World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
B.ssza meg, meglett volna a másodlagos cél a t55a spg-15-höz is <#falbav>#falbav>
Tényleg jó ez az arty IM-re, meg ennek qrva nagy "arca" van, úgyhogy a pillanatkép is mintha segíteni rajta, mert meghúztam a legénységét 3 boosterrel.
Azért az ilyen csata nem gyakori, úgyhogy most megint mehetek jó pár kört vele, mire fel tudom javítani az spg-15-t <#falbav>#falbav>
Victory!
Battle: Murovanka
Vehicles: M44
Experience received: 6 205 (x5 for the first victory each day)
Credits earned: 37 352
Battle achievements: Top Gun, High Caliber, Defender, Gore's Medal, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Ismét egy bajnok csapat volt egyébként, 1e felett 1 tank sebzett rajtam kívül.
Ja a lexebb az volt, amikor egyedül maradtam a jpziv meg az fv304 artyval szemben és már írták a chat-be a gg, gj győzelem jelentést, aztán nem sikerült a fijjuknak, mert a jpziv-t a spot leesése után szedtem ki futtában, az fv meg foglalt, de én megkerültem a pályát és hopp a hátában megjelentem ő meg lassan forog, ellenben én gyorsan célzok <#crazya>#crazya>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.18. 09:10:07
Szerintem a játék motorjáról is szól az egész.
Nem kellene hegeszteni a mostani BIG World motort. Új játék, új motor.
Ez csak az én ötletem, de én is halott dolognak tartom a másik 2.0 ás verziót.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

angelus1991ster.blogspot.hu
Az biztos, hogy nem lesz. Most nem kell rugózni sokat ezen a legyen közös csata vagy ne dolgon se, mert ez csak egy ötlet a sok közül, hogyan lehetne összekapcsolni a két játékot.
Az, hogy összekerülhet egy kezdő wot2.0-ás egy dörzsöltebb wot-ossal megeshet, de pontosan ezért opcionális az ilyen kereszt-csata, majd eldönti, hogy mit akar.
Én biztos, hogy mennék vele, mert már ismert tankok ellen lehetne kipróbálni az újakat, meg ha kitalálnának hozzá értelmes IM küldetéseket is, akkor pláne.
De még egyszer mondom, ez csak ötletelés, ha leírja valaki milyen ötlete van, az nem azt jelenti, hogy véres szájjal ezt is követeli. Mintha kicsit túlreagálnád ezt a wot2.0-t <#crazya>#crazya>
Egyébként minél több szálon összekapcsolják, annál nagyobb az esélye, hogy mindkettőt megtartják a játékosok, persze ettől még erősen kérdéses, hogy többet költenek-e a két wot-ra.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.17. 23:49:07
Ráadásul akkor ha valaki nulláról kezdi a WoT 2.0-t (és tegyük fel, hogy tök zöld), akkor az ott T1-2-nek számító tankjaival a WoT-os T10-ekkel kerül össze, amikben tízezer csatás játékosok ülnek?
A wot2.0 tankokat nem a wot-ból lehet fejleszteni, ez szinte biztosan így lesz, úgyhogy innentől a rettegés a sok kredit meg xp miatt fölösleges.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.17. 23:13:02
A választható csatás már reálisabb elképzelés, SerB is valami ilyenről beszélt, mikor először megpendítette ezt a T12 dolgot, már egy-két évvel ezelőtt. Csak akkor meg nem értem, mi értelme van megcsinálni. Csinálni két olyan tiert, ami egymáson kívül mással nem találkozik, és kvázi külön "minijátékként" üzemel a játékon belül, a játék képébe abszolút bele nem illeszkedve... Nem értem, ezen mi lenne a biznisz. Kb. akkora lenne a népszerűsége, mint anno a történelmi csatáknak.
Meg lehetne azt csinálni, hogy ezek csak speciális választható csaták lennének, ilyen t22 szerű küldetéssel stb.
Minél több szálon össze tudnák kapcsolni a két játékot, annál több játékos tartaná meg mindkettőt.
Tier 11-15-öt megoldhatnák úgyis, hogy tierlimiteznének stb.
De ezt a WoT 2.0-át kicsit feleslegesnek érzem, amióta az AW kigyütt. WoT-tal törődnének,
de az idézem" WoT szerintem már elérte az aktív élettartama végét, vagyis a WG már csak a tényleg minimális fejlesztési/pénz összegeket fogja rá fordítani."
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.17. 22:48:09
Lenne benne fantázia, de gyanítom, hogy ők egy teljesen különálló játékot akarnak és friss pénzt felszívni a piacról, de az lesz, ahogy írod. Több játékos nem lesz, ha csak a csomagolást változtatják, új skinek, modernebb pályák, ilyesmi. Két külön játékra sem fog senki pénzt áldozni, ha nagyjából ugyanazok csak más a neve a tanknak meg máshogy néz ki.
