418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
pett3rson #382233 Majd rákérdez :) -
András77 #382232 Gondnak nem gond, csak szerintem bárki olvassa, nehéz követnie :)
petterson: sok helyzetben, egyértelműen megkönnyíti a célzást, de mozgó ellenfélnél garantáltan mellé és úgy van beállítva, hogy tipikusan a tank legerősebb részét lője. Ezeket bele kell számolni.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.10.28. 12:48:55 -
pett3rson #382231 Sok videóban látni ilyet, akár profik is csinálják, olyat is láttam már. Hogy mennyi a rásegítés auto aimnél azt a kukim tudja, de mások is alkalmazzák. -
suba53 #382230 Persze, ez gond? :-)
Amúgy azért írtam, hogy hamarosan kiderül, és csak az általam logikusnak tartott értelmezést fejtettem ki.
Utoljára szerkesztette: suba53, 2016.10.28. 12:41:25 -
Pares #382229 Nem szoktam autoaimet használni, de észrevettem valamit: még kicsit régebben, amikor a küldetések érdekeltek annyira, hogy faszverőartyztam is miattuk, észrevettem, hogy td módban az autoaim használatával iszonyatosan gyakran sikerült kilőnöm a rám rontó tankokat. Most a T49-el azután, hogy volt néhány frusztráló csatám, ahol közvetlen közelről sikerült teljesen mellélőni, kipróbáltam az autoaimet, és olyan esetekben, amikor nem keresztbe megy nekem a tank (szóval nem kell elé célozni), sokkal pontosabban találom a tankokat, mintha ugyan oda céloznék autoaim nélkül... Mintha autoaimmel nem lenne akkora szórása az ágyúnak, vagy nem tudom...
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.10.28. 12:40:51 -
András77 #382228 Te bizonyítottad, hogy a játék tiszta RNG-vel, cinkmentesen működik? Még a WG sem meri ezt leírni, vicces amúgy, hanem jönnek a kivételekkel, spéci szabályokkal stb.
Bizonyítottad, igen vagy nem? Ha nem, akkor az is csak egy konteó elmélet ugyebár. Persze feltételezem most úgy fogsz tenni, mintha nem értenéd amit írtam. Vicces. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Pedig ezek létező állatok
inváziós célokból,a fényevők titkos hadserege tenyészti őket,a Szaturnusz gyűrűi mögött
-
yossarianHUN #382225 Ez a legtipikusabb és legviccesebb konteóhívő-gondolkodásmód, hogy ha én kitalálok valami agylövött baromságot, akkor majd nem nekem kell bizonyítanom az agylövött baromság igazságtartamát, hanem másoknak azt, hogy kamu.
Ezt a zseniális gondolkodásmódot követve kijelenthetnénk, hogy a vérszopó-foszforeszkáló csillámpocok totálisan létező állat. Végül is a tudósok még nem bizonyították be, hogy nem létezik. Akkor meg? Ugyanannyira létezik, mint a csíkosfülű, lézerszemű hipervakond. -
András77 #382224 Ha ennyire sokat tudsz, akkor bizonyítsd be az ellenkezőjét annak, amit leírt...
Ja, hogy az nem megy?
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.10.28. 12:11:48 -
yossarianHUN #382223 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Attól még, hogy odaírta, hogy számára, nem változik meg a szó jelentése. Én is mondhatom, hogy számomra bizonyított, hogy az ég hupilila, mert tegnap nekem annak tűnt, de ettől még nem lesz kisebb marhaság. -
András77 #382222 Olyan dolgokra regálsz, amit senki nem mondott.
Azt kérdezték, hogy 5 csatát kell-e lenyomni zsinórban ugyanazzal a tankkal vagy az is ok, ha 2 csatát mész mondjuk a T49-el, utána kiszed hamar az arty, mész egy másik tankkal addig és utána mész megint 3 csatát a T49-el, összesen ötöt, de megszakítottad a sorozatot a második csata után.
Erre írtam, hogy valószínűleg nem lehet megszakítani az 5 sorozatot, de nyilván ki lehetne próbálni, mert az egy dolog, hogy mit írnak, az meg egy másik dolog, hogy mi van leprogramozva.
