World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De béna szakasztàrsad volt:-D:-D
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Tehát ez egy teljesen korrekt tank. A kredit szorzóját nem tudom, de simán elhiszem, hogy jól keresi a kreditet és a legolcsóbb tier8 prém tank.
Örülj neki és vedd meg, amíg adják. Annyira nem számít OP-nek szerintem. Az SP alig drágább, de ilyen bruttó/nettó kredit hozamok ott teljesen megszokottak, sőt... Fölösleges nerffel riogatni, szerintem.
Az lesz érdekes, amikor vbaddict-ba bekerül elég adat és ott már egy reálisabb helyzetképet láthatunk a tankról.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.19. 15:57:19
A Löwe nyomában sincs ennek a kettőnek...
Ha XP-re szeded a visszajátszásokat, akkor azok között is van pár, ahol gold-használata nélkül tudott a light 60-100k nettó bevételt termelni, akár lövöldözéssel is (>6k sebzések..., egy light-tól, prémiumlőszer nélkül, tier IX-ben)!
Sz'al ezek után még mindig az az érzésem, hogy ez a gép, a mostani felállásban, ott van a top pénzkeresők között - féláron...
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Normálisabb klánba az ilyet fel se veszik,hiába hupililacsillámf..szláma<#banplz>#banplz>
A 4, helyezett már komolyabb sebzés, csak a lőszer költség ugye maga 82e kredit, igaz kitermelte prém nélkül, tehát végül is használható arany lőszerrel, csak mondjuk tényleg akkor minek megy valaki prém tankkal, de ő tudja. Mondjuk szerintem ebben volt gyújtás vagy robbanás is, ami nem fog minden csatában bejönni, de nem nézem végig egyesével melyiknél milyen modult ütött ki.
Akkor miről beszélünk? Spotolni tud bármelyik prémium light, ami újdonság, hogy ez az első prémium tier8 light tank. A type62-nek 469m látótávja, ha komolyabb IM-re megyek rá, akkor erre még kap prém kaját is, úgy már 491m menet közben.
Az m41 megéri, ha amerikai lenne, talán még érdekelne is a legénység húzás szemptonjából, mert bulldog - t49 mindkettőt megtartottam. Van már farmoló tankom és a bulldog azért jobb a játék élmény tekintetében, úgyhogy nálam ezért esik ki.
Aki tud light tankkal játszani, megéri neki, de ez nem op tank, hanem egy átlagos tier8 light. Ez mellette szól azért, hogy nem egy rossz light tank prémium tank létére sem.
Nézd meg inkább ezt, első 3 helyezett alap lőszer használat mellett: t34 kreditre rendezve
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Így nagyon használhatatlan, összevetve a többi nemzet 8-as heavy ágyúival.
Szerencsére az új map-pal megint vannak nyíltabb területek és remélem, hogy a következőkkel is ez lesz a csapásirány - az ilyeneken meg mehet a két light-os harcmodor keveréke és dől a zsé.
Egyébként, ha belemész a visszajátszások 3. lapjába, akkor láthatod, hogy mennyi kiadás társult az első lapon lévő, bruttó bevételhez..., számolni tudni kell(ene)! ...és ne az esztelenekkel gyere, akik full gold-dal járkálnak arty-t lőni is...
ROMOTO #373052:
Szerintem a T7-es M41 is ennyit van T10-ben - legalábbis, aki nem a wg kedvence, annál biztosan.
Akkor úgy teszem fel a kérdést, hogy a wg megvárja, míg mindenki vesz belőle magának és csak utána veszik vissza a kreditszorzót (ez eléggé görény megoldás lenne, de láttunk már tőlük ilyet is), vagy a soron következő arty-nerf-fel száműzik a light-okat a harcoló alakulatokhoz és végérvényesen elvész a kezdeti wot kő-papír-olló egyensúlya és majd az fogja kicsinálni - full gold-dal lesz kénytelen szaladgálni és akkor valóban csak mínuszt fog termelni.
Mert, szerintem, ilyet nem fognak hagyni, hogy egy félárú prémiumtankkal is lehessen a teljesárúak nettó árbevételét hozni - hacsaknem, örökre eldugják ezután a vásárlók elől...
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.04.19. 14:05:45
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Már régebben láttam olyan képet hogy 200e feletti bruttó bevétel volt a kv5-nél, meg egy kazal 150-200e. Akkor nerf kv5 is? Emberek nem tudnak néha gondolkodni. Ránéznek a legjobb körökre és akkor az a tank már op monster, mert ment vele valaki egy jó kört.
