World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.04.20. 15:01:03
Nem elég,h rossz volt majdnem minden perce vele a játék,de az a borzalmas dugóspuska hangzású ágyú már --már az őrületbe kergetett.
Aztán érezte a szarházi a vesztét a végén,mert kezdett tanként viselkedni,de akkor is mennie kellet a garázsból.
Ahogy Ilsalon mondja,a játék kezdetekor maga a kaszás volt ez a tank.De ennyit tesz a nerf.
JP2 is hasonló,de legalább ott az ágyút nem babrálták,ellenben puha lett a teste mint a csigának.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Régen menő gép volt. Emlékszem, hogy top tankként le tudtad gyalulni a fél pályát egyedül is. Most sunnyogok vele valami bucka, vagy szemeteskuka mögött. Régen sosem lőttem aranyat (mondjuk pénzért volt és nem creditért), most meg fele tár arany és így sem nagyon tudok érvényesülni. Én nem nagyon szeretem vaktában ellőni a lőszert, inkább célzok. Na ezzel háromszor célzok, mire egyszer lövök. :-)
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
De most???
Egyedüli (nem prém) Tier 8-as heavy, akinek 200 alatt van a penje, és ehhez az egyik legpontatlanabb ágyú is jár.
Még arannyal sem tudok megélni tier 9-10 ben, mert mellé lő.
De ha jól tudom,ahoz egy 6hónapja inaktiv accot kell meghivni.
ha anno ilyen lett volna, nem játszanék vele.
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Plata: csak a bulldognak kéne még 500e xp meg még a t49-nek is vagy 150e, prém tank nélkül az qrva sok játék.
Kotomicuki: a 3-as prém tanknak 2,4x a legénységi xp szorzója, az kb csatánként 1-1,2e legénységi xp-t jelent. Egy nyolcas se nagyon tud ennél többet átlagban hozni. Arról nem is beszélve, hogy 2 x (2x60e) xp az oda vissza konverzió vesztesége a két legénységen. Az 240e xp, ami 200-220 csata kb, csak azért, hogy az átképzést kitermeljem. Annyi előnye lenne, hogy a locust csak 3 fős, de a töltő nem nagy probléma, ha lemarad, annak 3-4 hasznos skillje van amúgy is oszt jó napot.
Ha nem lehetne kapni amcsi light prém tankot, akkor persze ezt csinálnám jobb híján, de ha van, akkor legénység húzásra felhasználom, csak legyen leárazás valamikor mostanában.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.20. 11:43:48
Azz m56-t is tõbbek kõzõtt:-) szerintem az igy is jò èn nagyon szeretem.
Igaz ha meglàtnak,akkor vège a mókànak+a vàrosban nem tudok vele mit kezdeni:-)De az àlcàja brutàl jo,1-2 9es (E75,M103)szenvedès neki,meg goldal is de,azèrt el lehet lenni vele.Na meg aza lõveg kitèrithetôsèg ami az elejèn sokszor megszivatott,de màr megszoktam:-)
Ráadásul a gép egész jó, úgyhogy nekiállok én is lassan.
7:13-tól lesz érdekes, szerintem tipikus példa arra, amikor az RNG az egyik csapatnak mindent megenged, a másiknak semmit. Kb az első lövésből már lehet tudni az ilyen csaták kimenetelét: 15-2.
Az, hogy egy adott tankról valakinek mi a benyomása teljesen szubjektív vélemény. Hogy hogyan áll a kezére egy tank tud vagy nem tud vele "rendesen" játszani, teljesen tőle függ, játék stílusától, milyen helyeket szeret/tud, agresszívan vagy passzívan játszik.
A tankok szinteken és tankosztályokon belül is igen különbözőek lehetnek, ebből adódik, hogy minden tanknak meg van vagy meg lehet találni a feladatkörét ahol jól tud teljesíteni.
Amennyiben ezt megtalálod akkor azt mondod: ez egy jó tank/szeretem/OP, ha nem találod meg vele a helyed: ótvar fos/nem jó semmire/mocskos WG.
Stock tankként, vagy ugyan fullosan még ismerkedési fázisban én személy szerint minden tankot utálok, a végére meg sokat megkedvelek még a AMX 12 t-is <#banplz>#banplz>

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Szavazáson T49-re szavaztam.Már mint kedvenc T8 tank szavazáson.
Szeretném megszerezni a hívj meg egy barátot program jutalomtankját, a T95E2-öt.