Az is igaz, hogy a legjobb ötös sorozatod fog számítani, csak az egy teljesen más kérdés.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.10.28. 11:56:33 -
realcsabi #382221 Jaj anyám a szalmabáb-érvelés fellegvára ez a hozzászólás. :)
Ilyen félreértelmezésekkel és szándékos ferdítésekkel nem tudok mit kezdeni, illetve felesleges. -
suba53 #382220 Csak a legjobb ötös széria álaga számít, nem a legutolsó. A kikötés csak az, hogy ezek a csaták sorban egymás után következzenek ugyanazzal a tankkal. Ha az egész hónap alatt csupán 5 csatát mész egy tankkal, akkor már ad egy átlagot.
De mondom, rövidesen a gyakorlatból úgy is kiderül minden részlet. -
suba53 #382219 Majd hamarosan kiderül az igazság, de az öt csata egymás után arra utalhat, hogy mindenképpen olyan ötös szériák átlaga számít csak, amik sorban egymás után következnek ugyanazzal a tankkal.
Vagyis nem az lesz, hogy a hónap alatt azzal a tankkal játszott mondjuk 86 meccsed közül kiveszed az öt legmagasabb XP-t és azt átlagolja.
Ebbe simán belefér, hogy nem kell megszakítás nélkül csak egy tankkal menni szériában. -
Ha valaki régen változtatott jelszót tegye meg,adott 300 goldot,és már nem elöször.
Arra kéne rájönni menyi időnként ad
-
pett3rson #382217 na, ez mondjuk jó lenne, már csak azt kellene tisztázni, hogy a legjobb 5-öt fogja mindig észben tartani? :)
nagy kibaszás lenne, ha mindig az utolsó 5 számítana :) -
suba53 #382216 Szerintem a mod csak akkor kell, ha napi szinten követni akarod a saját helyezésedet. Az event alatt mindenképpen számolja az eredményeidet, ha a mod nincs fent, akkor is, és a végén mond egy eredményt. -
pett3rson #382215 Ez nekem sem volt tiszta, a többire is válaszolva. Természetesen nem olvastam végig a leírást és nyomtam ezerrel a T29-re a köröket, már lement 7 és még mindig nem mutatott semmit, pedig baromi jó körök voltak...erre elolvastam még egyszer és kiderült, hogy fel kell rakni ezt a modot...nem is voltam ideges.
Egyébként nekem sem mutatja még, legalábbis este nem volt statom, csak írta, hogy már 5 kör benne van adott XP-vel...de azért menjek 5-öt, hogy legyen eredmény :D -
András77 #382214 Hát izé, némileg hézagos a fordítás, szerintem.
Five battles in a row with the same vehicle automatically get you in the running for a Top Tanker title and the awards that come with it.
Ez elég egyértelműen azt mondja, hogy egymás után (in a row) ugyanazzal a tankkal kell 5 csata.
Each tank and TD has a standalone nomination with a set of prizes attached to it. The stats for each vehicle are calculated separately. So, there’s no need to stick to just one tank. For example, you can play, let’s say, 5 battles in the T49 to get in the running for the TOP 1000 in it, then have a few battles in another vehicle. If you take part in 5 or more games in a tank that fits the event criteria, it will put you in the running for its category.
Lejjebb meg írnak egy példát, gurulsz 5 kört a T49-el és tádámm máris neveztél (mind az 5 csata ugyanazzal a tankkal, a t49-el, nem írnak semmiféle olyant, hogy megszakíthatod az ötös sorozatot) és utána mehetsz másik tankkal és ha mész 5 vagy több csatát, akkor azzal a másik tankkal is neveztél.
Én ebben nem lennék annyira biztos, hogy megszakíthatod az ötös sorozatokat és mondjuk ha hamar kilőnek, akkor átugrasz addig egy másik tankba, mert lehet, hogy olyankor nem számolja bele a versenybe, lehet, hogy igen, ki kéne próbálni, akkor látnánk igazából. A gond csak a naponkénti frissítés lesz, mert ez így egy kib.szás akkor, azt nem figyeltem. Azt hittem azért van mod, hogy lekérdezi az adatbázisból az aktuális helyezésemet. -
suba53 #382213 Én azt vettem ki a leírásból, és így is lenne logikus, hogy bármivel mehetsz, ha egy tankkal eléred az öt meccset akkor értékeli az átlagot.
