418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• mordawn
    És az "Item-Code: World of Tanks....."-ot válaszd ki a lenyíló menüben.
  • voivod32
    Ezt: PremiumT15Invite
    Remélem, nem trollkodsz.
  • suba53
    De még mindig nem látom a képet. :-)

Mit kell beírni a - Magazin-Code sorba?
  • voivod32
    Az oldal azt írja, hogy az akció vége, 29 2017 15:41:00-kor lesz.
  • suba53
    Persze hogy nem. Mivel a link amit megadott tartalmaz képeket, fel sem merült, hogy nem azon a képen van az infó.
    Nem volt egyértelmű na.
  • voivod32
    OK, de ezeknek az infóknak a birtokában, már sikerülnie kell. Próbáld meg. Lehet, hogy nem fogyott el a kód, csak a kollega elszúrt valamit.
  • suba53
    Ezt tudom, ezer kódot aktiváltam már.

Csak a kép, amit ezek szerint Angelus a beírásához csatolt, az nekem nem jelenik meg.
    Így nem is értettem, milyen képről van szó azon kívül, amit a linken lehet látni.
  • McLarenpowa
    és ez a mondat a leírásban nem ébresztett enned gyanút?
    "A képen van, hogy mit hogy kell csinálni"
  • voivod32
    Eggyel lejjebb leirtam, mit kell a kitöltendő mezőbe írni. Ez az: PremiumT15Invite
  • suba53
    Basszus!

A csatolt képet nem látom a céges gépen, azt nem engedi át a proxy, mintha nem is lenne.
    Így nem is tudtam, hogy bármi más infó még van a linken kívűl.

Ez szopás, de sajnos ez van.
  • voivod32
    PremiumT15Invite, ahogy az Angelus által belinkelt képen is látszik. Tőle jobbra, van egy mező, oda beírod azt az E-mail címet, amire a WOT accountodat regisztráltad, (amivel a wotba be szoktál jelentkezni), ezután megnyomod az alsó nagy sötétszürke kgombot, mire megjelenik egy "BUFFER"...kezdetű kód. Ezt kijelölöd, és crtl+c-vel kimásolod. Ezután felmész a:WOT Official oldalra és bejelentkezel. A nickneved melletti kis nyilat lenyitva, fogsz látni egy Activate Wargaming Code -nevű sort. Ide ctrl+v gombbal bemásolod a kódot, és nyomsz egy OK-t. Ennyi.
  • McLarenpowa
    komolyan feladom.... #382103 hozzászólásban belinkelt képet MEGNÉZED ALAPOSAN!
  • mordawn
    Angelus 3 soros leírásából és a csatolt képe alapján ez a kódigénylést kevesebb, mint fél perc alatt meg lehetett csinálni.
  • suba53
    Erre gondolsz?
    Ide felmész: http://www.buffed.de/Codes/

A linkre kattintva feljön egy oldal, ahol egy capcha van, hogy nem vagyok robot. Azután jön be az oldal, ahol először egy csirkéken lovagoló csapatot mutat.
    Amikor a - Die richtige Heft-Aktion wählen - ablakban legörgetek, és kiválasztom a WoT item kódot, akkor a kép átvált a lángszórózó MARK I tankra. Azon a képen semmi felirat nincs.

A Magazin-Code helyére nem tudok mit beírni, mert nem találok olyat a képen.
  • McLarenpowa
    a belinkelt képen a hozzászólásban itt a fórumon!!!
  • suba53
    Ezt mondom, hogy semmit.
    Van egy kép egy lángszórózó MARK I tankról, és semmi más nincs a képen.

Lehet hogy csak akkor adja be, ha regisztrálsz, és bejelentkezel?

• McLarenpowa
    figyi má, te mit látsz ott a belinkelt képen mi van oda beírva???? komolyan!
  • suba53
    Azt gondoltam, hogy arra válaszoltál, hogy mit kell beírni az üres mezőbe, ami a kép alatt szerepel.
    Az a magazin code vagy mi a fene.
    Oda mit kellett volna beírni?
  • Pares
    De milyen buffer feliratot keresel? Az már a kód része, amit kapsz...
  • suba53
    Köszönöm, de pont azt mondom, hogy nálam a képen nem szerepel ez a BUFFER-... felirat sehol.
    Lehet hogy a proxink nem engedi valamilyen aloldal megnyitását, ami ezt ráteszi, nem tudom.
    De nincs ez tény.
  • Pares
    Mondjuk nekem tök egyértelmű volt, nem is értem min akadtál, viszont a hivatalos oldal csak sokadszorra fogadta el nekem a kódot...
  • McLarenpowa
    ne haragudj de szerintem egyedül neked nem sikerült itt felfogni mit is kell csinálni...
  • suba53
    Köszönöm.

