A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #381076 A kérdés onnan indult ki, hogy vajon ajánlanád-e jó szívvel a WoT-ot, mint egy szórakoztató játékot? Én pl öcsém ajánlására kezdted játszani és segítettem az acc fejlesztését, tehát ráadásul nem is kellett grindelnem unalmasan sokat, amikor úgy éreztem lépegetttem feljebb.
A játék azóta megváltozott, főleg a játékosok és részben a játék mechanizmus, rendszer miatt. Ezt kár tagadni, csak az nem látja, aki nem is akarja látni.
A jó hír, hogy a WG is érzékeli a helyzetet és elkezdtek egy átfogóbb átszervezést, ami megváltoztatná a mostani játék mechanizmust valamennyire, vagy nagyon vagy kicsit, senki nem tudja még. Ez lehet még jól is sikerül, legyünk optimisták.
Ha valaki kis túlzással trollkodni jár be random csatákba, az lehetséges, hogy ezen szórakozik. A csapattársai, akik esetleg szeretnének győzni, már annyira nem. Erre csak ráerősít a mostani grind, mert már kezdenek kétségbe esni a játékosok, pedig még eléggé az elején van (csak gondolom nagyon nem jön a frag). Full hp ONI felmegy prokho hegyre és lerobog a másik oldalon, mert egy alacsony hp-s könnyű tankot akart megölni. Kb félútig jut. Utána rámegy a frag-re egy tiger is, ugyanúgy jár, de ő legalább felpsotol pár ellenfelet. Ez a 2 illető lehetséges, hogy jól szórakozott, de mi 13-an ezen nem tudtunk őszintén mosolyogni. Egyébként hogyan lesz meg nekik az 1200 frag? Mert ezzel a letámadós módszerrel szerintem jövőre végeznének vele, talán.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.09.27. 18:16:06