banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Pares
    Nincs jó tapasztalatod vele, értem én. És tökéletesen igaz, amit írsz, az rng hatása sokkal jobban érződik a tankon (ezen keresztül az is feltűnően látszik, amikor nagyon lejt a pálya az egyik csapatnak), de hogy egy korábbi hozzászólásodra reagáljak, hogy nem kell hozzá skill, csak szerencse, nos szerintem pont azért kell hozzá a skill, hogy az rng faktort a lehető legkisebbre tudd redukálni. Most nem azt mondom, hogy noob az, aki nem tud vele játszani, hanem azt, hogy egészen máshogy kell hozzáállni a csatához, és ezt kell megtanulni. Amint írtam már, nekem amúgy is fétisem a troll ágyúk, a "hagyományos" tankokba meg mondhatjuk hogy beleuntam már. A T49 által nyújtott lehetőségek, hogy minden tankba sebzek, nincs rikosé meg nem átütés, nem kell gyengepontokat lőni, és időnként óriásikat lehet sebezni akár a két szinttel nagyobb tankokba is, nekem nagyon bejön, és élvezem. Hozzávéve, hogy kinézetileg is nagyon tetszik a tank, volt rá motivációm, hogy megtanuljam kezeleni (de nekem is beletelt néhány száz csatába, míg rájöttem, mit lehet, és mit nem), és amióta kifejlesztettem (kapásból elitre free xp-vel), azóta szinte kizárólag csak ezzel játszom.
    Azért gondolom, hogy ha ötödszörre is megpróbálkoztál vele, akkor van valami számodra is a tankban, ami megfogott, és amiért szeretnél vele játszani.