World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Sok konteósnak. 😊
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.04.21. 12:14:33
Azért azt jobban lehetne szűrni, ha valaki külső progival vagy valamilyen mahinációval csal ( ahogyan sok komoly netes játék teszi ezt ). De így, hogy engedélyezve is van.... vagy remélhetőleg volt... szerintem így sokkal rosszabb... Engem már nem zavar a módolás, miután már nem foglalkozom olyan szinten a játékkal ahogyan lehetne, ha mind ez a sok gyári és egyéni csalás nem lenne. És sokan vagyunk ezzel így szerintem.
joe662
Pedig jo lenne ha nem lennènek,ès ezt tudnàk is szúrni+az artlkat àtdolgoznàk=sok sok retardàlt mìnusz:-)

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

joe662
Pedig jo lenne ha nem lennènek,ès ezt tudnàk is szúrni+az artlkat àtdolgoznàk=sok sok retardàlt mìnusz:-)

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Még ha nem lennének modok szerinted senki se írna cheatet a programomhoz amit nem lát a program? Nagyon naiv vagy...
Nincs annál deprimálóbb, mint amikor egy sniper takkal, vagy TD-vel beáll az ember pozícióba, és a csapat 3,5 perc alatt elhullik, és az összes ellenség jön szembe. <#wilting>

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Tiszta játék iránya <#wow2>... ezt viccnek szántad ... ugye? <#violent>
Szerintem az lenne a tiszta ha módokat úgy ahogy van törölnék a játékból, és aki megpiszkálja azt bannolnák. De mindig kell hagyni egy kis csalási lehetőséget.
Akkor Még olcsón megúsztad vasárnap az 5* szorzónál nekem 55 meccsből 47 vesztes volt, mindegy milyen tankkal mentem.
Irisz_
És lesz egy algoritmus olvastam az egyik blogon ami figyeli az aimbotot, banolgatni fogják a játékosokat automatikusan ha észreveszi az algoritmus. Előre a szép tiszta játék irányába! <#wink>
Ha kell valakinek egy account, írjon rám: pm. 35 garázshely. Van pár kisebb tank is. Meg Tier, 7,8 egy, kettő.
Azért túl sok tankágat sem érdemes egyszerre húzni.Főleg akkor ha free-ben próbál az ember elevickélni.Sajnos ebbe a hibába én is beleestem.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

HTS s3rg1nh00
nem kell aggódni,ha van aki tanítson a játékra,akkor is 3k csata alatt csak a felszínt kaparod.az meg ne zavarjon,hogy a tankok jelenleg rosszak,akinek kb.mindenhová van 3 skilles legénysége (és 1000-el több órája a játékban☺),az könnyen beszél.részemről azért volt okos dolog feldobni egy aslain modpackot,mert tudom kik az ügyesebbek a saját (és az ellenfél) csapatában,így oda tudok figyelni azok véleményére akik számítanak (pl.ha néha nincs fogalmam sem,hová menjek a pályán mondjuk a dicker max-szal,leszűrhető kinek a véleménye számít)
egyébként hogy legyen egy kis alap elképzelésed a fentiekre nézve,nekem 1-2 crew most fog az 1.skill végére érni (javítás),2675 csatám van perpillanat.érdemesnek tartom nem egy nemzetnél leragadni,hanem akár néhány garázshely vásárlása után is kipróbálni minél többet,T5-6 környékén el lehet időzni egy kis tapasztalatszerzés céljából.egyébként a service recordom a kezdeti ~2300-ról már ~3100 (közben 2 arty treet is húzok ami az lassít),ez még mindig elég kevés,de ha hetente nő kb.40-50-el stabilan,már elmondhatod hogy láthatóan fejlődsz (nem kell naponta nézni,csak felhúzod magad rajta)
Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2016.04.20. 23:58:04

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Nincs mire elkölteni, nem játszom már annyit, nem húzok tankokat, és csak gyűlik (főleg régebben a küldikből)... <#hawaii>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Tier 5-6 ban ma este 15 játék és 14 vereség úgy hogy MINDIG meglőttem a tankom HP-jának a másfélszeresét!
Tegnap fizettem elő egy hónapra,lehet ez a baj.
De azért akadna a torkán a köcsög WG-s nek az a falat amit az én énzemből zabál a jó k.va anyját!
Bocs de ez kikívánkozott...

