banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    LFG, ha rálátsz vagy torony teteje/hátsó része jobb kéz felől. Az UFG csak 140mm, de a döntés miatt 289mm-nek felel meg. Ha viszont olyan szögben rálátsz, akkor be lehet ott is ütni (pl fisherman bay, ha bemész középre és rá tudsz lőni a lenti tankokra), bár olyankor a torony tetejére is rá kell láss.

Azt hiszem, hogy a havi darwin díjat ma kiosztották és sajnos magyaroknak (nem tagadom, a frag éhség miatt én is részese voltam). 7:3 az állás a javunkra, 1 ellen arty + 2 light tank, Cliff pályán. Nálunk magyar (csata után láttam, hogy azok, mert játékos nevet nem íratok) 3-as tier10 td szakasz (2E4+1Fv215b183) + 1 T28 + 1 arty + én wz132. Kéne a frag nagyon, mert szinte végeztem a kínai küldetéssel. Rámegyek az artyra, közben az ellen wz132 3x meglő és még le is lopják a frag-et, majd az ideg szétb.szott, de ki gondolta volna, hogy ennyire fog hiányozni a 750 fölöslegesen elvesztett hp ilyen állásnál. A TD-k a legelképesztőbb módon mennek össze-vissza a térképen. Fogtam a fejem, hogy mi phaszt csináljak, mert én 1 lövés vagyok az ellenfélnek, de hogyan spotoljak, amikor mindenki bújik, a TD-k meg teljesen szétszóródtak.

A wz megkerüli és kiszedi az fv-t a nagy szikla mögött és mire odaérek már elment. A szakasztársa befeszülve várta a wz-t a másik oldalon, hogy kilövi, de nem arra ment. Mondom ez egy kiba idióta segg, miért nem gurult előre 80-100m-tm hogy segítsen a szakasztársának? Bmeg. Felmegyek a nagy sziklára, de a wz közben lement és kiszedte az artyt. Az egyik E4, meg jókora ütemkéséssel felment a középső feljáró melletti kis kősziklára (egy nagyon elbaszott hely az, minek ment oda fel?). Már érkezik a wz középen és támadja, rohanok oda és 1x bele tudtam lőni de takarásba került utána és mondom, akkor itt a vége a dalnak, mert egy wz lentről támad, nulla gun deppel egy e4-t, ez nem sikerülhet neki. Megcsinálja a sima visszahúzós cselt, a baromarcú e4 azonnal ellövi magát és utána kiszedi a wz. A qrva szátok, mire odaértem megint eltűnt a wz és kiszedte az egyenes vonalban közelítő másik E4-t (ok, full aranyos volt a gyerek, de ennyi barom TD-t egy szakaszban ritkán látni).

A T28 közben felbátorodott és elkezdett foglalni, de jókora ütemkéséssel. Ha nem vár ennyit, akkor viszonylag simán befoglal. Tudtam, hogy nem érek vissza a nagy sziklához, úgyhogy jött is középen a wz, ahogy vártam és megbosszulta magát az elszórt hp-m, 1-t még belelőttem és kiszedett (arannyal persze).

A t28-t 1x resetelte és mutattuk neki utána, hogy körbe fog futni a wz és a másik irányból várja. Ezt úgy kell elképzelni, hogy kb 70 fok a feljáró, ahol jöhet. A logikus ugye az lenne, hogy beállni középre, hiszen nem lehet tudni melyik irányt választja. A t28 meg befeszült kb 10 fokra és persze, hogy a másik részen jött fel a wz, mellé lőtt a barom fordulásból.

Na a wz megforgatta a T28-t és RNG, igen, megint az utolsó esély, a legutolsó lövése a T28 seggére, ami csak minimálisan volt szögbe rakva, lepattant. Azt hittem besz.rok a röhögés miatt A wz elbukta a radley-t, pedig mondjuk megérdemelte volna. Igaz ennyi balfaszt egy rakáson már régen láttam. hogy tényleg, ha a könnyű tank nem tolja ki magából a 100% és ha elvesztek 2-3 lövésnyi hp-t, akkor elúszik a győzelem is, mert a balfaszok még roppant túlerő mellett sem képesek lehozni, de még spotolni se lehetett ezeknek. Akárhova mentem ezek mindig úgy helyezkedtek, hogy véletlenül se lőhessék a spotot.