418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Amper92 #382313 Még nem próbáltam nem tudom segítene e. Ráadásul kaptam 100 aranyat de mire azt nem tudom:D -
Újratelepítést próbáltad már? -
Amper92 #382311 Sziasztok! Azért fordulok itt segítségért, mert már nem tudom mit tegyek. 2 napja nem tudok játszani. Csata betöltése közben csak úgy magától 90% töltésnél kilép a játékból, majd újraindul a kliens. Próbáltam modok nélkül futtatni, de az sem segített. Olvastam hasonló problémákról de senki nem tudja mi lehet.... töröltem az appdata mappából is mindent vga driver friss. Bármilyen választ köszönök szépen. Gáz, mert kapok az üzeneteket, hogy szemét afk stb
Utoljára szerkesztette: Amper92, 2016.10.29. 20:02:15 -
Pares #382310 Szerintem nem kétértelmű, de mit kell egyáltalán tesztelgetni, a leírásból is egyértelmű, hogy öt csatás sorozatokat figyel a rendszer, és minden tanknak külön számolja. -
asolyom #382309 Ez is jó kis csata volt a TOG szakaszal! 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
András77 #382308 Ez az egymás után nagyon kétértelmű. Pont ezt írtam, hogy leteszteltem a bulldöggel és nem kell egymás után játszani ugyanazzal a tankkal. Játszol 5x ugyanazzal a tankkal, tökmindegy, hogy egymás után, másnap fejezed be vagy harmadnap, csak legyen összesen 5 csatád vele. Más tankokkal is játszhatsz közben, nem számít, csak legyen meg összesen 5 csatád egy tankkal és máris számolja az átlagot. -
Kolobanov medál kis accon BDR G1B-vel
-
Pares #382306 Igen, egy egymás után játszott 5 csatát néz. Szóval ha játszol 50 csatát, akkor abból megnézi, hogy melyik 5 egymás után játszott csatában volt a legnagyobb átlag xp-d... -
Köszi mindkettőtöknek,igen ma kezdte.Be akar húzni egy skorpioG-t
Természetesen,nem gondolom,hogy sikerülni fog neki,de beszarás amiket néha művel,
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
mordawn #382304 Bocs, átsiklottam felette, hogy írtad, a weboldalon sem látszódik semmi. Így a hozzászólásom második része, miszerint a wg mod is okozhatja, ebben az esetben nem igaz.
Túlléptem a szerkesztési időt :(
-
Userx2 #382303 Összefogásban az erő. :) -
mordawn #382302 Naponta 1x, reggel frissítik az 1000-es listát. Holnap már lehet látni a helyezést.
A másik dolog, ami lehet, hogy az 1.0-ás wg mod nekem sem mutatta, de azóta már adtak ki 2 frissítést is. -
Ha ma kezdte a bélást, holnap lesz rating. Naponta frissít. -
A gyerek tolja a Bélával,ezt a top tankos dolgot,de nem mutatja a helyezést,csak az xp-t.A wot oldalán is azt irja,your rating not determined.Pedig már ment jó pár csatát vele. -
Szoval zsinorban kell 5-ot ugyanazzal a tankkal, nem pedig egy napra lebontva? Hat qrva nagy mazli kell hozza meg nem hetvege :D -
Pares #382298 T49 első helyezett eddig:
aristosK4: 1,159 átlag - 1,136 - 1,112 - 1,095 - 1,032 - 1,422
Azért elég durva 5 ilyen meccset egymás után lejátszani... Nekem is sikerültek már nem egyszer ilyen csaták, csak sajnos nem egymás után :D
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.10.29. 15:45:24 -
András77 #382297 Hát igen, ezek a +25% xp meg még van nekem ilyen, hogy 6 óra játék +5% xp, szerintem soha nem fogom felhasználni. Az 1 órás tartalékok a legértékesebbek, de abból van a legkevesebb. Mert 2 óra már necces, ha fel is használom, akkor általában félbe hagyom egy időre.
Egyébként most, hogy ráfókuszálok erre a küldetésre egy nagy hibáját már észrevettem. Végül is reálisabb ez a menjél 5 kört és átlagoljuk, mint ami szokott lenni, hogy bendegúz1263 lenyomja yoloban az ellenfelet, megcsinálja élete csatáját és megnyeri vele. Persze a másik dolog meg az, hogy a jó játékosoknak ott a CW, klán, SH, onnan is tudnak gyűjteni, míg egy gyengébb játékosnak ez egy lehetőség volt eddig. Most 5 kört kéne zsinórban bemákolni a tankkal, ami már statisztikailag is közel lehetetlen, tehát a tudás jobban érvényesül.
Mindegy, most ez a szabály.
A gondom viszont az, hogy megyek egy ótvar sz.r kört, mert mondjuk prokhon berohan középre 3 ellenség foglalni én meg ugye bízom a csapatban, hogy majd resetelnek, de nem és 45 xp-vel jutalmaz a játék. Ezek után nekem kéne mennem 5 csatát, hogy kitoljam ezt a sz.r kört az 5-ös sorozatból, de rohadtul nincs kedvem hozzá, hogy még 5-t nyomjak. Inkább hagyom a francba.
