banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Kronos79
    Látom más is jár az én cipőmben. Nekem abszolút nem adja a random a trollgunokkal.
    A pzIV leamortizálása után azzal az ágyúval használtam, de amikor a flankelt Sherman oldalába belenyesi a 150 körüli sebzést az azért mér ott van.
    Ugyanez van a KV-2, SU-152 párossal. KV-2-vel a nemezisem az E-25. Van amikor egy löket elég, de legtöbbször csak a menetrend szerinti 350-es sebzést adja be. Gondolom valamilyen úton módon a lövegpajzson csattan ilyenkor a lövedék, de én nem ott látom becsapódni.
    Nálam is azok viszik a pálmát, amikor papír tankba, szemből, jön az át nem ütő sebzés. Azt hogy. Nem az ágyút találom el, mert volt olyan is. Az ISU-val lőttem egy nullást a Borsigba, mert az RNG ráhúzta a skulót az ágyúra.
    Egyébként artyval ugyanígy nem működnek a dolgok nálam. A múltkor azon röhögtem, hogy a fullos GW Pantherrel ugyanannyit sebzek, mint az alapágyúval. Papírabb tankokba akár a 800 körüli sebzés is megvan. Ezzel szemben a múltkor KT-ban ülve, a narancs Józsi belém ver 1100-at ugyanezzel az artyval. Sima HE-vel. Teszi ezt úgy, hogy kb. 35-45 fokban állok hozzá képest. Vannak mázlis emberek.
    Utoljára szerkesztette: Kronos79, 2016.10.02. 18:24:15