Nanemá XD még a mezei hangmódokhoz is? 😛
Zoomhoz, páncélátütésjelző célzókhoz, GambitEr fasza panelekhez is ? 😛
Erre tudnak figyelni a szaros aimbot rinya miatt. De arra nem, hogy egy nyüves free camera módot meg egy cinematic editort beleszüljenek a játékba.

angelus1991ster.blogspot.hu

Meg lesznek regulázva a modok

Dióhéjban: speciális kulcsok kellenek majd a modkészítéshez, amit csak azok a modok fognak megkapni, amiket a WG előzőleg megvizsgál és jóváhagy.
Mi van ma? Mindenki Matyizik?

angelus1991ster.blogspot.hu

És tényleg. Matyi már lassan egy hete nem volt. :-)

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Érdekes ez a 3-as tier. Ugye BT7 artyval kell farmoljak a kis accomon.

20 meccsből 1 tier 3-as, 15 meg Tier 5-ös, a maradék tier 4-es.
Ezért kár új patchet kiadni. Minden picni javítással új patchet dobnak ki manapság?
Biztosan a konkurencia szorongatja stormék tökeit. <#nevetes2>
9.15 fizika

Fejlesztik a fizikát kicsit. Mondjuk az nekem most a halálom, hogy nekimegyek valaminek és szó szerint odaragad a tank és nem lehet például a ház falán elcsúsztatni az orrát. Ezt megoldja a 9.15 állítólag meg még pár másik dolgot is.
szerintem jó tank az m103
Full stocként is használhatóbb az M103 mint a T32 feltápolva,persze csak a második ágyútól fog igazán élni.
Az első pár csatám baromira jól sikerült vele,aztán jött a szokásos kihal körülötted mindenki és ott állsz letolt gatyában az ellen előtt egyedül.
Vagy a böhöm arty kivesz 1 lövésből és máris a garázsban találod magad.

Ami meglepő,h sokkal mozgékonyabb alapon mint az elődje.Ha teheted menj szakaszban mert én egyedül húzom,ami meg is látszik a statomon.
Páncél meg ebben a tierben már szinte csak random,mert ha nem előveszik a goldot gondolkodás nélkül.

Akkor innen volt ismerős. Rémlett, hogy hasonlót láttam, csak nem tudtam hol.
Nem, az E5 teste jóval erősebb.
Olvastam az M103 ról írt elemzést a wot infón, hát én nem tapasztaltam azt a vékony frontpáncélt.
Négyen lőttünk 1000 felett, de ennyi nullással ez is kevés volt. <#shakehead>

most azzal szívok, hogy a T32 folyamatosan testbe vezeti a torony lepattanókat.

Azért nyugtassatok meg, hogy az m103 jobb lesz. Apropó, annak a T110E5 az aláváza? Nekem anno kimaradt az életemből (hála istennek, mert így nem lenne T34-em).

nem aza durva, hanem a 400-as látótáv.

Ezt meg fogom venni.
a legutobbi patchben, amikor kivettek a t1bol a fejleszteseket, mert az akkor meg bonyolult a kezdoknek (?????????) a wg szerint.
McFrost
Most van a játékban 5 pályánál több?
Himmelsdorfon tornyozok T34-el, szembe a lézerágyús ST-1 és T-10, folyamatosan fölé lövök, ők meg az utca végéről a kupakom és a lövegpajzsom között lazán kiütnek 3 lövésből.....ki érti ezt<#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: McFrost, 2016.04.20. 17:53:46

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Sunsetjoy
Az ennek a 2005-ös orosz fejlesztésű játéknak az MMO változata (link)

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

?!

Mi az a rakat free xp és ezüst? 😊

Egyszer sikerült 67k free-t összeharácsolni,de minden nap viszketett az ujjam,h valamire ellőjem.

Aha akkor azért írta azt a mail címemre hogy foglalt <#fejvakaras> de nagy nehezen csak rájöttem a végén hogy ha wt-s accal belépek és már fel is iratkoztam vagy mi 😄

https://www.twitch.tv/sturmovik_1946

Ezekkel a statokkal elég pöpecnek tűnik (1,8 aim time, fincsi). Azért gyanítom, hogy mikor kihozzák, már nem lesz ennyire combos.
Ilyenkor azért megfordul a dolog, és nem az arty a bűnös, hanem a rohadt buzi faszverő csapattársak...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Igen párszor mi is bohóckodtunk a 90 mm-essel, nem volt rossz. De randomra hosszú távon a nagy költsége miatt (akkor aranyért volt csak APCR) ez elfogadhatatlan volt. Márpedig abból lett M103 vagy régen T34, nem a versenyekből. Manapság meg akkor már inkább egy tier 8-as közepes.
wow, végre egy tank,ami érdekel. Remélem nem horror áron jön, mert a t71-t nagyon szerettem és pont kéne egy usa light legénységi képző, meg ezzel a csaták mindig izgalmasak.
Akinek hiányzott a régi T71:

T7 prémium lesz.

