A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Megamax #380985 lehet nem tunt fel engem nem érdekel , hogy kinek hisznek. Leírtam a tapasztalataimat a tankról és belinkeltem egy átlagos kort ami számomra az.
és ha elolvastad amit írtam hogy "Ha lerushol az ellenfél vagy a csapatod lemészárolja az ellenfelet arrol te mint T34 es játékos nem tehetsz semmit, de ha ez a két dolog nem torténik meg akkor már ott is van az elso osztály vagy a tankász". Viszont feltettem a replayeket youtubera is meg lehet nézni oket hogy játszom, nem titkolok semmit és nem vagyok jó játékos sem, viszont én csak játszom és rohadtul jól szórakozom és imádok beugatni a top tier tankal goldozó játékosoknak foleg akkor ha sima loszerrel is áttutné a tankom vagy akár meg is kerulhetne. Mert ha ugye engem mint heavy tankost beut akkor mást is és már fel is borult a játékbeli egyensuly.