World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár elvileg ezek a megnevezésében nem azonos ágyúk, ezért fene se tudja.
Utoljára szerkesztette: ilsalon, 2016.04.22. 12:21:34
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
De ne feleddjük, hogy a front alsó döntött részeit kivéve a felsőbb frontrészeket már 175-180-190-es penekkel, vagy más esetben gold lőszerrel át lehet ütni, és csak tier 6-ban. Szerintem csak kicsivel erősebb nehéztank, mint a többi. Meg kevés olyan tankok egyike, amellyel a szaros 2 -/+ tier sem gond.
9.15-ös 88 mm-s ágyúk gold lőszerének pönje vajon 171 marad? 195-ös szintre feltornászhatnák azt is.
angelus1991ster.blogspot.hu
Én most a T44 helyett a lapostetűvel mentem, mivel ez új gép volt nekem. Bár régen szerettem a T44-et, de gondoltam csak lesz valami ebből is. Nem bántam meg. Ez egy romulán álcázott tücsökpöcs. (Man in Black-es tücsökpöcs)
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Mozgása amúgy is egy lomha mamuté.
Sok vérpistike megint győzőtt, mert nem tudják legyőzni. Megjelent egy a valódi nehéztank. Bezzeg előtte a T-150-el nem bírtak, aztán a KV-2-vel, meg a minimap és a WASD+egér kombó használatával sem.
Rövid 88-as buffjának örülök. Végre normális szintre van húzva. Kérdés, hogy ez a t7-es VK-ra is vonatkozni fog-e.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.22. 10:01:47
-nem tűnik túlságosan gyakori jelenségnek
-nem gondolom, hogy szándékosan választaná ki, hogy melyik csapatnak fog kedvezni.
-inkább olyan érzésem van, mintha az RNG "beragadna" és ugye hasonlót már láttunk pl térképek esetében.
néhány napja belinkeltem Jingles egyik új videóját, 7:13-tól nézzétek meg, érdemes.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak most a replayt ne feledd menteni:-D
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Pár napja vettem vissza mert annó annyira utáltam hogy amint fullos lett rögtön eladtam. Egyenlőre nagyon szeretem bár csak 2 fajta csata létezik vele:
1. amikor semmit nem ütsz át (20%> átütés). Ezt tudni kell a helyén kezelni. Ha az ilyen körök felb*sznak inkább hanyagold a tankot.
2. amikor adja rendesen és a weak spotok tényleg weak spotként működnek.
Ha meg van a garázsodban vedd elő egy kicsit és láthatod milyen az amikor az RNG mindent enged és milyen az mikor semmit.
Bár így visszaolvasgatva lehet az a baj, hogy 2-3 éve nem játszottam vele és a WG RNG egyenlőre nem tudja eldönteni hogy szopasson vele vagy sem?
Tanácsként még annyit hogy a (ha jól emlékszem) 183-as pennel ne próbálj meg puha tankra lőni mert szinte mindig modul sebzés 0dmg-vel. Ezzel szemben a heavy-ket autoammel szemből is hajlamos beütni <#nemtudom>#nemtudom>.
Utoljára szerkesztette: sempike, 2016.04.22. 09:42:34
Utoljára szerkesztette: M0RN1NGST4R, 2016.04.22. 09:30:23
majd akkora pen mint a rudynak...és jobb alfa
https://thearmoredpatrol.com/2016/04/22/supertest-complete-buffsnerfs/#more-21301
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.04.22. 07:06:19
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Vagy te nem így látod?
Most leíehatnám hogy aktív meg passzív meg proxy spot de ezt nálam okosabbak már megtették sokkal részletesebben profi módon!!!
Tiszteljük meg őket azzal hogy elolvassuk ha jobb játékossá akarunk válni,ha nem nekem az is jó.
Erre is jó ez a fórum...
Nem gond erre is jó a fórum.
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
9.15 tank paraméter változások
Az oi-exp lista brutális, gyakorlatilag mindent lerontanak rajta.
100 csatás minden skill/perkkel? xD
Kaphatok abból a szerből én is, amit szedsz?
cyka blyat

Mintha a csapatkijelzés középen, felül, illetve a bázisfoglalásnál az épp foglaló tankok száma is hamarabb lett volna modként, nem?
A tanknéző is meg a ping/serverstátusz is onnan jöhetett, az up-to-date adatok is minimum továbbfejlesztés
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
– Ability to preview the non purchased vehicles in 3D (You can do it by opening the Tech Trees)
– Tank statistics will be automatically updated when the player changes Modules or equips Consumables and Equipment.
– Garage Carousel reworked - azert meg nem tobbsoros 😛
– Ping values and server status added to Launcher and Garage:
hmm, ez nekem uj:
A XP bonus will be given to platoons depending which tier they are.
comment: "So… does this mean a good reason to enter a failed platoon?"
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.04.21. 21:42:54
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.04.21. 21:12:48
Ki se fejleszd az ágyút meg a tornyot, hacsak nem kell a következő szintre. Ne is vegyél lőszert, mert olcsóbb, meg még a végén el is találsz valakit és nem az ellenséget <#idiota>#idiota>
amugy a konnyutankok, pont felderitsere vannak kitalalva. jo mozgekonysag, jo alca.
amugy
az sem meglepo, ha az ember nem is visz magaval loszert konnyutankban.
Amit viszont nem èrtek,hogy a kv1 is gondot okazott a +2 tierjèvel,aminek ràadàsul van pàncèlja is.Ezekutàn,hogy gondoltad,hogy beúlsz egy pàncèl nèlkûli+3tieres akàrmibe:-P
Õszintèn mit vàrtàl?
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.04.21. 20:15:35
A skilles/Perkes baromsàgra èrtettem.
Csak melozok ès tõmõrnek kell lennem,nehogy seggberugjanak:-)
pl vegyél prém tankot, mert feldob +2 tierbe simával. vagy húzd ki free XP váltásával a tankot, mert amit húzol az low wr-en van tartva MM által és sorolhatnám

Ez a WR kiegyensúlyozás dolog meg azért érdekes, mert ott az FTR link és írja az FTR, hogy már többször leoltották ebben a témában és a WG következetesen tagadta. Szóval ki tudja.
Ez nem a konteósoknak egy újabb érv, hanem ha így működik, akkor így működik. Tudjunk róla és ennyi. Amúgy teljesen logikus és belevág a WG féle gondolkodás módba. Annyi van, amit írtam, hogy kontra produktív. Vérpistát felrakja és egyre nehezebb nyernie, mert neki vinnie a csapatot a hátán top tankként. Amikor már nagyon nem megy, akkor jönnek az ilyen extrém mm-ek, hogy egyedül vantop tanknak stb.