banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sir Charles
    2015 februárban és is abba hagytam a játékot, idén júniusban kezdetem újra teljesen más szemlélettel.
    Addig én is kiakadtam minden szarra, figyeltem a statomat, idegesített, hogy 1 tizeddel csökken a winratem, mert volt 10 vesztes csata sorban,
    stb-stb.
    Most meg simán úgy játszok, hogy arra figyelek én mit csinálok, próbálok jobb játékos lenni, az adott tankból kihozni, amit lehet, nézek videókat, elemzéseket. Abban találom meg a játékélményt és az örömet, hogy ha sikerül valamit alkalmazni a látottakból és látom, hogy az tényleg működik.
    Csak nevetek azon, ha 15:1-re szív a csapatom vagy saját bénaságom miatt kilőnek hamar. Mivel a csapattársakkal úgysem tudsz mit csinálni, ezért tök fölös idegeskedni miattuk.
    Egyedül azon mérgelem magam, amikor a játék működése( spot rendszer, MM, RNG) miatt szaródik el valami, vagy eleve esélytelen a meccset lehozni, mert pl.: egyik oldalon van 6 tier IX-X med tank a másikon meg 2 heavy meg 4 TD.
    Szóval csak azt tudom mondani, amit előttem is leírtak, hogy ha játékként fogod fel a dolgot, akkor még mindig szórakoztató a WOT, 2010 óta töretlenül. :)