World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sok konteósnak. 😊
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.04.21. 12:14:33
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
egyébként hogy legyen egy kis alap elképzelésed a fentiekre nézve,nekem 1-2 crew most fog az 1.skill végére érni (javítás),2675 csatám van perpillanat.érdemesnek tartom nem egy nemzetnél leragadni,hanem akár néhány garázshely vásárlása után is kipróbálni minél többet,T5-6 környékén el lehet időzni egy kis tapasztalatszerzés céljából.egyébként a service recordom a kezdeti ~2300-ról már ~3100 (közben 2 arty treet is húzok ami az lassít),ez még mindig elég kevés,de ha hetente nő kb.40-50-el stabilan,már elmondhatod hogy láthatóan fejlődsz (nem kell naponta nézni,csak felhúzod magad rajta)
Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2016.04.20. 23:58:04
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Tegnap fizettem elő egy hónapra,lehet ez a baj.
De azért akadna a torkán a köcsög WG-s nek az a falat amit az én énzemből zabál a jó k.va anyját!
Bocs de ez kikívánkozott...
Zoomhoz, páncélátütésjelző célzókhoz, GambitEr fasza panelekhez is ? 😛
Erre tudnak figyelni a szaros aimbot rinya miatt. De arra nem, hogy egy nyüves free camera módot meg egy cinematic editort beleszüljenek a játékba.
angelus1991ster.blogspot.hu
Dióhéjban: speciális kulcsok kellenek majd a modkészítéshez, amit csak azok a modok fognak megkapni, amiket a WG előzőleg megvizsgál és jóváhagy.
angelus1991ster.blogspot.hu
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
20 meccsből 1 tier 3-as, 15 meg Tier 5-ös, a maradék tier 4-es.
Biztosan a konkurencia szorongatja stormék tökeit. <#nevetes2>#nevetes2>
Fejlesztik a fizikát kicsit. Mondjuk az nekem most a halálom, hogy nekimegyek valaminek és szó szerint odaragad a tank és nem lehet például a ház falán elcsúsztatni az orrát. Ezt megoldja a 9.15 állítólag meg még pár másik dolgot is.
Az első pár csatám baromira jól sikerült vele,aztán jött a szokásos kihal körülötted mindenki és ott állsz letolt gatyában az ellen előtt egyedül.
Vagy a böhöm arty kivesz 1 lövésből és máris a garázsban találod magad.
Ami meglepő,h sokkal mozgékonyabb alapon mint az elődje.Ha teheted menj szakaszban mert én egyedül húzom,ami meg is látszik a statomon.
Páncél meg ebben a tierben már szinte csak random,mert ha nem előveszik a goldot gondolkodás nélkül.

Azért nyugtassatok meg, hogy az m103 jobb lesz. Apropó, annak a T110E5 az aláváza? Nekem anno kimaradt az életemből (hála istennek, mert így nem lenne T34-em).
Ezt meg fogom venni.
Himmelsdorfon tornyozok T34-el, szembe a lézerágyús ST-1 és T-10, folyamatosan fölé lövök, ők meg az utca végéről a kupakom és a lövegpajzsom között lazán kiütnek 3 lövésből.....ki érti ezt<#nemtudom>#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: McFrost, 2016.04.20. 17:53:46
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Mi az a rakat free xp és ezüst? 😊
Egyszer sikerült 67k free-t összeharácsolni,de minden nap viszketett az ujjam,h valamire ellőjem.
https://www.twitch.tv/sturmovik_1946

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

T7 prémium lesz.
Hitpoints: 840
Engine: 340 hp
Weight: 16,964 tons
Power-to-weight: 20.04 hp/t
Maximum speed: 56/20 km/h
Hull traverse: 60 deg/s
Turret traverse: 48 deg/s
Terrain resistance: 0,288/0,384/1,055
Viewrange: 400
Radio range: 745
Hull armor: 25,4/22,2/? mm
Turret armor: 22,2/22,2/? mm
Gun: 76mm T185
Damage: 150/150/185
Penetration: 175/210/38
DPM: 2182,7
ROF: 14,551
Reload: 4,123
Accuracy: 0,403
Aimtime: 1,82s

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
A mai napig úgy gondolom, hogy az US heavy ág átalakításakor a T32-t ki kellett volna vágni a tech tree-ből. Mehetett volna tier 8 premium tanknak a 90 mm T15 lövegével 180 mm-es átütéssel. Helyére jöhetett volna a T34 tier 8-ba egy normális 120 mm-es (4,7 RoF és 2,8 s aim time) löveggel és a valós átütésével (221 mm).
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2016.04.20. 16:08:54
Lehet, hogy jobban jártál volna, ha ezt az aranymennyiséget (+örök festés) átváltod legénységi XP-be, amikor az akciós! <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.04.20. 15:58:06
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka