banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Az ász örömére átraktam a legénységet a tier10 cseh vasba, azzal fejezem be a grindet. Amikor a ToT akció volt rá eléggé megutáltam, mert a tier9 sokkal kezesebb volt a csatákban valahogy. Úgy látszik, hogy közben javultam a cseh tankokkal, mert a sebzéssel meg a frag-el nem lesz gond.

Ami gond viszont és újra kikapcsolt chat-el játszom, hogy mintha rá lenne téve egy jel, hogy kössetek belém. Hasonlóan játszom, mint a tier9-el és a rengeteg csata alatt nem kötöttek belém ennyiszer, mint most kb 5 csata alatt a tier10-el. Nem értem, tényleg. Prokhóval kezdtünk, 3 arty ahogy kell. E50m überarc szakasz bemegy középre emberkedni. Nyilván csak idő kérdésre volt, hogy az artyk széttépjék őket, hiszen 3 arty mellett még a könnyű tankok is néha ráb.sznak. Utána meg természetesen más a hibás, aki nem rushol és megtaláltak. Nem azt állítom, hogy az a legjobb, ahogy én használom a tankot, de nem is fogom magam szétlövetni senki kedvéért, ha ilyen idióta a csapat felállás. Ha field commandert akar játszani húzzon a csába cw-re. Egyébként volt könnyű tank, de ő a spot bokorban ült és senkit nem spotolt, mert encounter mód volt. Mindegy is, ott kezdődik a probléma, hogy tényleg mi a phasznak kell 3 arty mellett középre menni. Ja igen, a szakasz riportolással fenyegetett és beszállt a buliba két TD is, természetesen ők is riportoltak, legalábbis fenyegettek. Érdekes, hogy ilyenkor a 3 phaszt a hegy oldalában nem zargatja senki, pedig bárki megindul az ellenség szétszedi a hegyről, stb. A többi retard, köztük nehéz tank a másik oldalon a bokorban, az nem baj, de a tvp-nek rusholnia kell előre, különben riport. Na meg a hülye fejeteket azt.

A következő csatában szintén hasonló szituáció, épp töltök, ugatnak, mint a sakál, hogy attak, mutattam neki, hogy töltök, akkor is ugat, de akkor sem megyek, mert mutatom neki, hogy ott legalább 2 td-van és szétszednek minket, erre riportolással fenyeget és beszáll a másik ph.sz is a szekálásba. Ez is 2 riport volt, legalábbis fenyegetés.

Na itt fogyott el a türelmem és innentől újra kikapcsolt chat mellett megy a játék. Most tényleg nem hiányozna egy napos ban, bár jól állok a grinddel, de ilyen hülyeség miatt, hogy nem rusholok a tvp-vel, elmegy a büdös csába az összes retardált fejű. Érdekes tényleg, hogy tier9 tankot nem basztatták, de valamiért a tier10-t megtalálják. A chat kikapcsolás azért kell, mert ezekkel az agresszív barmokkal a legjobb módszer, hogy semmibe veszi őket az ember. Egészen biztosan több riportolás jön, ha visszaugatok a chat-ben, meg akkor beszáll a többi nagyon nagy tudású a hátsó bokorból, hiszen valakinek hibásnak kell lenni azért, hogy vesztünk.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.09.30. 14:16:39