banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Ha top tank, akkor csúnya dolgokat tud művelni, de ha nem okádja az aranyat kifele, akkor már a tier8-ak is csak röhögnek rajta és ennek nincs tier limitje, szóval megy 9 ellen is. Tudom, hogy itt sokan széttépik például az IS3-t frontból 175 pennel, de valahogy ez nekem nem akar soha sikerülni. Kevés az a 175 pen ezekkel a 0,41-0,46 pontosságokkal keverve.

Öcsémmel volt vele összesen 2e csatánk, még a nagy nerfek és a pályák szétb.szása előtt és már akkor is szenvedett a tank leggyakrabban, most el sem tudom képzelni mit lehetne vele csinálni. Kevés alkalmas TD leshely maradt a távolsági lövésekre, de ha mégis van, akkor meg ott a 175 pen problémája és a pontosság, mert csak minimálisan pontosabb az ágyú (0,41 az nem egy sniper ágyú), mint a hasonló nehéz tankokon. Elvileg közelharcolni is lehet / kell vele, de az a páncél semmi egy bl9 ellen, de már a 175 penes ellenfelek is beverik. Kisebb tier5-6 és némelyik puhább tier 7-9 tankot lehet esetleg terrorizálni vele.

Mindennel együtt van benne fun faktor, ha nem kap túl sok tier8-9-t a csatába. Sajnos sokat tanyázik tier8-9-ben és leggyakrabban alsó harmadban van és erről más több embert olvastam panaszkodni és nekem is ez volt a tapasztalatom.

Igazából a fő gond talán az vele, hogy nem kompatibilis a legénysége a nagy orosz vasakkal. Az egyik töltő mindig elviszi a gyorsított képzést vagy végérvényesen lemarad. Mondjuk töltőnek van 3-4 értelmes skillje, szóval ha nem tervezel többet, akkor még el lehet ezzel lenni, de a legénység képzésre ezzel a korlátozással alkalmas csak.

T30 ki tudja szedni egy lövéssel, oldalba toszás esetén. A skoda tier9-el is szerettem, mint ellenfél, mert 1 tárból megvolt és max 1-t tudott belém lőni, hiába tölt gyorsan.

Megérheti az árát, de tényleg át kell gondolni, hogy kell-e a legénység a nagy vasakban, szeretsz-e TD-vel játszani, nem b.szod-e fel az agyad, ha a 175 peneddel semmit nem tudsz beütni a gyakori tier8-9 ellenfeleken, ilyesmi.

Sok prém tankkal volt dolgom, de pénzért nem vennék soha többet olyant, aminek nincs normális átütésű ágyúja vagy nem nagyon speciális valami (pl e25-t megvettem azonnal, ahogy leárazták). Ha sz.r az ágyú és egyébként semmi extra a tank, akkor egy idő rühell kimenni velük az ember, pedig kell a kredit... A su-nak a gyors töltés és a brutál dpm lehet egy olyan fun faktor, amit esetleg meg lehet tanulni kijátszani, de nem sok embernek sikerült eddig, bárkivel beszéltem róla.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.10.01. 14:40:42