A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #381355 Az aljas WG pont erre számít, hogy idegelsz az artyk miatt, de tovább játszol. Mondjuk az mindennek a teteje volt, amikor az arty sírás mellett behozták még pluszban a brit artykat, hogy még több helyre be tudjanak lőni, hiszen a kempelést meg kell akadályozni. Az egy más kérdés, hogy elég nagy részben az artyk miatt van a kempelés. Mondjuk mostanában a rush csaták idejében ez már nem időszerű talán.
Még egy gondolat erről a t44100-ról. Azt néztem, hogy a csába van ennek csak tier7-es ágyúja, amikor az SP-nek a gyengébb ágyúja tier8 (max az arany lőszer jobb, de remélem nem az a megfontolás, hogy amiatt kapta a nagyobb tier-t). Erről tényleg semmi információm nincs, hogy a modulok szintje vajon befolyásolja-e a tank MM-t. Tudom, hogy ezt alapból szokták lesöpörni az asztalról, de annyi tűnt fel most, hogy mentem 2 kört az FV4202-vel, aminek 9-es ágyúja van és 2 csatában is nagyon kegyetlen tier10 csatát kaptam. Utána mentem a t44100-al és szintén tier10 a top, de lőhető medek, pár td és 2 kemény nehéz tank csak. Az fv esetében meg maus,e100,2x e5 meg egy rakás dög nagy td. Még a t10 volt a legkönnyebben belőhető, meg az artyk meg a light tank, de rajtuk kívül mind dög páncélos. Érdekes, bár ez tényleg lehet véletlen is, de furcsa, hogy ugyanabban az idősávban nem lehet játszani az fv-vel, a t44 meg játszható csapatokat kap. Mindkettő tier8 med, de az ágyúban 2 tier különbség van.