418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sherman0070
    Látom nem érzitek a Cromwell stílusát... :D Az a tank tier8-ban is tud alkalmazkodni a Hellcattel együtt.
  • Meteora4

Fogadják sok szeretettel azok akik szeretik az Oldschool stílust
  • asolyom
    Remélem, gyorsan vége lesz ennek az arty eventnek, mert a tököm tele van, hogy heavyvel tuti Malinovka és oldalanként 4-4 tüzér.
  • Amper92
    jaja nehéz jgtig 8.8 top 500... és én azt hittem jól játszok xD
  • András77
    Alap xp számít. A probléma nem a prémium fiókkal lesz, hanem pl most toltam egy ászos csatát a rudyval, 1264 alap xp és az első három átlagban tolt ennyit 5 csatán keresztül Nagyon mennek fel az átlagok.

Szóval úgy reálisan már az is szép eredmény lesz, ha pár tankot a top100-ban tudok tartani a végén.
  • Amper92
    Sziasztok a újratelepítettem a klienst teljesen jó. A Kérdésem annyi volna hogy a top tankers eventben a prémium fiókos plusz xp szintén számít igaz? Mert akkor nem erőlködök az eventtel:)
  • enncsibaba
    Sajnos rng...
    Volt nekem vele 3k+ sebzés, de nem ritka a 2-300 se. Reggelente, alacsony játékos szám mellett ne játsz vele, mert tapasztalataim szerint insta T8, oszt hajrá... (alacsony gold mellett, h azért hozzon is)
  • asolyom
    Nem rossz masina ez a Cromwell! A tegnapi hervasztó kezdés után már 57% a WR, és ~1450 a WN8. Azt hiszem, szeretni fogom!
  • enncsibaba
    Sajnos a 2. brit TD ággal T1-nél tartok :D
  • Sunsetjoy
    Kínaiak esetében heavy ágat javaslom, jobb heavyk 7-9 között, mint a medek ugyanott (a light-med ágat nem is mondom).
    Britek: a lassú td-k világát ismered, a másik brit td ág viszont talán a német 2. td-ágra hasonlít, gyenge páncél, egy kicsi cromwell/bulldog gyorsaságkombóval néhol, de ütős ágyúik vannak.
    Csehek: fejleszd a legényeket, de a 9-esig érdemes menni.
  • enncsibaba
    Sziasztok!
    Okkulva az elmúlt maratonból, szeretnék tanácsot kérni a fejlesztésekhez. 4 ág (RU,német, amcsi, csiga"kedvelők") probléma nélkül, japó kicsit lassabban, de biztosan (OIexp és OI) meglett. Leírnám a jelenlegi helyzetet és a gondokat:
    angolok: jelenleg van cromwell-em és egy AT8am, jó legénységgel. Med ágon nem tudom szeretnék-e tovább menni (8as kifejlesztve) TD ágon meg nincs gyomrom az AT15-höz. Érdemes a T10 hevit kihúzni, vagy menjek a TD ágon tovább? (Itt a sebzéssel maradtam le)
    Csehek: 6os med ok bandával és 7es 100%on, de fejletlenek. Itt is a sebzés hiányzott. T9ig gondoltam felmenni, sztem a 6 és 9es párossal gond nélkül meglenne.
    Ninjak: csak egy wz-m van (7es) ezt 8ig vinném megtartva, ill a Type58 de eléggé elején járok. (ez az ág volt teljesen esélytelen) Merre érdemes mennem, med v heavy, feltételezve a min. T9-et?

Ill. T55A TD küldikhez érdemes kihúzni az új T10-et? Jelenleg jagdE100, obj 268 porosodik, de a német nagyon lassan tölt és néha az 500HP-s enemyre is lőni kell, az obj-et meg hagyjuk. Esetleg belátható időn belül ki tudnám húzni az obj263-at vagy az amcsi ág T10-eit.
  • endrodiz
    Hosszu es keserves probalkozas utan vegre francia 8-as artyval meglett a T28 HTC SPG15 kuldije is. Igy megnyilt vegre az ut a T55A kuldikhez. Rajottem, hogy egyelore sanszom sincs az MT15-hoz ilyen remek MM mellett, de ha eleget nyustolom az artyt, egyszer csak beadja, mivel jelenleg az artyhoz nem kell skill, csak szerencse. Egesz nap probalkoztam, mig vegre egy High Caliber+Top Gun gyozelem bejott. Most vegre kicsit fellelegezhetek...
    replay
    ps: Ugyanezzel a korrel a hetvegi event is teljesult. Milyen aranyos :)
    Utoljára szerkesztette: endrodiz, 2016.10.31. 00:53:04
  • András77
    Az a része is királyság, hogy a RU meg NA szervereken kredit bónuszt adó személyes tartalékot is osztanak a top tanker keretében. EU szerveren meg szerintem időtlen idők óta nem adtak ki ilyet.
  • Pares
    Ami sajnos annyit ér, mintha 100. lennél...
  • Sherman0070
    Ja, hogy tier6 alatt nincs ilyen. Én meg gondoltam új profilon BDR-el csinálok valamit.
  • Sherman0070
    Hol lehet megnézni, hogy hanyadik vagyok?
  • bekescsaba
    bent vagyok a top 30-ban én is az M10 Pantherrel.
  • András77
    A cromwellt kb úgy szokás használni, mint egy könnyű tankot. A paraméterei hasonlítanak, gyors, agilis tank, jó kamoval, jó gun dep. Mozgás és/vagy torony forgatás közben valóban borzalmas a szórása, maximum az aimbotosak találnak el vele bármit is, ami messzebb van 50m-nél ilyenkor. Szóval ezzel meg kell várni a becélzást vagy veszélyesen közel kell menni vagy aimbot, de az g.ciség mert a nagy szórás miatt az is csak mérsékelt eredményt tud felmutatni mozgás meg torony forgatás miatt.

