418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
suba53 #382475 Nincs ezzel semmi gond. :-)
Csak tisztán kell látni ennek a marketing jellegét. A WG-nek az az érdeke, hogy minél többen, minél több időt töltsenek a játékkal, mert az üzleti érdekei ezt diktálják.
De nagyon sok kiskorú is játszik, akik még nem tudják igazán kontrollálni a reklámok által gerjesztett vágyaikat, így az ő kiszolgáltatottságuk jelentősen nagyobb. -
realcsabi #382474 És volt nevezési díj erre a versenyre, vagy mi? Mit veszít az a lila játékos akinek nincs egymás után 5 győztes epic köre? A type 59-et ami sose volt az övé? :)
A szerencsefaktor minden versenyben benne van, ezt bele kell kalkulálni. Ez egy lehetőség, hogy a hasonlatnál maradjak, úgy lottózól hogy a szelvényt nem kellett megvenned. Nincs oka a méltatlankodásnak. -
suba53 #382473 Ez igaz. De András nagyon jól megfogalmazta a lényeget.
Vegyünk két brilliáns tudású játékost. Mindkettő nagyon kivételes tehetség, lila stattal, és a random csatáikban is kiválóan teljesítenek.
Az egyiknek összejön 5 győztes meccs, melyekben jók az eredményei, a másiknak esetleg sokkal jobb eredményű 4 meccs után bejön egy brutális bukó, ami nem az ő tudását tükrözi, hanem a szerencsétlen csapatösszeállítás eredménye.
A nyereményt nem a jobbik kapja meg, hanem a szerencsésebb. Tiszta lottó. :-) -
suba53 #382472 A CW, a csapat csata egy más tészta. Ott tényleg érvényesül a csapat tudása mind a játéktudásban, mind a választott taktikában, csapat irányításban.
Én eleve a random egyéni csatákban nem is hirdetnék "versenynek" nevezett eseményeket. Teljesíthető eventek kellenének, olyanok, mint az SP grind volt, vagy a prém FV4202 megszerzése, amik nem csak egy szűk, éjjel nappal a gép előtt tespedő réteg számára teljesíthetőek, hanem sokaknak adhatnak siker élményt. Nem játszom keveset én sem, ráadásul minden nemzetből vannak jó tankjaim, de ez a legutóbbi T-44-100 event ez kiverte a biztosítékot. Egyszerűen nem vagyok hajlandó annyi időt áldozni erre a játékra, hogy ezeknek az eltúlzott feltételeknek a teljesítését bevállaljam.
De ez csak a magán véleményem. -
Plata #382471 Hát aki tud az tényleg is tud,aki meg béna rinyál mert jött E.T. és megbuherálta a játékot.
Én nem akarok versenyezni mert nem érdekel,nekem csak szórakozásnak kell a játék vagy kikapcsolódásnak. -
suba53 #382470 Ilyen random faktorok mellett értelmetlen "verseny"-ről beszélni. A versenyek általában minden résztvevő számára kristálytiszta, és azonos feltételek, szabályok szerint bonyolódnak, ahol valóban az egyéni, vagy csapat képességek döntik el az eredményt.
Tehát ebbe a versenynek nevezett valamibe olyan hittel beszállni, hogy majd a tudás dönt, eleve illúzió.
Játszani kell, a játék élményéért, tudomásul véve a sokszor mostoha körülményeket, a csapatösszeállítástól az MM asszimetriáig mindent, és ha ez nem nyújt kikapcsolódást örömöt, akkor nem sok értelme van.
Utoljára szerkesztette: suba53, 2016.11.04. 09:27:53 -
Plata #382469 Bolondok vagytok.
Ez egy játék,fölösleges miatta rinyálni.
Meg hülye konteókat kitalálni.
