World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"...kiscsávó" 😄 btw nem az igazi nem telefonnal kameráztad a monitort <#idiota>
joe662
<#banplz><#hehe> pedig azt hittem odébb ment<#eplus2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

ha belenézel a honlapon a barát meghívós hírre akkor az azt írja hogy 60 nap vagyis csupán 2 hónap inaktivitás kell nem pedig 6 hónap.
A JP2 teste mindig is puha volt, cserébe a felépítménye pattint gyakorlatilag mindent (szemben a Ferdiével). De nála egyébként sem szabad semmit a páncélzatra alapozni, rohangálni kell vele, kibújni, lőni, elrohanni, lőni egy másik pozícióból, és így tovább. Amolyan "med-TD". Én nagyon szerettem, csak egy kis plusz gun dep hiányzik neki.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.04.20. 15:01:03
2 hete léptem át a T32-őt.Azt hittem én is,hogy lejárt szavatosságú "hykomat edition" szériájú tankot kaptam a 29 után.
Nem elég,h rossz volt majdnem minden perce vele a játék,de az a borzalmas dugóspuska hangzású ágyú már --már az őrületbe kergetett.
Aztán érezte a szarházi a vesztét a végén,mert kezdett tanként viselkedni,de akkor is mennie kellet a garázsból.
Ahogy Ilsalon mondja,a játék kezdetekor maga a kaszás volt ez a tank.De ennyit tesz a nerf.
JP2 is hasonló,de legalább ott az ágyút nem babrálták,ellenben puha lett a teste mint a csigának.

joe662
Én se tudom,pontosan,hogyan van,de valami ilyesmi rémlik.Az account managmentnél meg tudod nézni,ha megy az angol<#wink>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Ezt nem tudtam.
Hát igen, nagyon speckó szerepköre lett.

Régen menő gép volt. Emlékszem, hogy top tankként le tudtad gyalulni a fél pályát egyedül is. Most sunnyogok vele valami bucka, vagy szemeteskuka mögött. Régen sosem lőttem aranyat (mondjuk pénzért volt és nem creditért), most meg fele tár arany és így sem nagyon tudok érvényesülni. Én nem nagyon szeretem vaktában ellőni a lőszert, inkább célzok. Na ezzel háromszor célzok, mire egyszer lövök. :-)

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

50 000 csatával ezelőtt volt T32-öm. Akkor egész jó tanknak tűnt.

De most???

Egyedüli (nem prém) Tier 8-as heavy, akinek 200 alatt van a penje, és ehhez az egyik legpontatlanabb ágyú is jár.

Még arannyal sem tudok megélni tier 9-10 ben, mert mellé lő.
joe662
Az jo lenne:-)
De ha jól tudom,ahoz egy 6hónapja inaktiv accot kell meghivni.

Én benne lennék a szakaszosban, augusztusig viszonylag sok időm van.
joe662
Ezèrt nem àlltan neki.A szakaszos az szimpibb,de olyat meg nehèz talàlni:-P

egyébként kínszevedés ez az új acc....

ha anno ilyen lett volna, nem játszanék vele.
Nekem csak annyi emlékem van a Locustról, hogy viszonylag elfogadható ágyú, de mindig felkenődtem a falra, mert nem tudtam vele bekanyarodni sehol. A sebessége jó, csak nem forog.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Kösz az infót, akkor marad a locust, annak jobb az átütése, mint a t15-nek (alap lőszert nézem ilyenkor), kb mint a pzs35, azt meg ismerem jól. Lehetne több is, de elvagyok az 56 átütésben tier3-ban.

Plata: csak a bulldognak kéne még 500e xp meg még a t49-nek is vagy 150e, prém tank nélkül az qrva sok játék.

Kotomicuki: a 3-as prém tanknak 2,4x a legénységi xp szorzója, az kb csatánként 1-1,2e legénységi xp-t jelent. Egy nyolcas se nagyon tud ennél többet átlagban hozni. Arról nem is beszélve, hogy 2 x (2x60e) xp az oda vissza konverzió vesztesége a két legénységen. Az 240e xp, ami 200-220 csata kb, csak azért, hogy az átképzést kitermeljem. Annyi előnye lenne, hogy a locust csak 3 fős, de a töltő nem nagy probléma, ha lemarad, annak 3-4 hasznos skillje van amúgy is oszt jó napot.