Ezt olyan nehéz lett volna rögtön az elején beírni Angelusnak?

Mert én hiába szopogattam a kisújjamat, valahogy nem jött ki belőle. A linken meg nem találom, akárhogy is gúvasztom a szemem.

Amúgy a kód már sajnos elfogyott: Es sind leider keine Codes mehr uebrig!
  • Pares
    Rákattintasz az oldalra, legörgetsz amíg nem látod a lentebbi képen látható dolgokat, ott a legördülő menüben kiválasztod amit a képen látsz (Item-Code: World of Tanks...), az alatta lévő baloldali mezőbe beírod ami a képen látható, a jobb oldali mezőbe meg beírod az email címed, és rákattintasz az alsó nagy sötétszürke téglalap alakú szürke gombra, ezután emailben is, és a gomb feletti mezőbe is kiír neked egy kódot, azt kell aktiválni a hivatalos oldalon... Nem olyan nehéz...
  • Pares
    BUFFER-P86NS-SN5NS lehet hogy még működik...
  • suba53
    Nem akarok hülyén meghalni, légy szíves írd már le egzaktul, hogy mit is kellett volna csinálni!

A linkre kattintva először bejött egy csirkés kép.
    Aztán amikor a - Die richtige Heft-Aktion wählen - ablakban legörgettem a WoT kódra, akkor bejött egy lángszórózó MARK I tank.
    És annyi. Az alatta levő ablakban egy - Dein Code aus dem Magazin - feladat volt, ami nem szerepel sehol.
    Oda mi a penészt kellett volna írni?

Lehet hogy nekem nem ugyanaz az ablak nyílt meg, de így egyáltalán nem volt egyértelmű.
  • McLarenpowa
    azt is leírtam, hogy egy kötőjel kell a BUFFET után és úgy elfogadja
  • joe662
    Pedig ugy kellett,ahogy leirta.
    De nekem a szokásos invalid jutott:-(
  • McLarenpowa
    bocs hogy nem volt elmagyarázva egy óvodás szintjén...az emberek 99%-a értette mit kell csinálni...
  • suba53
    Köszönöm a nagy semmit.

Legközelebb azért legalább azt írjátok le, hogy dugjam fel a seggembe, mert nem vagytok hajlandóak értelmesen leírni a segítséget.
    Az oldal, ami feljön a linkre kattintva németül van, és egyáltalán nem egyértelmű. Az Angelus által írt tőmondatok nem segítenek semmiben.

Most már mindegy is, mert azt írta valaki hogy el is fogyott a kód.
    De azért jól jött volna a plusz hely.
    Utoljára szerkesztette: suba53, 2016.10.26. 13:32:55
  • suba53
    Erre kérdeztem rá!

A legörgethető menüben nem szerepel, ami a képen van. ( Mark I. tank )
    Az üres rovatba mi a fenét kell beírni, amikor a képen nem szerepel szöveg? Valami magazin kódot emleget, ami nincs sehol.
    Az email cím nem lenne gond, de a két előző tevékenység definiálása eléggé hiányosan lett megfogalmazva.
  • voivod32
  • suba53
    Megtaláltam az Item code ... sort, az OK.
    Az üres sorban fogalmazást kell írni arról a Mark harckocsiról, ami éppen lángszórózik, vagy elég csak annyi, hogy TANK?
  • szaboz80
    Megszívtam... Nekem már azt válaszolta, hogy nem maradt kód :(
  • Pares
    Görgess lejjebb...
  • suba53
    Nem igazán értem a metódust.
    Nekem egy csirkéken lovagló csapatot mutat.
    A menü sorban nem szerepel a WoT, csak egy pár más játék.

Leírnád szájbarágósan, hogy mi a teendő?

Köszi.
  • Pares
    Újra megpróbáltam, és most elfogadta, pedig mindent ugyan úgy csináltam, mint először...
  • suba53
    Én pont azt szeretem ebben a játékban, hogy nem szükséges a kimagasló statisztika ahhoz, hogy élvezetes legyen.
    35000 csata körül járok, ismerem a pályákat, a tankok képességeit, tudok alkalmazkodni a váratlan helyzetekhez, és le tudom nyelni a mérgemet, amikor egy vesztes meccs után azt látom hogy a csapatom fele nulla sebzéssel hullott el. Van ilyen is, de aztán van olyan is, amikor jó csapatban előkelő helyen végzek, mert összejött minden, meg olyan is hogy első percben elküldenek pihenni, mert bután indultam rossz helyre.

Ez személyiség vonás lehet, hogy ki hogyan éli meg a játékot.
  • Tono34
    Hajóshoz nem írták mit kellene beírni?
  • McLarenpowa
    rakj kötőjelet a BUFFET után is