Ha ez felidegesít akkor jobb ha hanyagolod.Vagy próbáld ki a wt-t.Vegyél prém tankot meg egyéb szart.Wt tisztán p2w így te is tudsz vele nyerni. -
Lokker #382468 A függők már csak ilyenek. sad story :( -
viper07 #382467 Kedves András ! Igazán irigyellek azért az elszántságért, amivel ezeket az "eposzokat" megalkotod. TE MINDIG keresel valamit a háttérben ! Miért ? Bármit is indít a WG, neked mindig van rá elméleted. nem lehetne az, hogy csak játszol ? Ne vesszen már el a gyerek a sok bába közt. Hol van a kikapcsolódás, hol van a lazítás ? Hoznék egy példát: lakhelyemen a legforgalmasabb utat felújították. A Polgármester Úr örömmel számolt be róla. Gyakorlatilag a teljes lakosságnak jól jött a fejlesztés. Sok volt a pozitív hozzászólás, de majdnem annyi a negatív is - és a mi utcánk meg mikor lesz már felújítva ? és hasonlóak. Ezek a negatív hozzászólások olyan emberek szüleményei akiknek semmi nem felel meg. Számomra ez a WOT nyelvén a következőeket jelenti : Ha nem tetszik a játék nem játszom: ennyire egyszerű. És ezt
mindenkinek ajánlom, akinek inge vegye csak magára :) ! -
Frankie69 #382466 Valami hasonlót írtam egy kicsit régebben. Ha jól emlékszem éppen tele volt a tököm a játékkal. 347802
-
András77 #382465 Azt én nem írtam, hogy nem kell tudás, hol olvastad ezt? Azon lehet elmélkedni, hogy a szerencse mennyiben befolyásolja az ilyen random játékosoknak kiírt versenyeket, mindenki gondol, amit akar. Én azt gondolom, amit írtam, hogy kell a szerencse és ha az megvan, akkor jön a tudás, hogy ki tudod-e használni. A szükséges szerencse + tudás kb 60/40 arányban van ezen a versenyen, mondhatsz más arányt, ha máshogy gondolod. Hajadra kenheted, hogy te egyébként ki tudsz nyomni a tankból egy ászos kört, ha ideálisak a körülmények, amikor kapsz egy rush hordát meg olyan pályákat, hogy kb semmit nem lehet kezdeni rajta az adott típussal.Ráadásul ezt ismételd meg 5x. Így inkább szerencse dominál, hogy megkapod-e egyáltalán az esélyt és utána jöhet a tudás, ha igen, akkor élsz-e az eséllyel.
A CW meg egyéb klános versenyek hogy jönnek ide? Beszélgethetünk arról is, de az egy másik téma... -
Abban egyetértünk hogy túlságosan nagy beleszólása van az RNG-nek a játékban, de azért ez a kijelentésed túlzás hogy nem kell tudás, csak szerencse. Azért a WG által rendezett versenyeken, ahol unikum klánok csapnak össze egymással, ott igenis a tudás számít. Na meg az, hogy egyáltalán eljutnak odáig ezek a csapatok, biztos nem csak a szerencséjükön múlik. -
András77 #382463 A WG ezt a játékot és versenyt úgy próbálja meg eladni, hogy a tudás számít (top tanker, csúcs tankos, legjobb tankos). Aha, persze. Annyit tudtak kiizzadni a fijjuk, hogy egy egészen kicsit kevesebb szerepe van a szerencsének, de még mindig jókora szerepe van az MF-nek (mázli faktor), szerintem több, mint a tudásnak, de ezen lehet vitatkozni természetesen. Tehát a bendegúz1563 eddig bemákolt egy kört és az elég volt egy esetleges díjhoz, de most 5x kéne bemákolnia, ráadásul egymás utána, amire ő már nem képes. Persze ez is egy jó kérdés, hogy most tényleg akkora probléma-e, hogy a csórikám nyer valamit vagy engedjünk megint a klános játékosok ugatásának és a "tudás" döntsön (meg persze az MF meg az ügyes riggelés, akár több klán egyesített "erejével"), tehát gyakorlatilag tegyük lehetetlenné a bendegúz1563-nak a nyereményt.
Sorozatban 5 nagyon jó csatát szerintem csak az tud menni, aki nagyon ismeri a tankot és megkapta az MF-t (vagy riggel egy ügyeset a cimboráival). Szinte biztos vagyok benne, hogy a top3-nak szinte minden tankon több száz, ezer csatája van az adott tankban. Ez csak azért érdekes, mert ha valaki szeretne a versenyben komolyabban elmélyedni, akkor ilyen szempontból érdemes átnéznie a tankjait, hogy mivel lesz esélye egyáltalán.