Viszont egy jövőbe mutató fejlesztés lehetne, ha összekapcsolnák valahogy a kettőt. Nyilván nem lehetne a wot-ot folytatni mert még max 2 tier és már teljesen nonszensz kredit összegek röpködnének, de ha a legénységet, a modulokat, fogyóeszközt ezt-azt át lehetne vinni máris simább lenne az átmenet és mindkettőt megtartaná az ember, de szinte biztos, hogy nekik ez nem tetszik, mert friss pénz kell, hogy fedezze a fejlesztést, de tényleg jó kérdés, hogy kik azok, akik nem játszanak wot-ot, de játszanának és költenének wot2.0-ra? Elég kicsinek tűnik ez a célréteg.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.17. 22:43:19
Másodszor, csak gondoljunk bele, hogy nézne ki, hogy egy Maus és egy T-72 lövi egymást. Erről nem is kell többet mondanom. Röhej.
Harmadszor, asztalostul borítanák meg a jelenlegi T10 erőviszonyokat. Gondoljunk csak bele, mennyire rengette meg alapjaiban a T10-et a Csillagromboló, vagy a WT E-100 behozása. Na most mi lenne, ha bejönnének a T11-12 gépek? Az lenne, hogy a játékosok 95%-a csak legyintene rájuk, bele se kezdenének, mert normál, halandó embernek nincs ideje/energiája 4-500 ezer XP, meg 10-20 milla kredit kifarmolására belátható időn belül. A maradék, nolifer 5% meg százezrekért venné a goldot, és töltene napi 14 órákat farmolással, egy-két hónapon belül megszerezné a csúcsgépeket, aztán szétpedózná az összes meccset. Lásd T-22 sr. Olyan kevés lenne belőlük, hogy a legtöbb csatában csak egy oldalon lehetne T11-12 gép, ezt meg gondolom nem kell ecsetelnem, mennyire szeretnétek szívesen látni. Ez persze idő múltával enyhülne, ahogy többen elérik a T11-12-t, de addig horror lenne az egész játék magas tierben.
Igen, ez rövid távon jövedelmező megoldás lenne a WG-nek, a fent említett százezreket költő vérpistik miatt, de hosszú távon úgy szétcseszné a T10 környékét, hogy többet vesztenének rajta, mint amennyit nyertek. Erre már több példa volt a játék története során, de szeretném hinni, hogy esetleg, talán már van annyi eszük, hogy nem esnek bele megint ebbe a csapdába.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.04.17. 22:40:53
Ebből pedig az következik, hogy az AW sem azért bukott meg, mert annyira szar lenne. Mert nem annyira szar, csak már volt egy játék a piacon, ami (mondjuk ki) jobban tudta mindazt, mint az AW, ráadásul rendelkezett egy komoly, évek munkájával kiépített játékosközönséggel. Ezek után az AW-nak max akkor lehetett volna esélye, ha annyi fronton tudott volna pozitívan újítani az alap, WoT-koppintás játékmeneten, amennyi elég lett volna a játékosok átcsábításához és ott tartásához. Ezt meg is próbálták (az artyk kapcsán például többé-kevésbé sikeresen is), de nem sikerült a megfelelő mennyiségű innovációt behozni, plusz amit itt-ott újítottak, azt máshol hülyeségekkel elcseszték (átlőhetetlen MBT-k, shot delay, combos gépigény).
Tehát ezen a gondolatmeneten továbbhaladva leszűrhetjük, hogy a WoT-ot Ctrl+C Ctrl+V áttenni X évvel későbbre nem célravezető, mert mint ahogy azt fent kifejtettem, a WoT-ot a játékmenete viszi el a hátán, azaz pusztán egy más korbeli milliő nem jelent elég vonzerőt a játékosoknak. Ebből akkor mi következik?
1. Szerintem ez a legvalószínűbb. A WoT 2.0-t a WoT-osok nagy része kipróbálja, de aztán visszatér a WoT-hoz, mert esze ágában sincs megint nulláról kezdeni a grindelést, egyébként meg hol érdekli őt, hogy világháborús, vagy 21. századi tankban ül. Eredmény: a WoT 2.0 hamvaiba hull, mielőtt még ténylegesen elindulhatott volna.
2. Ez már jóval valószínűtlenebb. A WoT-osok nagy része kipróbálja a 2.0-t, aztán ott is marad, mert a játék ugyanazt nyújtja, mint a WoT, de az újdonság hatásával hat, aztán mire ez elmúlik, addigra a többség már megszokta, nincs kedve visszamenni. Eredmény: a WoT elvérzik, a WoT 2.0 lesz az új WoT. Sok pénz és idő semmiért.