Arra kell figyelni, hogy a látótávja azért kevesebb, mint egy könnyű tanknak, meg ennek menet közben rosszabb a kamoja, mint álló helyzetben. Tier6-ban még elmegy, persze ha pl egy dmax-ot kell becserkészni, akkor szinte biztosan ő vesz előbb észre.

Kicsit jobban át kell vele gondolni az A pontból B pontba való mozgást, mint mondjuk egy szuper kamos könnyű tankkal, de nem vészes.

A legénység nyilván számít, mert a kamora meg látótávra kigyúrt banda nagyon sokat hozzátesz. Meg a tank ismeret. Meg a prémium kaja

Kíváncsiságból megnéztem, és a jelenlegi első 3 helyezettnek a cromwell-en mind 1000-1500 csatája van vele. Tuti kigyúrt 4-5 skilles legénység mindben, prémium kaja és arany lőszer bátor használata. Meg szerencse, de ők nyilván jól ismerik a tankot ennyi csata után.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.10.30. 19:03:19
  • asolyom
    No, sikerült egy kicsit feljebb tornázni a WR-et.
  • tothgyorgy
    Jó legénység és eszközkészlet nagyon fel tudja dobni.
  • tothgyorgy
    Igaz, Meg kell saccolni hogy mennyivel forgassuk elé a tornyot, vagy másik célt kell keresni. 1-2 profi bámulatosan el tud találni mozgó célokat is. Érdekes az ellentmondás: a gyenge páncél miatt folyton mozogni kell, úgy viszont pontatlan.
    Szokni kell, de szerethető.
  • asolyom
    Na igen. Sajnos mozgó célt is csak szerencsével lehet eltalálni, mert toronyforgás közben is borzalmasan szór az ágyú.
  • tothgyorgy
    Jó tank az, ha menet közben is lehetne lőni vele, akkor nagyon op lenne. Gyors, de semmi páncél, ami van az tök függőleges, hogy semmi se pattanjon róla. Ha hagyod beszűkülni , akkor meglepően pontos gyorstüzelő. Mozgás közben meg lövi a madarakat, meg a vakondokokat.
  • asolyom
    Most vettem meg a Cromwellt, és nem is rossz tank, de elkapott a szokásos WG kórság. Hiába csinálok vele akármit, mindig a pénisz rossz oldalán vagyok.
  • tothgyorgy
    Arty event van. Még 2 nap.
  • asolyom
    Mondja már meg vki, hogy milyen ótvaros event van, mert minden csatában szinte oldalanként 4-4 arty van!
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.10.30. 15:15:32
  • tothgyorgy
    Az arannyal képzés annyiban segít, hogy nem 50-75% legénységet kapsz átképzés után, hanem rögtön 100%-t.
    Így nem veszítesz semmit (kivéve az aranyat)
  • tothgyorgy
    Egy legénység csak egy tankhoz lehet kiképezve. Kivéve a prémtankokat, ott egy típusazonosság elég. Pl közepes legénység közepes prémtanknál nem veszít a képességből. Így lehet legénységet húzni prém tankkal. Azonos nemzethez azért tartoznia kell. Német tank , német legénység stb.
  • Padavane
    Hello,
    Még nem képeztem legénységet aranyért, így fingom nincs, hogy ha az IS3 legénységét kiképzem IS10-re, akkor mindkettőben tudom őket használni?
  • csagataj
    Mivel nem bízom annyira a játéktudásomban megnéztem, hogy melyik tankból van kevés, mert esetleg azzal nagyobb valószínűséggel lehet jobb helyezést elérni.
  • pett3rson
    az igen, 14? és nincs is messze az első :)

általában 1000-1100 pont az elsőké ahogy figyelem.
  • pett3rson
    itten
  • Megamax
    Jó semmi már megtaláltam , egész jó helyen vagyok ezzel az ocskasaggal http://worldoftanks.eu/en/top_tankers/J25_Type_4/
  • Megamax
    Hol tudom megnézni melyiket tankal hányadik vagyok a módon kívül.
  • András77
    Jó lehet a küldetésre, de sajnos nem annyira kemény a frontja, mint a bélának. Az alját belövik viszonylag könnyen. Ezen úgy lehet segíteni, hogy izegni-mozogni kell vele, finoman riszálni. A gond csak az, hogy valaki biztosan lekapja a lánctalpát, szóval kis+nagy javító, ha küldetésre megy vele az ember. Igaz kiéghet ilyenkor, de ezt be kell vállalni.