A WG-nek azon kéne elgondolkodnia, hogy ez tulajdonképpen egy nagy részben szerencsejáték, akkor ne keltsen hamis illúziót. Mondja azt, hogy legyél benne a top x játékosok listájában és kisorsol mondjuk 3 db prém tankot. Annyival lehetne támogatni a tudást, hogy az első 3 játékos közül az egyik biztosan nyerne egyet és az első 100 mondjuk megint biztosan nyerne egyet és az első 1000 megint nyerne egyet (az első 3 játékos tehát 3x venne részt a sorsolásban az első 100 meg 2x, de alapvetően a sorsolás döntene)
Pont az e25 esete. Mész mondjuk 2 1000-1100 kört egymás után, örülsz. Becsúszik egy gyalázat csata és onnantól esélytelen vagy a top100-ba kerülésbe és nekem ne mondja senki, hogy akkor azt mondod, sebaj, tolok egy újabb ötöst vele. Mondjuk ugyanígy a top3 is, mész 2-3 kört, ami kvalifikálna a top3-ba és becsúszik egy rettenet csapat és csata. Ha valaki így képzeli a motivációt, az valószínűleg orosz vagy poszt szovjet
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.11.03. 17:32:49 -
Replayt kérünk. :) -
Dorgal #382461 A mai WG poén.Öt méterre álltam, kilőve.Churchill III a dombon keresztűl harom lövéssel elintézett egy T-40-et.A lövedékek úgy mentek a domb közepén,mintha az nem is lett volna.Kb.hatan kérdezték,hogy mi volt ez.Na ,ezt kérdem én is,létezhet ilyen?
. -
Pares #382460 Kezdenek elég hihetetlen eredményeket produkálni egyesek, E25-el, most ő vezet:
sharper1_eEriness: 1,452 átlag xp : 1,542xp - 1,164xp - 1,709xp - 1,573xp - 1,273xp
Szerk.: ami még durvább, hogy T49-el a harmadiknak 1202 átlag xp-je van, a negyediknek 1201... Szegény... :D
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.11.03. 16:15:18 -
pett3rson #382459 Itt lehet, csak be kell előtte jelentkezni.
LINK -
endrodiz #382458 Ugyan kikaptunk, de nem voltam elegedetlen... -
Meg tudnád adni azt a linket, ahol a helyezést lehet megnézni? Előre is köszi. -
realcsabi #382456 Így is fel lehet fogni. Én úgy vagyok vele hogy ez a verseny remek lehetőség hogy kapjak valamit és még csak tennem sem kell érte semmit. Nem töltöttem le a modot sem, csak játszok mint eddig, semmi idegeskedés, nem függök rá a az eredményességre. Majd hó végén kiderül mit alkottam, talán csurran-cseppen valami, ha meg nem az se zavar mert semmi energiát nem fektettem a dologba. :) talán majd a verseny vége előtt 1-2 nappal leszedem majd a modot hogy megnézzem hányadán állok. Addig minek? :) -
András77 #382455 Én nyolcasként nem ismertem. 9-es tanknak bejött nekem. A mozgékonyságát jól ki lehetett használni. Gun dep is elfogadható volt. Ha elkapta vele a csata ritmusát az ember, akkor brutális sebzéseket ki lehet vele szórni. Volt persze többször arty 1 lövéssel kiszed és után elküldöm a halál a f.szára jelenet, de hát ez a papír tankokkal együtt jár. Prém tankban ez tűzerő + mobilitás mindenképpen újdonság lesz. Nehezen tudom elképzelni, hogy ezzel az ágyúval, paraméterekkel, mobilitással stb bekerül a játékba. Persze a Skorpion G-re is azt mondták, hogy így nem kerülhet be, mint prém tank, aztán mégis...
Más téma a mostani verseny. Amikor indult akkor tényleg azt hittem, hogy jobb lesz és a tudás jobban érvényesül, mint az eddigi tipikus toljál egy qrva jó kört és nyersz versenyeken. A gond persze az, hogy ehhez 5 győzelem vagy medálos vereség kell sorozatban. Ezek a kib.szott keserves vereségek, rush csapat, agyhalottak halomra döglenek és hiába próbál az ember utána helyezkedni, ügyeskedni, lerohanják. Egy nagy alfás tank vagy betöltött táras tank normális játékosokat némi gondolkodásra késztetne, de ezek csak jönnek. Kiszed az ember 1-2-t, de akkor is jönnek és körbevesznek. Persze, ez hatásos módszer csak éppen a taktikus játék tűnik el, mert mindegy mit csinálsz, akkor is úgyanúgy fognak reagálni és lerohannak. Gyakorlatilag nincs ellenszere.
Igazából egy kérdés van, a motiváció. Tehát, hogy érzem-e a késztetést a további játékra a verseny miatt. Az a gond, hogy qrvára nem érzem. Megyek egy ilyen botrányos sz.r kört, akkor 5 jó csatát kéne mennem, hogy kitoljam ezt a csatát és inkább kikapcsolom a szgépet.
