A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bornofakone #381310 Nagyon gáz lehetek akkor, mert én stock gunnal használom a t49-t, sőt 20k xp van hátra t54e1-ig...:)
Megmondom őszintén én el se tudom hinni hogy képes valaki a derp-el effektíven játszani és azt 3 csillagig elvinni :) Minden light-omat (chaffee, t37, bulldog) 3 csillagig eltoltam ezen a vonalon...t49 esetében úgy érzem, stock gunnal jó útra léptem...de nem fogom megvárni, inkább t54e1-t tolom tovább.
Na de visszatérve, mindig kikerekedett szemekkel olvastam azokat a beszámolókat meg lestem azokat a replay-eket amikor valakik kapásból meg szinte 0 célzással szétcsapták az enemy-t 1 csatán belül több 1k-s lövést letoltak stb.
Én azok közé tartozom akik 10 csata után visszabaszták a stock gun-t, mert egyszerűen képtelenek voltak együtt élni ekkora hektikussággal. Rendkívül felbaszott mikor célzott lövést elküldött a világ végébe...és sokszor volt erre példa. A másik idegesítő dolog volt, hogy papír szarokba is képes volt produkálni 2-400 dmg-s lövéseket...mikor ezeket maus meg e100 tornyokba is megadta (nem értem h a bús picsába hasonlítható össze a kettő....sidescrapelő e100-ba 380-t, is-7 tornyába 429-t, maus tornyába 318-t lövök..majd skoda oldalába 418-t...WATWATWAT...). Nálam örömünnep volt ha eltaláltam valamit ezzel a szarral...bár bevallom töredelmesen én ezt a tankot light-nak használtam (nem elkapó vadásznak), ezért venti, camo, bino triót dobtam rá, a skilleket tekintve pedig figyelembe vettem h t57 lesz a cél...szóval nem gyúrtam túl látótávra...de 1 basic skill setup-ot kapott az egész (bia, repair, camo skill mindenkinek és specifikusan 6. érzék meg egyéb dolgok a különböző legénységeket tekintve). Az előtte levő light-okon ez teljesen jól muzsikált. Szóval lehet ez a gond, hogy nem dobtam rá töltés gyorsítót, célzás gyorsítót meg ilyesmi...talán akkor menet közben is tudnék vele 1200-t lőni a 300 méterre lévő mozgó célpontra :)
Na de megint csak elkalandoztam, szóval a szar hektikus derp-et inkább a "biztosabb" stock gun-ra cseréltem. Nos tele van dobva HEP-el (asszem ez az alap shell type-ja, de lényeg h ez is vmi cifra nevű de alapjaiban véve HE shell), de van HEAT is bedobva just in case. Mivel nincs prémium fiókom ezért nem etetem HEAT-el a tankot...bár only HEAT-el sztem igenis baromi jó kis tank lenne, hiszen 5 sec körül tölt, 250-s pennel 240-t lövöldöznék jóformán bármibe amivel szembe találkozok. Na de nem ez áll fent, hanem mivel light vagyok, úgy vagyok az egésszel hogy alapvetően light-al találkozok...tehát az ellen jó lesz a HEP vagy micsoda. Az ha átüt 300+ körül sebez és 5 sec-enként azért elég gyorsan meg tudok enni vele minden light-ot. Természetesen ez elmélet, gyakorlat az, hogy úgy mint a derp-el, ezzel is lövök papír tankokba nevetséges dmg-eket (csak mivel ez 90-s kaliber itt nem 3-400-t lövök papír tankba) hanem 30-50 dmg-ket :D De legalább 5 sec múlva már tudok javítani a célzáson és kapja a 300 dmg-ket, ha meg végképp beüt a gebasz...akkor meg előkapom a HEAT-t..az garantált dmg legalább. HEAT-t amúgy a meccset eldöntő pillanatokban szoktam használni, mivel drága 80%-ban 9-s 10-s tankok ellen nyomkodom a 2-st gombot agresszívan :D
All in all, úgy érzem tudtam hozni a bulldog körüli teljesítményem ezzel a tankkal is (bulldog-al se voltam igazán jó...de az átlag szintet megütöttem), jobban élvezem a játékot a 90-s stock gunnal, sokkal jobban kezelhetőek a szituációk ezzel, ha hibázok, könnyebben tudok korrigálni és nagyon nagyon sokszor meglepődik az enemy light, hogy egy 300-s puszi után mikor rám jön, hirtelen kapja a következőt :D (sokszor megkaptam hogy cheater vagyok, mert ilyen gyorsan nem tölthetnék....:D) Tehát én nem érzem magam gáznak, szimplán csak nem tudok 1 szar pontatlan RNG függő szar gunnal úgy együtt élni mint játékostársaim többsége...és hogy mi értelme azt használni? Hát valahogy xp-t kell szereznem a következő tankra, márpedig ezzel többet szerzek mint a derp-el és csak úgy mellékesként, stock-al csináltam meg az ászt is rá...szval nekem jobban bevállt :)