A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #381065 Nincsen ebben semmilyen nosztalgia, de puszta tények is ezt mutatják. Minden emlékezetes csatámról készítek egy képernyőképet. Nem kell feltétlen, hogy ászos csata legyen vagy pool vagy kolobanov, csak valami olyan, amire azt mondtam magamnak, hogy hűb.zdmeg, ez most tetszett. Volt olyan csata, amiről azért csináltam képernyőképet, mert nagyon jó összjáték volt. Sok vereség is van, ha valami kiemelkedőt tudtam csinálni. Replay-t azért nem gyűjtöm, mert ahhoz mindig régi WoT-ot kéne telepíteni, meg őszintén szólva, úgysem nézném vissza. A képernyőkép kis helyen elfér, néha ráírom azt is, hogy mi történt.
A lényeg, hogy a héten szerinted hány csatát tudtam így eltenni magamnak? Egyetlen egyet, amikor a Grille-el yoloztam egyet és kiirtottam az ellenséget. Na akkor éreztem, hogy ezt most qrva jó játék volt. Egy csata a héten.
Régen, kb 1,5-2 éve naponta 2-3 ilyen képernyőképet csináltam és mind hasonló kaliberű csata. Érdekes, izgalmas, fordulatos stb. Most hetente sokat mondok ha egyet kiválasztok, pedig most sokat toltam a grind miatt is. Ha nincs grind, akkor 2 hetente van 1 ilyen vagy még ritkábban.
Egyszerűen a rush és a futóbolondok tömeges halála miatt nem alakulnak ki olyan helyzetek, hogy lehessen játszani. Legalábbis az én szintemen. Lehet, hogy zunikum még most is tud jókat játszani és kiirtani egy nagy kazal ellenséget miután a sajátjai halomra döglöttek, nem tudom, de gyanítom ez sem így megy. Egy FAME-es gyerek jött 113-al, 11e feletti számmal (az már nagyon jó, wn8-t én nem nézek) és szó szerint legyalultuk a csapatát. Egyszerűen halomra döglöttek és hiába küzdött a végén. El nem hiszem, hogy szórakoztatta ez a csata.
Ha nem is látják be néhányan, nagyon nagy, óriási különbség van a játék menetben, már akkor is, ha csak 1 évre visszatekint a zember. Nekem most az IM meg a különféle grindek jelentik a játékcélt, aztán ennyi. Még pár tank megvételre és kipróbálásra vár, aztán valószínű ennyi lesz a WoT, nincs benne több, nincs benne szórakozás, elveszett az idők folyamán.