Gyakorlatilag minimálisan kisebb a szerencse faktor ebben a módban, mint a korábbiban. A tudás szerepe talán jobban érvényesül kicsit, de akkor is óriási a függés a kapott pályáktól + csapattól. Két egymást követő nap toltam a Dmax-al 1000 és 1200 körüli kört, mert alkalmas volt rá a pálya és nem volt teljesen agyhalott a csapat és az ellenfél sem (nem rusholtak ész nélkül), tehát volt tér és idő a taktikus játékhoz. 1500 pozíciót javítottam ezzel a két csatával, de van előtte egy botrányos sz.r, tehát azt ki kell tolnom a csőből, azaz még 3 jó csatát kéne mennem. Most ha tolok megint egy botrányos sz.r kört, ami megint csak a csapattól + kapott pályától függ, akkor hagyom a csába az egész dmax-ot. Ez a rendszer így rohadtul nem motivál a további részvételre, sokkal inkább demotivál egy sz.r kör, mert tudom, hogy még 5 jó kör kell és ráadásul az addigi jó köreim mennek a lecsóba.
Szerintem sokkal inkább a tudásról szólna és motiválóbb lenne a további játékra, ha azt mondta volna a wg, hogy mindig az utolsó max 10 csatából kiválasztja az 5 legjobbat. Szeretem a versenyeket, de igazából azt szeretem, ha van némi esélyem a bármilyen kicsi díjra is. Ez a másik sz.rrágás a wg részéről, hogy nem tudnak odab.szni mondjuk pár személyes tartalékot sávosan csökkenő mennyiségben az első 1000 játékosnak. Van 130 tartalékom, nem azért mondom, mert kellene, csak úgy érezném, hogy van valami célja a versenynek. Ez így most qrvára gázos. Már több tankok kikukáztam a versenyből, amelyikeken volt 2-3 jó vagy egészen jó köröm és becsúszott 1-2 botrányos szar, mert nem fogom újrakezdeni az 5-ös sorozatot rajtuk, mennek a lecsóba.
Én tényleg azt a részét nem értem, hogy kik ezek debilek a WG-nél, akik összerakják a küldetéseket. Mert hogy csak halvány fogalmuk van a motivációról, az is biztos.
Ez kb olyan lehet, mint az úszók mondjuk. Van pár sztár úszó, akik gyakorlatilag mindig leússza a mezőnyt. Tényleg számomra csodálni való a töltelék úszók elhivatottsága. Mindig vesztenek és mégis beleadnak mindent. Szerintem nagyon kevés ember képes erre, ha nincs reális esélye annak, hogy valami díjat, elismerést be tudjon gyűjteni a végén. Még akár 1+1 személyes tartalék is felfogható lenne díjnak, mert kapok valamit, de a WG retardáltjai az képzelik, hogy a kiosztott 5. osztályú plecsni valami óriási motivációt jelent. Nevetséges ez így. -
bekescsaba #382454 semmi. Érthetetlen. -
Kronos79 #382453 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Találtam valamit. Nem tudom, hogy próbáltad-e:
Start menüben alulra írd be, hogy cmd aztán jobb klikk a fenti cmd sorra és futtasd adminként!
Írd be: netsh int ip reset reset.txt
majd enter
Aztán ezt is írd be: netsh winsock reset
majd megint enter
Indítsd újra a géped!
Ha még mindig nem megy, keresd meg a steames mappában a Total War Attila/redist mappát! Az itt lévő futtatható fájlokat futtasd!
Nem tudom, hogy segít-e, de steames és total war fórumon is leírták ugyanezt. Emellett még legfrissebb drivert emlegetnek, de gondolom azt már próbáltad.
Utoljára szerkesztette: Kronos79, 2016.11.03. 10:17:01 -
bekescsaba #382452 I5 -
Kronos79 #382451 AMD-s cuccod van, vagy Intel, nVidia? -
bekescsaba #382450 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Van valaki, aki tud segíteni steames kérdésben?
Ez év júniusában megvásároltam az Attila:Totalwar nevű programot a steamen, játszottam is vele vagy 90 órát. Tegnap ismét elő akartam venni, de nem indult el, feldobot egy kis ablakot, azzal az üzenettel, hogy: a játék indulásának előkészítése, majd be is zárta, és nem történt semmi.
