banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Megamax
    Már egy ideje premiummal játszok, ami nem kotelezo ugye . Végulis megkapod a teljes tartalmat prémuim nélkul is , nem ugy mint pl. a WOW ban.
    Itt nem koteleznek a premium vásárlásra , nekem meg megér annyit a játék hogy azt a havi prémiumot befizessem és nem bánkódom azonn ha mások inygen játszanak azért mert én fizettem. Csak élvezetbol játszom és abba azért beletartozik az is ha tier X ben jó nézni a plussz 40K korul kredithozamot. Szerintem kicsit lehangolo tud lenni az is ha valaki megnézi egy kozepes csata utánn az eredménytáblát és látja hogy mekkora osszeget bukott. Mert ugye ot van mikor fé HP-m odalett az ellenséges goldzáporban még akkoris nettó keresek 20K korul volt . Replay filetessék csak a szerelés volt 14K