3. Szerintem ez a legvalószínűtlenebb. A WoT és a WoT 2.0 között egyenlően, kb. 50-50 arányban megoszlik a játékosbázis. Mindenki örül. Eredmény: mindkét játék talpon marad, de egyik sem lesz annyira sikeres, mint eddig a WoT volt, plusz a megfogyatkozott játékosbázis miatt meghosszabbodnak a várakozási idők.
Na most ahhoz, hogy ezen jóslataim ne jöjjenek be, az kéne (és szerintem a WG erre bazíroz), hogy a WoT 2.0 annyi (vagy közel annyi) új, friss, WoT-tal eddig életében nem találkozó játékost vonzzon magához, mint az utóbbi évek során a WoT. Fentebb elmagyaráztam, hogy ez szerintem miért igencsak valószínűtlen.
Még egy megoldás lehetne, hogy a 2.0 megtenné azt, amit az AW nem tudott, és annyi újdonságot hozna a játékmenetbe (nem, nem új tankokat), ami miatt megérné miatta itt hagyni a WoT-ot. Csak akkor részben megint a WoT-tól szipkázná el a játékosokat, plusz a WoT-veteránok fel lennének háborodva (joggal), hogy az ő játékukat miért nem fejlesztik.
Egy szó mint száz, szerintem ezzel a WoT 2.0-val csak melléfogni lehet.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.04.17. 22:06:42
Másként mivel lehetne magyarázni a kliensben rejtőző tankokat: Pz 3 ausf. K, Krupp-Steyr ( t7-es TD), Bathchat AP, Chieftain, Object 777 II, most majd az Object 268 tornyos változata.
De ott van még a t6-os Object 244 is és még pár fantom tank.
Az írásod alapján most már egyre inkább partiban van a T-54 mod1 is. Tetszik hogy olyan brutál páncélt kapott, bár nem tudom hogy mire képes 10-es csatákban, ha esetleg erről írnál, azt megköszönném 😊
Az IS-6 nekem nem pálya, a heavyket alapból kerülöm farmolásra.
Az SP-től brutálisan tartok, plusz igen lassú ami nekem elvesz a fun factorból.
Lehet, hogy meg kellene várnom a 9.15 teszt szervert és utána dönteni. Bár ha esetleg lenne vállalkozó kedvű, aki pár csatára kölcsön adná az accját az nagy segítség lenne, bár abszolút megértem, ha ilyenre senki sem vállalkozik. 😊
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
Amint lesz akcijó megveszem feláron a T-25-öt. Így a két közepes prémium tank legénysége egy lesz és még gyorsabban fog fejlődni.
A haba a torán az lenne, ha a következő IM kijönne és megszerezhetnénk a Pz III Ausf K-t , mint lehetséges első reward tankot a 2.random csatás IM-ek közül. Szintén 5 fős az a tank. De azért a túró fizetne, még ha 600 hp-ról 650-700-ra emelnék még akko sem.
Nekem az Fv304 tűnik egy ideális arty mintának. Odacsíp, idegesít, mozgásra késztet, de csak nagyon ritkán sebez nagyot.
– Rebalance of artillery will come for sure. Info on this will come in May-June. Artillery will be acting more like a support class;
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Ahogy az összes német közepes tankéval is. Viszont amelyiknek csak 4 fős a legénysége ( Leopardok, E50-ek), akkor másik közepes németből kell kölcsönvenni egy rádióst.
Érdekes én nem szidtam a játékot az első 5-6 ezer csata előtt. Oké, a 8.0 vagy 8.1-nél felkúrta az agyam a Pz4 szétcseszése. Habár azt csak előtte pár hónappal vettem vissza. Tessék játszani több ezer csatát, aztán lehet véleményt alkotni a bölcs Wg-ről. Idősebb az elftárs, jobban kéne tudnia ezeket a dolgokat.
Egyébiránt a Turán és a T-25 legénysége kompatibilis?
Biztos hogy az 5-ös prém tankok felső harmadába tartozik.
Ugye most nem az jõn,hogy aki nem fizer az nem làtja az ellensèget:-D:-D:-D
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nem egy gyors tank, nem is a legjobb a látótáv, de az az ágyú az brutáljó tud lenni. Én nem is bántam meg, hogy megvettem 2 hónapja. Az egyik kedvencem azóta is.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Viszont 7,9,11,12 killnél is lehetne (Vagy ez túl sok a rendszernek?). Régen a 7 killnél volt Boelter csak azt kivették 😞 a kedves Wg-sek.
1. T-54 mod. 1
2. IS-6
3. SP
4. Type 59
Viszont teszt szerveren mindenképp tájékozódj vásárlás előtt.