És ezt folyamatosan teszi, ha később ugyanazzal a tankkal egy ötös széria jobb átlagot ad, akkor azt rögzíti.
És az event végéig így megy. -
tutyimutyi2 #382212 http://www.wotinfo.hu/index.php/item/4291-top-tankers-ingame-verseny-10-27-11-28
További információk
Az egyes 5-ös sorozatok nem szakadnak meg attól, hogy egy másik harckocsival is mész közben egy kört.
naponta frissül a szóval lehet hogy egyszerűen még nem frissítettek rajta
én azon gondolkodom hogy vajon csak elfelejtették odaírni hogy a reserve, prém fiók egyebek nem számítanak bele hanem csak az alap xp avagy meglepő módon ez most egy olyan verseny amibe minden egyéb beleszámít. -
Bocs, de kirészletezem, mert ráérek hogy lásd min vagyok fennakadva
:
beírod ide hogy reméled nerfelik a SrorpG-t mert túl jó....(pedig nem vagy irígy, á dehogy, mert neked van 4 másik), nekem van ScorpioG-m és örülök hogy nem kell vele szenvedni hogy ezüstöt farmoljak, nem csipázom az ilyen szándékú hozzászólásokat.
Bár ostobaság, összehasonlítási alapnak a Jt88 at veszed ami neked gondolom megvan:
"de most komolyan, rakjuk egymás mellé a Skorpiont és a Jt88-at..."
Amikor megkérdezem mégis milyen alapon, akkor ez jött tőled:
"Nem egyik vagy másik a baj, hanem hogy mind a kettő létezik egyszerre, és mindkettőért fizetni is kell. :)"
amikor megkérdezem mégis mennyi az annyi ha már neked gondod van azzal hogy fizetni kell, mert szerintem lehetne olyan logika mentén értelmezni a különbséget, hogy kvázi félpénzen vett Jt88 fele olyan jó mint a kétszer többe kerülő
De jön megint egy meglepő fordulat a válaszodban:
"Nem az árát firtattam és azt sem hogy megéri-e vagy sem. Világosan leírtam. :)"
mivel úgy éreztem a ezek után felesleges az összefüggést keresni a soraid között, feladtam, persze ezt te kötözködésnek vetted.
Az hogy beírod a fórumba az első hosszú idő után megjelenő, használható prémjárgányról hogy - reméled hogy nerfelik (neked nincs, de nem is kell...
), aztán persze leírod hogy nem baj hogy olyan amilyen, de legyen akkor a többi régi is ilyen mert ezekért fizetni kellett, aztán kiderül hogy mégsem az ár a fontos, csak szerinted túl combos - az szerintem szimpla vernyákolás, amiben nem kell logikát keresni és nyílván nyomban abbamaradna amint megdobna valaki egy Scorpion G-vel.
A hőskorszakban amikor a Type 59 es hordák jártak sem gondoltam hogy vesszen a szomszéd tehene, csak mert nekem nem volt, mert vehettem volna én is, ahogy most te is megveheted azt a td-t.... -
András77 #382210 Én tegnap aktiváltam reserve-t és vagy 12x mentem az amx50120-al, talán 1 alkalommal váltottam másik tankra, talán 2-3 csata után, úgyhogy valamit nekem is mutatnia kéne, de nem. -
mordawn #382209 Egymás után 5x mentem ugyanazzal a tankkal, ez nem lehet gond. -
András77 #382208 Mert vagy ebl.szták a WG-sek a szokás szerint vagy megint nem működik együtt valamelyik moddal, mondjuk tipikusan az xwm-el és amit természetesen nem teszteltek, hiába a legnépszerűbb mod. Ők megnézték tiszta kliens mellett és jóccakát, a teszt letudva. Ilyesmire tudok gondolni.
