A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #381312 A stock ágyús megjegyzés azokra vonatkozott, akik megtartják szórakozni. A stock ágyúhoz nincs AP lőszer, csak az arany lőszer, ami valami minimálisan és relatívan nézve olcsóbb, mint úgy általában az arany lőszerek. Észrevehetően terelik a népet a troll ágyú irányába.
Pontosságban a stock ágyú kb azt tudja, mint a bulldog táras ágyúja (a sima ágyú nagyon lassan tölt be bulldogon, pedig de jó is volt az a nerf előtt), tehát a grindhez lehet, hogy az az okosabb választás.
Akárhogy is, ha megnézem a többi 7-8 light tankot, akkor a stock ágyúval szerintem vérszegény a t49 és heat-el meg nem akarom kitömni. A troll ágyúval legalább lehet mókázni, másra szerintem nem jó az a tank.
Nyilván ez most olyan dolog, hogy bármit kijelent az ember, hogy ő azt úgy gondolja, nem jó, akkor mindig jön valaki valahonnan és kijelenti, hogy márpedig az úgy az istenkirályság és ment egy ászos csatát (érdekes ez is visszatérő motívom).
Ha így gondolod, akkor használd a stock ágyúval, nem lesz köztünk vita, de ahogy írod nálad nem megtartós a tank, az meg egy más kategória. A grind során én is járattam a stock ágyúval, amikor tele volt a búrám, hogy minden mellé ment. Mióta csak szórakozom, elvagyok vele, de tényleg arról szól a csata, hogy keresek egy málét, akit seggbe durranthatok vele. A legénységem is jóval gyengébb, mint korábban, de így troll ágyúval van némi fun faktor a tankban. A stock ágyúval én nem tartanám meg.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.10.03. 17:45:34