A héten veszem meg a "kis accom"-ra az M109-et.
Kérdésem, hogy ha megvettem a kis acon a T110E5-öt, nagy accra akkor is jár a jutalom tank, ha előtte egyet sem mentem szakaszban "saját magammal?
Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2016.04.20. 08:07:37
Remek vele Tier 4-ben nyomulni.
A Locust majd minden paraméterében megegyezik a T15 német prémmel. Összehasonlításként mondom.
Régen a T2 Light fun tank volt: piszok gyors, viszonylag kicsi, a tornya néha pattint és a szintjén eléggé jó brust-öt nyomott - élvezet volt vele Provance-on szaladgálni.
Szerintem, inkább nézzél más típusú tankot és abban képezd elő a majdani legénységet az ilyen tankokhoz - ha meg már megvannak, akkor a kis tier-ű prémiumok sem fognak sokat lendíteni az előmenetelükben.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Van a t2 light meg a locust, de nem tudom eldönteni, hogy melyik legyen. Mindegyik nagyon kis tier és nincs nagy árkülönbség, de mégis talán a locust lenne jobb. Egész korrekt az ágyúja tier3-ba, de a t2 light-ot egyáltalán nem ismerem és lehet, hogy az meg op genya tank, akkor azzal lenne érdemes legénységet gyúrni.
Szóval melyik a jobb vagy melyik a jó inkább így kérdezem? A t2light vagy a locust? Egyetlen cél van legénység fejlesztés, tehát kredit nem érdekel nagyon, de sebezni kell az xp-hez és némi aranyozás is belefér, ha nullában tudok zárni.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.20. 00:42:36
Komoly fizető vendég az biztos. Ez most konteó fújás? Pedig hát ezek csak tények lerakva az asztalra...
Amúgy én komolyan mondom, hogy nem lenne vele különösebb problémám. Ez a sawit egy is7-ben tier8 ellen sem jelent komoly fenyegetést. Ha azt mondaná a WG, hogy egy ilyen algoritmus beépít (persze csak elismernék végre, ami már rég benne van, na mindegy is), ami egy elfogadhatóan kis %-ban kompenzálja a gyenge játékosokat, akkor szerintem legtöbben elfogadnánk ezt, nem egy akkora dolog. Csak ez a csúnya sunyi megoldás, ami most van, az b.ssza sokak csőrét, hogy a WG mindent tagad, az MM és az RNG tökéletes, aki mást mond az konteót fúj...
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.20. 00:26:08
Szép Estét!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Ujra telepítettem a gépet és most először tettem fel 64 bites win7-et feltelepítettem a játékot a telepítés gond nélkül lezajlott a kliens elindul, és amikor a játékra kattintok nem indul el. A kérdésem az lenne 64 bites windows-nál másképp kell valamit csinálni?
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
A térképek ismétlődését is állítólag meg akarják oldani. Kérdezem én, hogyan fordulhat elő egy ilyen kiváló és tiszta RNG mellett hogy a térképek ismétlődnek? Biztos csak valami szabotázs egy régi alkalmazott műve, máshogy ez nem képzelhető el.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
tankrol fullosan, fullos legenyseggel es 100 meccsel a hatad mogott erdemes beszelgetni.
angelus1991ster.blogspot.hu
Majd kapsz egy ügyi voltàl medàlt azt jónapot:-)
Az arty-t meg nem merik megcsinálni. Impotensek hozzá ezek a bölcs wg-sek.
angelus1991ster.blogspot.hu
"Bonyolult dolog az ugyanazok osztályon belüli különböző tankoknak más-más szerepkört adni, ezért egyik fő céljuk, hogy leegyszerűsítsék ezt." - Végül is, ha ezt az irányt vesszük a 7.5 -> 9.x-nek, akkor jól melléfogtak, ezzel is -> inkább ne akarjanak, azzal mindenki jobban jár(t volna)...
"Jelenleg is dolgoznak a globális újraegyensúlyozáson, beleértve a tankokat, a legénységi tagokat és sok más felületi elemet is." - Ezt az olyan húzások meglépése előtt kellett volna (már, ha kellett volna, ugye), zusammen, mint az arty- és TD-nerf (meg a többi kisebb - HE, találati pontosság,stb.), nem ezen balgaságok megtétele után fejüket fogni, hogy most még rosszabb az egész wot, mint volt...
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Trance&Friends nothing more..
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.04.19. 18:49:51
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB