banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Pares
    Én az alap ágyúval egy csatát se mentem, gigantikus mennyiségű free xp-vel eliteltem, és kifejezetten a troll ágyú miatt kezdtem bele az egész ágba. Sőt, a T49-el nálam le is zárult a tank kifejlesztős grindelős játék.
    Eleve rosszul álltál hozzá a tankhoz, 10 csata után nagy büdös semmit lehet kitapasztalni, főleg ha rossz taktikával játszottal, mert a troll ágyúval ez nagyon távol áll a Bulldog és más könnyű tankok játékstílusától. Plusz rossz felszerelés és nem megfelelő skillekkel rendelkező legénység sem segít...
    Folyton ezt a pontatlanságot hallom legnagyobb ellenérvként, hogy semmit se találtok el vele, pedig megvan az a játékstílus, felszerelés és legénység combo, amivel igenis redukálni lehet a pontatlanság és az rng negatív hatását. Persze ennek megtanulásához és megszokásához legalább néhány száz csata kell, amihez nyilvánvalóan olyan és annyi motiváció kell, ami a hozzád hasonlóknak nincs meg... :D
    Én már amikor a küldetések megjelentek, akkor elterveztem, hogy a négy nőci a T49-es legénysége lesz, de akkor még bele se kezdtem az ágba. Szóval nálam megvolt a motiváció és a hajtó erő, hogy megértsem a tankot. Sőt, hogy tovább fokozzam, a játékba való belefásulás és beleunás által fokozatosan gerjesztett troll ágyú fétisem és a T49 iránti kiváncsiságom volt az egyetlen, ami miatt a WoT-ot nem hagytam abba végleg, és ami miatt mostanáig játszok.
    Igazából az tetszik benne a legjobban, hogy nagyon nem hasonlít a többi tankra, és valahol az is, hogy soha nem tudod, mire számíts, vagyis valamilyen szinten mindig újat tud nyújtani. :D Engem nagyon szórakoztat, sőt igazából már csak ez az egy tank tud szórakoztatni.
    Amúgy vicces, hogy itt arról megy a vita, hogy a T49 mennyire használhatatlan szar, amikor sokszor csatán belül is és úgy általában máshol is az kerül szóba, hogy a T49 mennyire OP... :D Szerintem a kettő között van, se nem OP, se nem szar. Vagy inkább lehet, hogy a két szélsőség egyszerre ötvöződik benne... :D