banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sir Charles
    Kérdésem lenne a nagyérdeműhöz:
    Centurion 7/1-et veretem manapság, lenyomtam már vele 450 meccset(nem egyfolytában volt 1,5 év kihagyásom a játékban), de nem igazán érzem a tankot valamiért és bosszant, mert érzem, hogy lehetnék jobb is vele, csak nem megy.
    A probléma a következő: mindenhol azt írják, hogy közepes és nagyobb távolságból támogatni kell vele a csapatot. Ezzel csak az a baj, hogy a városi pályákon ez eleve kiesik, bár ott lehet második vonalban operálni.
    Azt olvastam, hogy kvázi hulldownban kell vele játszani, csak a tornyot kidugni és úgy lövöldözni. Ezzel csak az a baj, hogy gyakorlatilag éppen a tier 7 tankok nem lövik át a tornyot(néha még azok is), akikkel találkozok, röhögve áthugyozzák.
    A tank világít, mint a karácsonyfa, hiába van brutális látótávolsága, ha lövök egyet azonnal spottolódok(néha hamarabb is), tehát ez a
    "messziről lövök" is elég kétesélyes, főleg az artyk miatt.
    Közelharcra teljesen alkalmatlan(nagy, lassú, papír)
    De mindez nem lenne igazán baj, ha az ágyú jó lenne(csak papíron az).
    Gyakorlatilag csak teljesen összeszűkült célkereszettel talál el bármit(kapáslövés teljesen felejtős), viszont ha sokáig kint van a torony, akkor simán spottolódok és át is lőnek.
    268 mm az átütés, na ehhez képest volt olyan meccs, ahol 12 lövés, 11 találat, 5 átütés(bár ez lehet az én bénaságom is)
    Feltűnően kicsiket sebzek, az előbb említett meccsen az öt találat 1730 dmg volt(ami átlag kb 350 Hp) egy 390 átlagsebzésű ágyúval.
    Összegezve meg vagyok lőve ezzel a tankkal, mert amire kellene használni, arra annyira megbízhatatlan az ágyúja, hogy nem érek el vele semmilyen eredményt.
    Még az jutott eszembe, hogy 3 skilles a legénység, a szokásos medes cuccok és a BIA mellet már 70 %-on van a javítás, de láttam egy videóban, meg olvastam is, hogy vannak akik camo-t raknak be 3. skillnek.
    Lehet hogy azzal jobban menne a dolog?
    Nem vagyok egy unikum játékos, de amikor 10 meccsből 1 olyan ahol sebzek 2-3000-et, a többin meg van úgy, hogy 1-2 lövésem van és vége, akkor úgy érzem valamit nem jól csinálok, csak már nem tudom mit kellene tenni.
    Remélem lesz 1-2 építő hozzászólás.