A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #381270 "pontatlan, meg random, de azért én úgy veszem észre, hogy döntő többségben mégis csak eltalálom az ellenfelet."
Akkor különbözőek vagyunk, én úgy veszem észre, hogy a döntő többségben még a hegyoldalt se találom el, de a nem döntő kisebbségben se, mikor nagy néha kivárom a három hónapos célzásidőt. Ha meg néha véletlenül mégis eltalál valamit (pukkan a pezsgő), akkor jön a 3-400-as sebzés, lehetőleg RHM-be, Grillébe, vagy valami light tankba, csak hogy érezd a törődést. És ekkor szokott eljönni a table flip + rage quit pillanata. Nemtom, ki hogy van vele, de nekem az utolsó dolog, ami kell ebbe a játékba, az egyébként is idegesítő RNG faktor önkéntes, önsorsrontó növelése. Épp eléggé ki tud cseszni a random az emberrel, pont az hiányzik, hogy önként egy ilyen elvetemült RNGesus ágyú kezébe adjam az életem.