banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Gondolom tanultak a cseh tier9-10 példájából. Amúgy azoknak mikor lesz a nerf vagy ninja nerf lesz ez (is)? A tier10-el mentem egyszer egy valahol 2500-2700 közötti kört és frag is volt és az aslain féle számoló adott 1800 körül wn8-at arra a körre. Általában nem érdekel, csak láttam a zöld színt és mondtam, mi phasz van? Jó, nem volt egy bajnok csata, de azért ennyire nem is volt sz.r, talán, de mégis. Ugye eleinte a sok g.ci kihúzta szabad xp-ből és jó sokáig ha tier10 skodát láttam, akkor már tudtam, hogy csak arannyal fog lőni. Fel is nyomták az átlagsebzést vele a csába.

Mostanában már felhígult egy kicsit és jóval kevesebb arany lövés érkezik belőle, de nyilván a számolás a teljes élettartamot veszi alapul. Tény egyébként, hogy a tier9 valahogy kezesebbnek tűnt nekem, túl sok a csába elszálló meg lepattanó a tier10-ben normál lőszerrel (pl nekem magasabb a sebzésem a tier9-el, mint a 10-el, de persze ez egyéni probléma, nem általános), úgyhogy sokáig a tier9-t használtam, de mostanra már megtanultam a tier10-t is szeretni. Csak azt nem szeretem, hogy a tier10-t rengeteget baszogatják, pedig ez basszus nem roham tank. Az a megtévesztő, hogy amikor a 2-3 fős szakasz együtt megindul, mert igen, de akkor egy maus-t is kiszednek ketten (pláne arannyal), az azért nem egészen ugyanaz, mint amikor a parasztja előre akar engem zavarni egyedül, hogy full hp-s ellenfelet küzdjek le neki frontból, hogy ő esetleg lőjön egy jó eséllyel lepattanót...

Szinte biztosra veszem a nerfet a cseh tier9-10, túl jó tankok és azokat a WG mindig szétb.ssza, de szerintem a grind közben nem nyúlnak hozzá.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.10.04. 00:33:20