Ma megvettem az XCOM komplett verzióját, ez is ugyanazt csinálja, mint amit fent részleteztem.
Letöröltem, újra telepítettem mindkettőt, a hiba továbbra is fennáll. .
A többi játékkal (COH2) nincsen gond.
Nem találtam rá megoldás. Tudnátok segíteni? Sajnos angolul nem beszélek, így nem tudok a supporthoz sem fordulni(nem tudom, van-e értelme egyáltalán) -
EmR3 #382449 Hát 8-asként elég hitvány volt.
Miután buffolták jó lett a gun dep, de előtte gyakorlatilag olyan volt mint az 50-120 -
Pares #382448 Újabb papír, ezt is szeretni fogom (lőni)
-
András77 #382447 Ezt nehezen akarom elhinni lóri statok
SA47-el ? Jó, valami A verzió, de a hard/kemény statjai szinte koppra megegyeznek. Ezzel a mobilitással meg nem is kevéssel gyorsabb töltés idővel, mint az amx50100? A gun dep nem ismert, de a lóri úgy emlékszem jó volt. Azt a qrva ez lesz ám a kredit gyár, ha így marad. Basszus. Ezek tényleg nem vicceltek, hogy használható prém tankokat dobnak be. Nem vagyok egy nagy király 50100 játékos, de ha elkaptam a fonalat 3e sebzés simán, néha több. Ez a lóri meg még gyorsabb is lesz és szerintem jobb gun dep, gyorsabb töltés idő, talán valami értékelhető kamo is, bár ebben nem vagyok biztos. Ez nagggyon finom gép lesz. Ha veszek valaha is tier8 prémet, akkor ez lesz a jelölt vagy még a meglebegtetett prémium T71 is érdekelne, de arról nagy kuss van.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.11.02. 23:27:13 -
asolyom #382446 E örö e bódottá! Mondaná Matisz bácsi. Akkor nem csak T5-ben vannak ilyen fogalmatlan játékosok. :-) -
Pares #382445 Ilyen csapattársakkal nehéz jó 5-ös sorozatot lejátszani...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Rammsch31n #382444 Kicsit eltűntem, mert a koliban nem tudok, (és nem is igazán akarok WoTozni) de nem is bánom, mert ezzel az új spot rendszerrel egy förtelem ez a játék...2 hónappal ezelőtti mivoltához is képest katasztrófa... a modból átvett elemek tetszenének, de néha ott is csak lesek, hogy mit ír, illetve mit NEM ír ki... szóval még jó, hogy előbb-utóbb vége az őszi szünetnek és nem tudok majd vele semennyit sem játszani. :D Ha nem játszok, nem fog feltűnni a sok hülyeség, amit elrontanak (a kevés minimális pozitív dolog ellenére). -
asolyom #382443 Nyilván nem csak rajtad múlik ez. Ez nem manipuláció, egyszerű véletlen. Ma ilyet dobott az rng. Én ezen már régen nem mérgelődöm, pedig nyilván sokan emlékeznek a kirohanásaimra. Egyszerűen ezen nem érdemes fennakadni. Egyik nap ilyen, a másik amolyan. -
Szerintem azt, hogy sorozatban a harmadik bukó csata után abbahagyja aznapra a játékot, mert van annyi esze, hogy tudja, széllel szemben nem érdemes pisálni. Ha egyszer el van döntve, hogy nem nyerhetsz, akkor az is megeshet, hogy tíz méterről nem az ellenfelet találod el, hanem gellert kap a lőszer , és kilövöd magad, amikor már csak te és egyetlen ellen van a pályán.
-
Akkor az akinek meredeken szárnyal felfelé a grafikonon a stat mit csinál másképp? :) Na nem magamról beszélek, mert az enyém hullámos mint az EKG. :D -
Látom, hogy már hiányoltad, de ez a helyzet. -
suba53 #382439 Az a baj ezekkel a véletlenszerű sorozatokkal, hogy csak a nagyon hosszú mintavételezés után áll be a statisztikai értékre.
Két nap adatai simán eltérhetnek ennyit. -
pett3rson #382438 jah, akkor nem az amire gondoltam. -
yossarianHUN #382437
-
Tényleg nincs manipulálva a játék. Tegnap 62%-os win ráta és 1850-es átlag WN8, Ma meg: Hatékonyság/WN8: 803 (29) 467 (19)
Győzelem/Csaták: 9 (24) (37.5%)
Hát kibaszott érdekes véletlen.