banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Na visszavettem a T49-et, gondoltam megadom neki az ötödik (?) esélyt. Első meccsen Grille 15-be szemből először 386, majd 402 sebzés, megkoronázásképp a meccs végén az ellenséges utolsó megmaradt IS-3-nak sikeresen a seggébe kerültem. Megálltam mögötte 50 méterrel, de haha! Ellenálltam a kísértésnek, hogy egyből beledurrantsak, gondolván nem hagyom, hogy kicsesszen velem az RNG, és várok, amíg becélzok. körülbelül 6-8 másodpercig álldogáltam és céloztam, majd lőttem és elment a lövés a lánctalpai között a hasa alá, 0 sebzéssel. Következő csatában oldalba lőttem egy 9-es Skodát, 287 sebzés. Továbbra is fenntartom, hogy ez a tank - egész egyszerűen - szar. A játék jelenlegi viszonyai szerint egy olyan tankot, amit ilyen nevetségesen óriási mértékben befolyásol az egyébként is túlságosan erősen jelenlévő RNG, jónak nevezni nem lehet. Ezzel a tankkal - akárcsak az artykkal - a játék a szerencsén múlik, nem pedig a skillen, ez pedig számomra elfogadhatatlan.