banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• besti
    Ez valóban reprezentatív felmérés lehet, mindenkinek 50% fölött van az átlag winratje :)

Hory sheit, arty is balanced, working as intended, etc.:

Ilyen ászt... 2 X-es GW arty kellett hozzá, akik mindekit eltaláltak (T62 1 lövés - vakon, 113 2 lövés). Úgy tudtam azok a legpontatlanabbak, de artynál más a pontosság fogalma a WGnél mint a többi tanknál. Ja, és nem a spotbokorban volt, hanem a másik oldalon a hegyen. Senki nem jött oda, így csak spottolni tudtam. Ilyenkor nem voltam lighttal (obj 260-hoz)

Pár napja még a múlt havi TD dömpinget kihasználva meglett az objekthez a 15-ös küldi - persze lose (a szokásos WG RNG-vel, a Grille aki kilött abban előtte 1 HP-t hagytam).

A TD küldikkel meg a sebezz 5k-t és 5 belső modult küldinél akadtam el. AP-vel viszonylag könnyen 5k fölé tudok menni, de az meg alig sebez modult. Ez eléggé az FV-kre kitalált küldi, de azzal meg 5k közelébe sem tudok menni. Megvettem kínomban mind a 2-t, de sokat kell még velük tanulnom. Esetleg nem lehet valamilyen másik TD/taktika jó ehhez? Volt hogy 5k után csak HE-t lőttem, de az sem volt elég.
    Utoljára szerkesztette: besti, 2016.10.01. 23:41:13