A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #381192 Autóbalesete volt szegénynek, nem is ő vezetett... Van fenn egy csomó replay a wotinfo-n, meg lehet nézni, hogyan játszott, de furcsa érzés így nézni a játékát. Szép gesztus az emlékverseny.
Lehet, hogy visszakapcsolom a replay-t, bár úgy nézem, hogy csak nagyon jó körökkel és sok medállal lehet labdába rúgni. Most toltam egy ászos kört a tier9 skodával, de pontszám alapján sehol sincs, meg mondjuk replay sincs
Igazából ami egy nagyon komoly feladat volt a győzelemhez, hogy kiszedjek a végén egy 920hp-s centurion7/1-t egy tárból. Akinek van skodája, az tanúsíthatja, hogy már 800hp körüli ellenfelet is művészet kiszedni 3 lövéssel, mert nem fogja beadni a 320 alfát, pláne ha bejön a szokásos utolsó lövés pattan noob protection. Azt nem tudtam, hogy jó játékos vagy sem, de ösztönösen lánctalppal felfogtam az he (vagy prém lőszer volt, már nem emékszem) lövését, minimális hp veszteség mellett. Annyit láttam, hogy orosz játékos, azok meg agresszívek, ezért úgy helyezkedtem el, hogy ő támadjon fentről és az aljába tudtam kettőt lőni, ami átlag felett sebzett kicsit, hiszen puha részre ment a lövés és a harmadik lövésem is sikerült, mondjuk a tank kitöltötte a célzókör 99%-t, szóval az nagy kib.szás lett volna, ha ez mellé megy, mondjuk még pattanhatott volna, de most annyira közelről lőttem, hogy nem tudott segíteni a noob protection. Nem sokon múlt a győzelem, de ez a csata most tetszett, nagyon jó taktikázások kellettek a győzelemhez. Sztyepp encounter volt, ha befoglal az ellenfél, akkor megnyerik, de ők ölni akartak, ráb.sztak ezúttal.