A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #381283 Megcsináltam újra a pascucci-s IM küldetést a 121-el. Tavaly még nem volt 121-m, most vettem nem rég és úgy látszik, hogy ezzel ki lehet irtani a 3 égi patkányt.
Azért jellemző, hogy előbb 3 tankot kellett leölnöm, hogy eljussak az artykhoz. HP-m nem sok maradt a végén, úgyhogy a másodlagos nem sikerült, de különösebben nem bánom.
Majd az ideg szétb.szott, amikor felvitték ezt a küldetést az obj260-hoz. Előtte egy lényegesen könnyebb volt és ez volt a t55a-hoz. 3-4 hónapot szívtam vele, nagyon durván lelopkodták a frageket mindig. 20-25 alkalommal volt 2 frag-em és többször belelőttem a harmadikba is, de kicsi volt az alfa a kiszedésükhöz. A 121-el a tier6-7 artykat 1 lövéssel kiszedtem a francia 9-be kellett volna csak 2, de azt meg inkább lerammorltam a csába az első lövés után.
Most is biztosan lelopták volna a fraget, de a Dnap pályán voltunk, és ott tobzódott mindenki a med domboknál fent. Tőlünk lement egy e100 a partra és láttam, hogy alig van ott ellenállás, úgyhogy utána mentem. Leöltem a 3 bázis kemper td-t és utána az artykat. Az E100-közben meg kiszedte az egyik td, egy T28, komolyan nem hittem el. Abban bíztam, hogy a td-k elszórakoznak sokáig az e100-al, na ebből lett kb 30-40 másodperc miután elkezdtek egymással küzdeni. Na mindegy is, ez az egyik legnagyobb kib.szás küldetést szerintem mind közül. Örülök, hogy sikerül, a frag meg jól jön a grindhez.
Az biztos, hogy nagyon szerencsés csapat és csata felállás kell hozzá. Általában a saját artyk is le szokták lopni a frag-et, de most a nyakukon volt az ellenfél, meg a 121 ugye egy lövéssel kiszedi a kisebbeket, a nagyot meg 1 lövés + ram módszerrel elintézi.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.10.02. 14:58:46