A másik, ami szintén hatásos, hogy a tornyával kell finoman pásztázni és szinte bármit lepattint. pl. ha nincs arty malinovkán szépen felosonni vele a hegyre és fogadni a feljövő ellenfeleket, úgy, hogy csak a tornyát lássák. Finom pásztázás és minden lepattan, az arany is, hiába van átütés, mert olyan szögben érkezik, ami lepattan. HE nem, szóval az sux, ha azt lőnek. Nekem ott sikerült vele majdnem 10e-t pattintani. Igaz, sajnos, ritka az arty nélküli csata.

A másik megoldás, ha top tier és nem lövik rád az aranyat ész nélkül, akkor szinte bármit le tud pattintani, kis izgés mozgás mellett. A lényeg, hogy soha ne várd a lövést mozdulatlanul, akkor belőnek.

Más. nagyon mennek fel a sebzés átlagok. Durva. Nyilván mint minden versenyen várható volt egy gyors felfutás az elején, de hogy a szinten tartáshoz volt csak elég +50 átlagsebzés az amx50120-n, az már csúnya. Ki fogok szorulni a top 100-ból úgy nézem, ha nem áll meg ez a tendencia.

Nem tudom, de szerintem ezzel a versennyel is az lesz a gond, hogy még a top 100-ba se lehet bekerülni 5 jobb csatával, hanem 5 ász közeli csata kell hozzá majd. Én meg speciel l.szarom a wg-s medált, az meglesz pár tankon biztosan, de nekem ott ér véget ez a verseny, ha látom, hogy még a 100-ba sem lesz esélyem bekerülni. Tudom, hogy nem érnek sokat ezek a személyes tartalékok, de mégis úgy megpróbálná az ember. Ráadásul ez az 5-ös sorozat azt jelenti, ha megy egy sz.r (értsd kb 900-1000 xp lesz a szint hamarosan) kört az ember, akkor utána 5 csatát kell tolni ahhoz, hogy kimenjen ez az eredmény. Ehhez viszont már motiváció kellene, hogy ilyesmit bevállaljon az ember.

Miért nem lehet személyes tartalékot adni a top 1000-nek, amikor hétvégi akciókban millióknak kiszórnak és ahhoz képest többet is kell tenni érte? Hihetetlen ez a sz.rrágás megint, a medáljukat meg kenjék a hajukra.

Megpróbálok pár tankot a top100-ban tartani, de gyanítom, hogy nekem hamarosan véget ér ez a verseny a motiváció hiányában.
  • joe662
    Most már mutatja a helyezéseket:-)
    Itt örőmködik,236.az Oni-vel :-D
  • Lichtmaschin
    T55a ht13 e75-el lett meg 9k blokk és 4,5 k dmg
    Igazi mindenes ez a tank ez az előnye és a hátránya is. Mert sok mindenben jó de nem kiemelkedő semmiben sem. Ha jól forgatod siman jó arra a kuldire.
  • Plata
    Nekem T10-el lett meg,de T34-el is sikerült.E75 túl nagy célpont szerintem,arannyal vagy He-vel belövik.
  • Sir Charles
    Azt kérdezném a nagyérdeműtől, hogy az E-75 hogy muzsikál mostanság, mert az az egyedüli high tier heavy, ami ki van fejlesztve és még legénységet is tudok rá keríteni. A T-28 HT-15-höz kellene valami igazán jó heavy(és régen imádtam az E-75-öt), mert most csak KV-5-öm van és azzal elég sokat kellene lőnöm, hogy meglegyen(persze bármikor beadhatja).
  • mordawn
    Azért az jó, hogy kiderült, akármelyik tankkal (kivéve a kivételek) lehet játszani, az 5 csata bármikor, szétszórva is lehet. Nem mintha esélyem lenne valamivel is a top3-ban bent lenni, eddig a legjobb az 58.-ik hely :)

Amúgy szerintem András77 erre gondolt, mielőtt nekiállt tesztelni:

"Rules & Regulations
    Five battles in a row with the same vehicle automatically get you in the running for a Top Tanker title and the awards that come with it."
    Öt csata zsinórban ugyanazzal a járművel....