Aztán lehet olyan is, hogy én ha kilőnek, akkor másik tankra szoktam váltani, de lehet hogy ebben a versenyben kötelező egymás után 5x ugyanazzal a tankkal menni. Erről nem ír, hogy ilyenkor mi van, úgyhogy ki kell tapasztalni. -
mordawn #382207 Ezzel a Top Tankers eventtel valami nem kerek, legalábbis nálam.
Tegnap délután 4 tankkal játszottam egymás után külön-külön 5 csatát, a játékbeli mod mutatja is az xp-ket, a weboldal meg azt írja mindegyikre, hogy nincs értékelésem, játsszak 5 csatát.
Pedig az egyik tankkal a kőkemény 615 átlag xp-vel jelenleg a 11-ik lennék :) -
pett3rson #382206 hu bazz, már iratkozom is felfele :D -
No, már nem sokat kell kibírni, és jön a Kánaán. -
suba53 #382204 Az auto aim furcsa dolgokat produkál néha. :-)
Tegnap Lakeville pályán a templom körül volt a hirig. Ment a tili-toli az egyik saroknál. Én egy T-54-ben, csapattárs meg T54E1-ben.
Valószínűleg rányomtam a jobb egér gombra, de nem szándékosan, így bekapcsolt az auto aim. Felvillant a másik oldalon egy T30, és zoomolva ráfordultam, és amikor a célpont tisztának tűnt, lőttem. De valahogy fura volt, ezért kizoomoltam, és látom hogy a lövegcső egész másfelé néz.
A meccs utáni statisztikában látom, hogy levonást kaptam csapattárs meglövése miatt. Az auto aim a korábban becélzott tankon tartotta a löveget, és amikor tüzeltem a csapattárs pont köztem, és a cél között volt.
Nagyon amatőr hiba tudom, a csapattárs rám is írt a végén, hogy minek köszönheti, hogy bele durrantottam.
Nem győztem elnézést kérni. :-)
Ilyesmi kb a pár hetes fogalmatlan kezdő koromban fordulhatott elő. -
Angelus1991ster #382203 Akkor nincs gond :) Karnyújtásnyira van.
Azok messze könnyebbek, mint az ilyen agyvérzést okozó MT-15, SPG-15. Ehhez csak egy jó csata kell Maus-Type 5-E-100 trió egyikével.
Alig várom, hogy tokenesített legyen ez az IM rendszer is. Legalább csak T-55A és Object 260-as misszióknál. Stug IV és T28 HTC esetében ne. -
realcsabi #382202 Ezen csak te vagy így fennakadva, a wot világában szerintem nem bűn összehasonlítani 2 tankot. Bár megjegyzem olyan nagyon nem hasonlítgattamm őket, egyáltalán nem arra volt kihegyezve a dolog. Az alapgondolat annyi volt hogy egyszerűen túl combosra sikerült a Scorpion G. Csak te valahol leragadtál egy általad szimpatikusnak vélt mondatnál és belekötöttél mint a betonba.
Véleményem meg gondolom csak lehet egy tankról, nehogy már ne írhassam le. :) -
Lichtmaschin #382201 már csak a ht14 és 15 van hátra és randomban megszerzem a t55a-t..... -
Lichtmaschin #382200 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!oda írta, hogy számára. -
yossarianHUN #382199 Szerintem nem ismered a "bizonyított" szó jelentését. -
Ok, akkor további jó hasonlítgatást
-
besti #382197 Az arty-k a játék vége felé pontosabbak - ez többé már számomra nem konteó, hanem bizonyított játékmechanikai elem (és nem csak a saját artymon figyelhető meg). 
Utoljára szerkesztette: besti, 2016.10.28. 00:00:25 -
realcsabi #382196 Nem az árát firtattam és azt sem hogy megéri-e vagy sem. Világosan leírtam. :) -
Ahha, és mégis eddig nem volt jó az ebayes Jt88 óccsóér? Akkor meg minek vetted meg? Én pl. ha már megveszek valamit el tudom dönteni hogy megéri-e nekem vagy sem, gondolom te is így vagy vele, ha igen akkor meg hülyeség hasonlítgatni utólag egy tök más kategóriához. -
realcsabi #382194 Ez már szőrszálhasogatás. :)