T54-et mozgás közben auto aim-al kb 300 méterről.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.04.19. 13:36:55
ha sima lőszerrel kéne menni és nem lenne senkinek kedvezményes mm-je akkor csak az amx 50-100, meg az is-3 lenne jobb nála, pár TD is felveszi a versenyt, de az teljesen más játék
Utoljára szerkesztette: Pales27, 2016.04.19. 13:32:33
Az xp-ről amit írtál: olyan nincs, hogy prém tankos xp meg normál. A hátralevő xp-t pontosan mutatja, mindegy milyen tankkal mész, de a prém tank megkapja az xp bónuszt és arra még az 50% legénységi bónuszt. Gyakorlatilag egy tier5 tank 2,09x alap xp legénységi xp-vel fejleszt. Szerintem a legjobban tier5-ben lehet legénységet fejleszteni.
Más téma. Toltam egy laza 7 frages kört a ferdinand-al egy arty nélküli csatában. A középső ágyú van rajta, ami nem mindig jó, de azért bőven a használható kategória és ugye 1,7 sec célzás ideje van, jó 0,34-es pontosság mellett. Emellett 5,5 skilles csapatom van rajta, legalábbis a parancsnok-lövész-vezető. Na szóval egy kékes lila játékos bulldogban nagyon boldogan lőtte az oldalamat a következő felállás mellett: nálunk: t54mod1, cdc, t28proto és ferdinand (én) ellenfél: rhm meg egy bulldog. Ki fog spotolni vajon? A bulldog ugye az ellenféltől, na de tőlünk???? Természetesen a ferdinand megy előre, mialatt a bulldog kiszedi az amx-et és az ellenfél L alakban áll fel, előttem rhm és az oldalamban a bulldog, kiszedtem az rhm-t HE-vel, mexívta, mert ahogy szoktam bevágtam egyet az ágyúja mellé és kiütettem vagy csak sérült és pontatlan lett. Csapatom a lehető leghülyébb helyekre állt fel, úgyhogy nem tudtak segíteni. Közben a bulldog lövi az oldalamat, de szerencsére az amx-re felhasznált már lövedéket meg próbáltam töltés közben felé fordulni kicsit, 1x tudtam hárítani.
Ezután lemegyek a nagy völgybe (Westfield) és máris lövi az oldalamat a bulldog, de irányba állok és kb abban a pillanatban, ahogy felspotolódott, már ki is szedtem. Csata után ugat nekem, hogy bot, noob stb, rng mert hogyan tudtam őt kiszedni célzás nélkül. Ja mondom, lila játékos és nem ismeri az ágyúk fő paramétereit???? Persze arannyal lőtt végig, azt még nem mondtam, szóval ennyit számít az arany lőszer, ha tud helyezkedni a játékos és aranyozik máris lila lesz, de közben pl nem tudja, hogy a ferdinek kiba gyorsan szűkülő ágyúja van (meg van még sok tank, amikkel nem jó így szórakozni, mert kb rád néznek és már lőhetnek is). Egyébként a ferdi nagy ágyúja sem annyira rossz, de talán azt hitte, hogy az van fent és van egy kis ideje még lőni (tipikus táras tankos hiba egyébként). Mondjuk nem tudom, ha ránézek teljesen máshogy néznek ki...
Na ami még eszembe jutott a ferdiről, hogy ez a ToT így kiba le fog lassulni. Szerintem a JT-ig nem jutok el és gondolkodtam rajta, mikor lehet újra ToT-ban ez az ág. Hát basszus van 36 ág, azaz 3 év múlva, persze nem egyforma az eloszlás a tank osztályok között, meg ha light tankosok elkezdenek sírni, akkor lehet, át is kell alakítani a ToT-ot, mert ők ugye hátrányos helyzetben vannak, csak kapcsolódó med ág esetében lehet szó light akcióról, pl májusban nem lesz, mert a cseh ághoz nincs kapcsolódó light ág tier7-8 light tankkal.
Szerintem legalább 2 különböző osztályt kéne minden hónapban a ToT-ba rakni és valahogy a light tankokat is kompenzálni, mert ez így a végtelen történet lesz.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.19. 13:25:07
Fedezékbe kell vonulni és megvárni, amíg közelebb jön.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.19. 12:49:46
angelus1991ster.blogspot.hu
angelus1991ster.blogspot.hu