A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Pares #381255 Milyen legénység van benne? Venti, GLD meg Vertstab kell belé. A lánctalpakba való lövést lehetőleg kerülni kell, azok mintha elnyelnék a sebzés nagy részét, a papír tankokat meg a legpapírabb részeken kell lőni (mint az rhm, grille és társainak ágyú körüli része, stb.). Lightok ellen nyilván brutális (ha nem szopat az rng), de én inkább csak akkor foglalkozom velük, ha biztosan egylövésesek, vagy van mód a menekülésre, amíg újratöltök, mert különben megesznek reggelire (és mert gyakran szopat az rng). Jobban szeretek a 2 tierrel nagyobb nehéz tankokból "csipegetni", tökéletes anti-sidescrape és anti-hulldown fegyver (Maus frontjába 350 körülieket sebezni, miközben mindenki pattog róla, wat...). Nekem a kedvenc tankom, mert mindent sebez, csak el kell találni az ellenfelet, a gyengepontok meg irrelevánsá válnak. Nyilván vannak gyengébb meccsek, meg az ellenfél is tudja, hogy ha ellövöm magam, akkor könnyű préda vagyok, meg az se segít, ha az rng annyira ellened van, hogy az már röhejes. Nem egy könnyen tanulható tank, néhány száz csatát bele kell ölni, hogy az ember megszokja a teljesen egyedi játékstílust, meg főleg az rng ágyút, ehhet meg motiváció kell, mint az én troll tank fétisem.