Tier: 7 premium LT
Hitpoints: 840
Engine: 340 hp
Weight: 16,964 tons
Power-to-weight: 20.04 hp/t
Maximum speed: 56/20 km/h
Hull traverse: 60 deg/s
Turret traverse: 48 deg/s
Terrain resistance: 0,288/0,384/1,055
Viewrange: 400
Radio range: 745
Hull armor: 25,4/22,2/? mm
Turret armor: 22,2/22,2/? mm

Gun: 76mm T185
Damage: 150/150/185
Penetration: 175/210/38
DPM: 2182,7
ROF: 14,551
Reload: 4,123
Accuracy: 0,403
Aimtime: 1,82s
Na azért ne feledd, hogy a T32 kényszerítette térdre Matyashun-t is <#hehe>

Ja még valami. Ha valakit érdekel a dolog és van WT-s fiókja, akkor nem kell új reg a feliratkozáshoz.
De anno a T32-őt a kisebb löveggel és hozzá gold lőszerrel ajánlották, pontosan ezek miatt (az akkor még ezen a szinten tartott versenyekre).

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Úgy látom Gaijinék egy újabb járműves, lövöldözős játékkal állnak elő Crossout néven. Egyelőre zárt béta van, posztapokaliptikus járművekkel megy a móka és úgy néz ki, hogy HP jellegű. Eddig csak pár kevésbé népszerű WoT-os és WT-s videóst láttam vele tolni valamennyit.
Jaj a T32. Hát az mindig is ilyen volt... A löveget semmi változtatás nem érte. Sokat szapultuk Oddballal azt a 105 mm-es löveget már akkor is. Valamikor gyengítették a parancsnoki kupolát de ennyi, ennél több változtatás nem érte. Régen még használhatóbb volt, na mondjuk nem sokkal. Egyrészt az erősebb kupola miatt jobban lehetett vele hull dawnozni illetve mert nem volt ennyi agyontápolt lövegű tier 8 medium tank. A T-44, M26 Pershing lövéseit meg a homlokpáncél is megfogta. Már 3 évvel ezelőtt is annyi pozitívumot tudtam róla írni, hogy jól néz ki a futóműve azt szépen megcsinálta a WG. Soha nem értettem miért lehet annyira szeretni ezt a tankot mint amennyire sztárolták sokan.

A mai napig úgy gondolom, hogy az US heavy ág átalakításakor a T32-t ki kellett volna vágni a tech tree-ből. Mehetett volna tier 8 premium tanknak a 90 mm T15 lövegével 180 mm-es átütéssel. Helyére jöhetett volna a T34 tier 8-ba egy normális 120 mm-es (4,7 RoF és 2,8 s aim time) löveggel és a valós átütésével (221 mm).
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2016.04.20. 16:08:54
Azért majd nézd meg, hogy megkapják-e azt az 1k XP-t/csata, mert az 56 pen T IV-V-ben eléggé harmatos, a 330 méteres látótáv meg kevés a jó felderítéshez...
Lehet, hogy jobban jártál volna, ha ezt az aranymennyiséget (+örök festés) átváltod legénységi XP-be, amikor az akciós! <#hehe>
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.04.20. 15:58:06

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Én CW meg SH miatt meghagytam, mivel ott védekező pozíciókra jó. De sajnos soványka lett. Én várom, hogy hamarosan buff lesz belőle.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Az első harmadban van, ha jól emlékszem player ratings a neve. Én a három csillagost használom. A wn8, a csataszám és a winrate-t jelöli a nomrál xvm színekkel. Pont elég adat. Ha meg több kell, akkor alt.

joe662
Éreztem,hogy valamit elrontottam<#fejvakaras>köszi,legközelebb nem hibázok<#eplus2>

Melyik mod az az Aslain packban, amelyik ki írja a játékosok neve mellé a "minőséget" is? Mármint WR vagy WN8 adatot.