os legénységgel és fullosan kifejlesztett tankokkal indulsz csatába?

Bérbe vehet? reklámfelület...

Az arty-nerf (ami nem nerf-volt (nem a sebzésüket tették tönkre, "csak" a mozgásukat), hanem kigolyózás és áldozat az rng-script oltárán) az más volt, itt én a "kis" derp-ekre gondoltam, akiknek ez volt az egyetlen esélyük a nagyobbakkal szemben - sokkal "humánusabbnak" éreztem az akkori tier V-ös VK +10,5-es derp általi pusztítást, mint most a T49-et pl.
Ha valóban azt csinálták volna CSAK, hogy a sebzésüket visszaveszik, ahogy azt most szeretnék(?), akkor megoldódott volna a probléma, már akkor...
(a nagyobb tier-ekben sokkal jobban emelkedik a sebzés - nem csak az arty-kat értem ezalatt - , mint ahogy az "szerencsés" volna, ez is egy hiba, szvsz)

Nekem az egyik legnagyobb élvezet, ha t6-al kilövök egy t8-at. 😊 Vannak reménytelen helyzetek az tuti, de ha az olyanból is próbálod kihozni a legtöbbet, akkor talán nem olyan frusztráló a játék. Egyébként ez oda-vissza működik. Még egy kis kitartás és meglesz a t8 és alázhatod a t6-kat.
<#banplz>

Azért, mert - spoiler alert - a hatos tankoddal nem az ellenség nyolcasait kell két vállra fektetned. Ezt hívják úgy, hogy a célpontok tudatos megválasztása. De rendben, viszlát.
Tisztában vagyok, hogy nem értek ehhez a játékhoz, de az mégis csak érdekelne, hogy az MM miért van -+2 tierben korlátozva. Ilyen erővel T2-es tankot is tehetne T8-ba, mert általában egy T6-os is kb. ágyú tölteléknek jó a T8-as tankoknak. Se HP, se átütés általában nem elég. Mindegy nem akarom megérteni, de sajnos azt hiszem, hogy abba fogom hagyni, mert semmi értelme ezzel szenvedni, és idegeskedni. Viszlát mindenkinek! További jó játékot!

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"