banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• endrodiz
    Szerintem sokkal jobb az a tank, mint ahogy te a szokasos patikamerleggeddel jellemzed. Igaz, hogy sokszor van az also harmadban, de meg ott is siman hasznalhato. Es nem kell vele annyi premium loszert elloni, mint ahogy mondod, mivel nagyon mobilis tank. Es az, hogy te egy T9 meddel szereted, mert konnyu kiszedni az nem relevans, hisz +2 tierrel szinte mindenre igaz.
    Alapvetoen jol hasznalhato a 122-44, mert
    betegesen magas 3000-es DPM (premtanknal ez a fontos, jo sokat sebezni. ezzel a legmagasabb az atlagsebzesem minden T7 tankom kozul)
    Jo mobilitas - viszonylag gyorsan megy es ugy fordul, hogy a medek, de a legtobb light sem tudja leforogni
    Jo camo
    jo pancel - igen sok lepattanot lehet vele gyujteni (persze nem bl9 es hasonlo agyuktol, bar neha meg attol is) sokan nem tudjak hol kell loni szembol (az RNG sem :) )

Shermann0070Szoval aki szeret td vel nyomulni, annak tudom ajanlani. En nem bantam meg, hogy megvettem, a SU 100M1 mellett hasznaltam, annak a legensegevel kompatibilis. Osszessegeben