banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Ebben van igazság. Az MM-nek van egy olyan tulajdonsága, hogy párosítja a tankokat, tehát mindegyik oldalra igyekszik berakni hasonlót. Ez akkor figyelhető meg leginkább, ha ritka tankkal megy az ember, hogy általában minden oldalon van egy. Ez nem baj, nem azért mondom. Most a grindben előszedtem ilyen tankot is, mint a TOG2 és eddig a mostani grindben lejátszott csatákban mindig egyedül voltam. Sehol egy másik TOG, nagyon furcsálltam. Azaz nagyon kevesen játszhatnak vele, nem véletlenül. Az a tank abszolút alkalmatlan a mostani játék környezetbe.

Az egy más kérdés, hogy beálltam "bázist" védeni vele és mire elfogyott a hp-m szépen aprítottam az ellent vele.

Szóval igen, ezt figyeltem én is, hogy lassú nehézkes tankokkal egyre kevesebben játszanak. Egér is csak mutatóban van, sokkal több futkosott belőle. Mondjuk szerintem a medek használhatósága mellett az arany lőszer is szorítja ki a lassú, nehézkes tankokat.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.09.27. 14:49:02