Ha nem lehetne kapni amcsi light prém tankot, akkor persze ezt csinálnám jobb híján, de ha van, akkor legénység húzásra felhasználom, csak legyen leárazás valamikor mostanában.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.20. 11:43:48
joe662
Ràadàsul,a kõvetkezõ põcsben,valami buffuot is emlegetnek vele kapcsolatban.+mèg màsik 9 prèmtankon is barkàcsolnak valamit.
Azz m56-t is tõbbek kõzõtt:-) szerintem az igy is jò èn nagyon szeretem.
Igaz ha meglàtnak,akkor vège a mókànak+a vàrosban nem tudok vele mit kezdeni:-)De az àlcàja brutàl jo,1-2 9es (E75,M103)szenvedès neki,meg goldal is de,azèrt el lehet lenni vele.Na meg aza lõveg kitèrithetôsèg ami az elejèn sokszor megszivatott,de màr megszoktam:-)

kösz.
Nem, csak meghívott accon legyen meg a 10 -es tank, azonnal megkapod az e02 -t a nagy accon. Sok sikert !
Az alap módszerrel nem kell.

Ráadásul a gép egész jó, úgyhogy nekiállok én is lassan.

Láttátok Jingles új videóját?

7:13-tól lesz érdekes, szerintem tipikus példa arra, amikor az RNG az egyik csapatnak mindent megenged, a másiknak semmit. Kb az első lövésből már lehet tudni az ilyen csaták kimenetelét: 15-2.

Akkor nem kell egy szakasz meccs se, ugye?
CSAK a nagyra jár a jutalom tank, legalábbis én csak arra kaptam meg.
Ez nem vonatkozik a 20-30 csata alatt átléphető/felejthető meggymagköpködőkre.

Az, hogy egy adott tankról valakinek mi a benyomása teljesen szubjektív vélemény. Hogy hogyan áll a kezére egy tank tud vagy nem tud vele "rendesen" játszani, teljesen tőle függ, játék stílusától, milyen helyeket szeret/tud, agresszívan vagy passzívan játszik.
A tankok szinteken és tankosztályokon belül is igen különbözőek lehetnek, ebből adódik, hogy minden tanknak meg van vagy meg lehet találni a feladatkörét ahol jól tud teljesíteni.
Amennyiben ezt megtalálod akkor azt mondod: ez egy jó tank/szeretem/OP, ha nem találod meg vele a helyed: ótvar fos/nem jó semmire/mocskos WG.

Stock tankként, vagy ugyan fullosan még ismerkedési fázisban én személy szerint minden tankot utálok, a végére meg sokat megkedvelek még a AMX 12 t-is <#banplz>
Most vettem észre. Mikor vették el a T1 Cunninghamtől a 20 mm-s Hispanot?
Ez azért egy remek csapat volt így reggel. <#wilting>

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Miért nem M41-ben húzod vagy T49-ben?
Szavazáson T49-re szavaztam.Már mint kedvenc T8 tank szavazáson.

Egy kérdés.

Szeretném megszerezni a hívj meg egy barátot program jutalomtankját, a T95E2-öt.

A héten veszem meg a "kis accom"-ra az M109-et.

Kérdésem, hogy ha megvettem a kis acon a T110E5-öt, nagy accra akkor is jár a jutalom tank, ha előtte egyet sem mentem szakaszban "saját magammal?
Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2016.04.20. 08:07:37
A T2 LIGHT NEM KAP MM kedvezményt. Én is kidobtam rá a pénzt. Te ne tedd.

Remek vele Tier 4-ben nyomulni.

