A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
tutyimutyi2 #381259 "Nekem a kedvenc tankom, mert mindent sebez, csak el kell találni az ellenfelet" hát igen az eltalálás itt a gond régebben gyakran úgy éreztem mintha egy kicsinyített O-I-ban ülnék azt tekintve hogy ha megállok és megvárom a teljes szűkülést amire természetesen csak ritkán van idő biztos lehetek benne hogy ezt egy mellé lövéssel hálálja meg az ágyú de mint az O-I is régebben olyan volt hogy menet közben nagyobb eséllyel találtam el bármit is... bár még használom a T49-et és szeretem is de kizárólagosan az alap csővel használom, néha vissza rakom rá a nagy ágyút de 1-2 szar 0-10%-os találati arányú meccs után mindig kerül is vissza rá az lap cső az legalább gyorsan tölt, pontos, és kb. 3 másodperccel gyorsabban beleeresztem a 900-at a papír tankokba.