A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gyuszopapa #381157 Ez a sok idióta a kedvencem.De sajnos a sok átlagjátékos is elég sokszor balfasz.
Himmelsdorf,délen kezdünk.9-es csata én T-10 van egy ST-i is velünk aki átlagjátékos.Fasza mondom ez eljön majd velem a vár alatti HT utcába tornyozni én meg majd fedezem szépen.Ketten befogjuk az utcát.
Dehát csak én gondoltam ezt hogy így jó ő nem,elindul a vasutak felé és a 3-as sor utcáján megindul az ellenség felé.Elmegyek a HT utcába de nem sok reménnyel.Természetesen ott már egy 9-es WT balfaszkodik tehát nem tudok odaállni biztonságos lövési pozícióba.A balfaszkodása alatt az ellen 5 HT tankja túlér az utca felén mert ez a bajfasz még el se tudta őket találni,majd 50 HP-val elhúz.Beállok mert menekülésre már nincs esélyem és 4 sebző lövést leadok goldzápor közepette amit rázúdítottak majd végem..Az ST-I-t a D-3 sarkán megfogják és elintézik.Elkezd mindenkit szidni igy retard úgy retard.Természetesen bukta.A csatajelentésben 0 sebzéssel szerepel az ST-I.Akkor ki is volt itt a legnagyobb retard?
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2016.09.29. 11:50:48