A Locust majd minden paraméterében megegyezik a T15 német prémmel. Összehasonlításként mondom.
Az első 3 tier-t én elfelejteném a helyedben, mert a ketteseknek csak akkor van "normális", játszhatóbb pályájuk, ha felkerülnek a "nagyok" közé, de ekkor inkább csak menekülni tudnak (azért meg nem jár XP) és a háromban sincs annyi XP, ami megérné a legénységhúzás miatti megvételt - ezeket is módfelett szereti tier 5-ben bevagdalni az MM, ahol megint csak az ágyútöltelék szerep jut nekik.

Régen a T2 Light fun tank volt: piszok gyors, viszonylag kicsi, a tornya néha pattint és a szintjén eléggé jó brust-öt nyomott - élvezet volt vele Provance-on szaladgálni.

Szerintem, inkább nézzél más típusú tankot és abban képezd elő a majdani legénységet az ilyen tankokhoz - ha meg már megvannak, akkor a kis tier-ű prémiumok sem fognak sokat lendíteni az előmenetelükben.

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Tényleg ha már így szóba került ma az m41 meg most a prém tankok. Eszembe jutott, hogy kéne egy amcsi light prém tank nekem, mert a bulldog legénységet fel akarom húzni 3 teljes skill sorra és a T49 bandát meg 2 skillre. Talán május 9 körül lesznek leárazások.

Van a t2 light meg a locust, de nem tudom eldönteni, hogy melyik legyen. Mindegyik nagyon kis tier és nincs nagy árkülönbség, de mégis talán a locust lenne jobb. Egész korrekt az ágyúja tier3-ba, de a t2 light-ot egyáltalán nem ismerem és lehet, hogy az meg op genya tank, akkor azzal lenne érdemes legénységet gyúrni.

Szóval melyik a jobb vagy melyik a jó inkább így kérdezem? A t2light vagy a locust? Egyetlen cél van legénység fejlesztés, tehát kredit nem érdekel nagyon, de sebezni kell az xp-hez és némi aranyozás is belefér, ha nullában tudok zárni.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.20. 00:42:36
Nem jársz messze az igazságtól, ránéztem a sawit gyerekre és a teljesség igénye nélkül: löwe, jt8.8, e25, isu-122s, kv220, t14, lefh és az aprólékot nem is néztem. A tankonkénti max xp-ből meg gyanús nagyon, hogy full prémium előfizetéssel megy.

Komoly fizető vendég az biztos. Ez most konteó fújás? Pedig hát ezek csak tények lerakva az asztalra...

Amúgy én komolyan mondom, hogy nem lenne vele különösebb problémám. Ez a sawit egy is7-ben tier8 ellen sem jelent komoly fenyegetést. Ha azt mondaná a WG, hogy egy ilyen algoritmus beépít (persze csak elismernék végre, ami már rég benne van, na mindegy is), ami egy elfogadhatóan kis %-ban kompenzálja a gyenge játékosokat, akkor szerintem legtöbben elfogadnánk ezt, nem egy akkora dolog. Csak ez a csúnya sunyi megoldás, ami most van, az b.ssza sokak csőrét, hogy a WG mindent tagad, az MM és az RNG tökéletes, aki mást mond az konteót fúj...
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.20. 00:26:08

Szép Estét!

Egy kis segítséget szeretnék kérni. Ujra telepítettem a gépet és most először tettem fel 64 bites win7-et feltelepítettem a játékot a telepítés gond nélkül lezajlott a kliens elindul, és amikor a játékra kattintok nem indul el. A kérdésem az lenne 64 bites windows-nál másképp kell valamit csinálni?
Ez nem next gen MM hanem kompenzációs személyi MM szegény sawit-nak aki tölti a játékba a pénzt néha kell egy kis sikerélmény.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Milyen kompenzáció kéne már annak a szerencsétlen sawit-nak hogy tudjon valamit csinálni? Berakja az MM egyedüli tier10 tanknak, de szerintem még mindig nem elég, mert nem szabadna még kilences tankot sem betenni ellene, csak tier8 meg az aprólék scout, akkor esetleg tudna valami értelmeset csinálni.