Ha a WG szeretett volna olyan irányba elmenni, hogy a tudás számítson inkább, akkor lehetett volna egy olyan is pl, hogy az utolsó 5-10 csatából kiválasztják az 5 legjobbat és azt átlagolják. Ilyenkor egy-egy ilyen becsúszott elb.szott sz.r kör nem demotiválna teljesen és utána is tolnám azzal a tankkal, mert feltehetően kiesne ez a sz.r eredmény. Szinte biztosan felmerül ez az ötlet is és kíváncsi lennék, hogy milyen indokkal söpörték le, mert szerintem egy jobb számolási módszer lenne és nem hagynám a francba a tankot egy ótvaros kör után, mert nincs kedvem még 5-t menni vele.
Értem, hogy van olyan elképzelés, hogy játsszál ahogy eddig, aztán majd lesz valamilyen eredményed, de ha egyszer van egy ilyen küldetés, akkor talán bocsánatos bűn komolyabban foglalkozni vele. Összességében jobb az 5-ös sorozat, mint a korábbiak, hogy menjél 1 mákos kört, de tényleg lehetne még rajta egy kicsit javítani.
A másik, amit most észrevettem, hogy a medál beleszámít. Tehát vesztes csatában is lehet jó xp-t hozni medállal és beleszámolja.
angelus: bent kell maradj nov28-ig
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.10.29. 15:26:40 -
Angelus1991ster #382296 A "Top tankers: event" ezres medáljáért elég egyszer bekerülni a top 1000-be vagy az event végéig bennt kell lenni? Nekem csak az kéne :D -
Ha el lehetne adni a személyes tartalékokat, én megtenném, akár 10ezer kreditért is darabját. Nekem pl. nincs folyamatos 1 vagy 2 órám, időben és ingerenciában arra, hogy kihasználjam őket.
Konteó: főleg, ha bekapcsol vele a szopóág :D -
András77 #382294 A garázsban a tank ikonja felett van szám (ha az 1000-ben vagy) meg valami kis jelek. A tetején az ikonnak középen. Jobb oldalon fent "Your position in rating" alatta egy link, arra rá is klikkelhetsz, de ha csak ráviszed az egeret, akkor feldob egy ablakot, ahol látod a legjobb 5-ös sorozatot meg az utolsó 5-t -
TiborTamas #382293 "...jó választás volt..." Mondom, nem a verseny miatt mentem vele, hanem csak meg akartam szabadulni tőle, mert kellett a kredit. :)
A verseny miatt a Churchill GC-t vettem vissza. Azzal egyszer már behúztam 3000 goldot egy hasonló versenyen, hátha megint sikerül valamit... -
Pares #382292 Nézted a képet? -
kopaszeger #382291 köszi szépen én ezt lehúztam de nem látok sehol semmilyen eredményt -
Pares #382290 Top Tankers Mod. -
kopaszeger #382289 szia
bocsi a zavarásért olyan kérdésem lenne hogy hol lehet látni azt a mod-ot mert én sehol nem látok semmilyen eredményt. -
András77 #382288 Mondjuk a szokásos sz.rrágás a wg részéről, hogy 100 felett még egy ilyen személyes tartalékot sem képesek adni, pár darabot, hogy mégis na, kapjon valamit a játékos, ne csak egy medált. Valamiért a WG úgy képzeli, hogy ezek a medálok nagyon értékesek, talán mert még nem szólt nekik senki, hogy nem azok. Mondjuk a személyes tartalék se ér sokat, van belőle nekem vagy 130 darab, nem győzöm fogyasztani. Csak a ToT-ból jön hozzá havi 10-10 darab és akkor még ott vannak az ilyen-olyan küldetések. -
robogo81 #382287 Talán korrektebb lenne az ,hogy helyezés helyett xp szinteket vennék alapul(500/600/700-2xxx stb),akkor nem esnének ki a kevésbé jók se(nem a hoppkákra gondoltam,hanem a 8-900 vn8 felettikre).Azért vannak vagy 100k felettiek akik aktivabbak,most kap plecsnit 99 ezer,a toppok(pár ezer) meg mindent,meg 10 ezrek egy kis xp meg boost.
Nem hiteles adatok,csak hasra ütésre írtam. -
Pares #382286 Ja, amúgy megnéztem mit kap az első 100... 20 db ilyen xp-s hülyeséget... nagyon hiányzik (nem)... -
András77 #382285 A direkt aranyszórás még nem is igazán indult be, de hamar rájönnek a játékosok erre sajnos. Nem lesz jó a randomban játszani miatt 
A conway jó választás volt, mert nem látni gyakran úgyhogy a top 100-ban már biztosan benne maradsz vele, szerintem legalábbis. Mondjuk ha beindul az aranyozás, akkor feljebb tolhatják az átlagot.
voalá, működik a mod, látom a garázsban a helyezést
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.10.29. 12:46:35 -
Pares #382284 Tegnap T49-el 80 valahányadik helyen voltam, ma már 182.-en... -
asolyom #382283 "Nekem az ágyúja volt idegesítő, azt nagyon nerfelték"
Ezt észrevettem. Kb. 20 méterről lőttem egy StuG alsó lemezére, és a lövegpajzsot lőtte telibe.
Pár napja néztem, hogy a barakkban ott a három angol ürge, aki még az I. VH-s páncélautóból maradt. Mi a fenét is kezdjek velük.
Gyorsan megvettem a Crusadert, és átképeztem őket arra. Így pár csata után jó kis 5-ös tanknak tűnik ez is.
-
TiborTamas #382282 Én a napokban csak a Conwayt húztam (tegnap végre meglett a Stage II, így már el is tudtam adni), majd ránéztem, hogy mit sikerült vele alkotni, és meglepődve tapasztaltam, hogy az első nap után a 6., ma pedig már a 2. helyen állok vele. :D Mondjuk messze van még a vége nagyon, szóval simán vissza fogok esni (javítani sem fogok már, mert eladtam), de ezt úgy sikerült elérni, hogy nem is készültem rá tudatosan, csak játszottam, mint máskor. -
Pares #382281 A leírásban is azt írják, hogy minden tanknak külön nézi a legjobb 5 csatás sorozatát, és nem számít, hogy nem egymás után mész 5 csatát azzal a tankkal, közben mehetsz mással is. -
Pares #382280 Nem tudom, mi okozza, de vannak időszakok, amikor szinte egyfolytában ilyen csaták vannak. Mind a két esetet utálom, amikor mi mészároljuk le az ellenfelet, meg amikor ők minket... -
András77 #382279 A nerf előtt még jobban harapott. Ahhoz kell hozzászokni, hogy minden belövi, tehát nem működik a noob taktika, hogy kiállok és mozdulatlanul lövök, hanem kell a fedezék. Nekem az ágyúja volt idegesítő, azt nagyon nerfelték. Régebben nem volt ennyire pontatlan, persze még így is ok a tier5 tankokhoz képest, csak tudom, hogy milyen volt, már-már sniper ágyú, most meg még közelre is várni kell a lövéssel kicsit.
Más - jó hír, hogy meg lehet szakítani az 5-ös sorozatokat. Tegnap leteszteltem a bulldoggal, volt 2 napja 2 csatám tegnap hozzáraktam még 3-t és bekerültem a 224. helyre vele. Közben meg egy csomó másik tankkal mentem. Az viszont durva, hogy mennyire megy fel az átlag. Az amx50120-al az 58. helyen landoltam, tegnap a 24. lettem volna, 1 nap alatt ennyit erősödött. Ma gondoltam megcsinálom az ötöst a rudyval is az egyik kedvenc tankommal. Azzal tudok és szoktam is menni 1000xp-s átlagot, bár 5 csatán keresztül tartani az kihívás lenne, de ettől érdekes. Basszus, a 8. helyre nem lenne elég. Az első helyezett ment egy állat csatát vele (2276xp) meg még egy ászos kört és 3 erős kört hozzá, úgyhogy az első hely nagyjából el is dőlt ezen a tankon, szerintem. Az első háromba jutni már nem nagyon van esély egyik tankon sem, úgy látom, már nagyon elszaladt az eleje szinte mindegyik tankon. Legalábbis, amiket én kiszemeltem.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.10.29. 10:41:54 -
Ez nem csak low tierben jellemző. Tegnap este szinte csak 10-es tankokkal játszottam és a csaták nagy része lement 3-4 perc alatt. Volt közte 15-0 vereség meg győzelem is. -
asolyom #382277 Az őrült rush csaták, amik T5 környékén oly gyakoriak, a lassú (és kicsit sebző) heavyket, mint amilyen pl. a Churchill gyakorlatilag élvezhetetlenné teszik. Az O-I Exp. egy üdítő kivétel. Heavyhez mérten elég gyors, és oda tud vágni rendesen egy-egy lövéssel. -
Pares #382276 Belefér, de nem úgy, hogy rendszeressé teszik mint játékmechanizmust, csak azért vagy többek közt azért, hogy egy perknek értelme legyen... hogy konteó? Miért, "konteóról" még sosem derült ki hogy igaz? Mert úgy tűnik, hogy mostanság előszeretettel használják úgy ezt a szót, mint ha az automatikusan hamissá tenné azt, amire rábiggyesztik... Szerinted meddig tartana nekik úgy átírni a kódot, hogy az rng bizonyos feltételek teljesülése esetén más korlátok közt mozogjon? -
Pares #382275 Gondolj amit akarsz, fogd az emberi agy működésére, nem igazán izgat. Látom amit látok, és kész. Ha meg valaki annyira vak és naiv, hogy azt hiszi, hogy teljesen tiszta a játék, és a +-25%-os random is teljesen random, az meg áltassa magát. -
Pares #382274 Nem, velem ugyan úgy megtörténik, de attól még rohadtul fruszráló és totális hülyeség.