A térképek ismétlődését is állítólag meg akarják oldani. Kérdezem én, hogyan fordulhat elő egy ilyen kiváló és tiszta RNG mellett hogy a térképek ismétlődnek? Biztos csak valami szabotázs egy régi alkalmazott műve, máshogy ez nem képzelhető el.
Na hogy ment a hoaxnak az első nap a cw eventen? Tegyetek engem büszke exhoaxossá 😊
Pales27
már fejlesztés alatt a next gen MM:

Sunsetjoy
És ha valaki kevesebb, mint 100 meccs alatt kifullozta (free nélkül) az adott tankot, az meg se szólaljon ? 😄😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

+1

tankrol fullosan, fullos legenyseggel es 100 meccsel a hatad mogott erdemes beszelgetni.
Az a szülői mechanizmus.........
idegesítően felbecsülhetetlen

angelus1991ster.blogspot.hu

joe662
Free xp XDÀlmodjàl mèg:-D
Majd kapsz egy ügyi voltàl medàlt azt jónapot:-)

Pozitív report tényleg jó ötlet. Meg kaphatna egy kis plusz xp-t , kreditet vagy free xp-t még hozzá a pozitívan reportolt játékos. Mert sokszor van az , hogy egy ember nyeri meg a meccset.

Az arty-t meg nem merik megcsinálni. Impotensek hozzá ezek a bölcs wg-sek.

angelus1991ster.blogspot.hu

"A fejlesztők vitatkoznak egy olyan lehetőségen, ami a WoWs-ban már elérhető, nevezetesen a pozitív report rendszeren (csata után/közben pl. dicséretet lehet küldeni csapattársnak)." - Eddig is egy Istenverte kiszavazó-show-ra hasonlított a játék, ha az MM úgy akarta, nem kéne ezt még tovább fokozni.

"Bonyolult dolog az ugyanazok osztályon belüli különböző tankoknak más-más szerepkört adni, ezért egyik fő céljuk, hogy leegyszerűsítsék ezt." - Végül is, ha ezt az irányt vesszük a 7.5 -> 9.x-nek, akkor jól melléfogtak, ezzel is -> inkább ne akarjanak, azzal mindenki jobban jár(t volna)...

"Jelenleg is dolgoznak a globális újraegyensúlyozáson, beleértve a tankokat, a legénységi tagokat és sok más felületi elemet is." - Ezt az olyan húzások meglépése előtt kellett volna (már, ha kellett volna, ugye), zusammen, mint az arty- és TD-nerf (meg a többi kisebb - HE, találati pontosság,stb.), nem ezen balgaságok megtétele után fejüket fogni, hogy most még rosszabb az egész wot, mint volt...

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

xotyi
Igaz, de a Conq ágyúja miatt képes vagyok neki megbocsájtani, egyszerűen imádnivaló az az ágyú😄 Cent 7/1-et szintén szeretem, de ha nincs a legénységen BIA, dobhatod ki a kukába😄

Trance&Friends nothing more..

Ó láttam én már karón T-43-at <#hehe> Valahogy csak megleszek.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.04.19. 18:49:51
Az 5-ös és 6-ös elég jó... a 9-es és a 10-es meg állítólag állati... na ez járjon a fejedben, ha a 7-est főleg a 8-ast húzod... katasztrófák. 😄
Ahhoz még nem volt szerencsém, bár tervbe van véve. Egyelőre az E3-ra akarom összeharácsolni az XP-t meg kreditet, aztán jöhetnek a csehek, az ötös Skodától.
a stock 9-es skoda is elég jó alapon.... kifullozva meg ammo rack érzékeny. :"D
A Caernarvonra még emlékszem, az oldala lőszerrekesszel van kitömve, ami lövés oldalról jön, szinte mindig viszi. A Conq dettó. A hasuk meg ugye taknyos zsepi, és úgy rémlik, elöl van a váltó, tehát a motor meg ott röpköd el egyfolytában.
Most szívesebben megyek vele mint a fullos centurion 7/1-el, elsőtalálat ammorack, javítom, második találat ammorack. Patch óta iszonyat modulérzékeny lett akárcsak a caernarvon. IS-3ba meg csak úgy dől az xp, egyik legjobb 8-as heavy, nem is értettem eddig miért nem volt. 😄
Ugyan...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB