418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ROMOTO
    Én azért kíváncsi leszek hogy hova pattintja a toronyfront íves alja a lövedéket...
  • asolyom
    Szánalmas vagy barátom.

Valahogy mindig ilyen meccsek jönnek össze ezzel a szerencsétlen VK-val. Pedig nem rossz ez a tank, de egyedül ezzel sem lehet nyerni. Baromira bosszantó az ilyen!

Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.10.24. 20:03:02
  • yossarianHUN
    Gyengének nem gyenge, de a ha a közepét lövik, gyakorlatilag függőleges felületről van szó, ami ha jól látom 220 mm körüli effektív védelmet jelent. A T8 heavyk többsége ezt 10-ből 7-szer be fogja ütni. Mondjuk még annyi reménye lehet, hogy a böhöm mérete miatt a legtöbb tanknak felfelé kell céloznia majd rá, ami a szög miatt hozzáad majd az effektív értékhez.
  • realcsabi
    Mi a baj a kupolával? Nem gyengepont. Inkabb a sebessége lesz a gyengéje.
  • yossarianHUN
    VK100.1 superteszt statok

Ez egész jónak tűnik, csak az a parancsnoki kupola...
  • joe662
    Ne foglalkozz vele,ó csak egy troll,majd az illetékes kib..a mint mindig:-D
  • asolyom
    Már megszoktam ezt a "kedvességet" itt a fórumon.

Ez a 2-10 WR 1355 WN8-tel jött össze. A lila statos emberhez képest ez biztosan borzalmas, de talán annyira mégsem noob.
  • joe662
    Az a név:-D lel:-D
  • McFrost
    VK 28.01-re ma végre meglett a 105-ös csúzli, a 3x miatt egész hétvégén szopókáztam, de ma miután felszereltem, első körben úgy seggbe tetováltam vele egy T-44/100-at, csak kamilláztam! Repesszel leolvadt róla 448 hp, ejj de jól esett, kellett már a kis lelkemnek :D
  • Lunki88
    Jó helyzetfelismerés, tudja mikor kell visszavonulni stb. :) Persze őket is láttam már elhullani a csata elején, de gondolom azért lilák, mert ez velük nagyon ritkán fordul elő.
  • asolyom
    Ma 12 csatából 2 győzelem. A VK30.01-et két napja nem bírom leszorozni. A WR 70%-ról lement 40%-ra. Kb. ennyit is ér a WR statisztika. Csak azt magyarázza meg nekem, hogy a lila statos emberek hogy a retkes frászba csinálják a lila statot. Ha seggek közé kerül akkor tolhatja a lila statját, ha öt ellenséges tank veszi körül.
  • joe662
    Már hogyne lenne,megnézte és a 3 közül ez sebzi a legtöbbet a többi nem lényeges
  • asolyom
    Kicsit más. Az olyan játékosnak, aki M8A1-gyel HE-t lő ez O-I Exp.-re, de amúgy bármire, van egyáltalán valami fogalma erről a játékról?
  • asolyom
    No, nem rossz kis tank ez! Kezdek kellemesen csalódni benne.
  • Angelus1991ster
    Felőlem az is épüljön fel. Csak az legyen már ilyen magfúziós erőmű :D
  • Antimat
    Meg ha felépül Paks 2 :)
  • Antimat
    Hát olyan 1600 körül van az átlagsebzésem vele (most nem vagyok gép előtt), de összesen talán 6-7 csatát mehettem vele, ebből 2 volt tier10.
    Olyan nettó 30-35k körül kapok átlagban prém nélkül, goldhasználat nélkül, ha jól emlékszem, bár azt még egyelőre nem nagyon figyeltem.
  • Angelus1991ster
    Majd VR tankos multiplayer-ben tuti lesz ilyen.
  • Lunki88
    Én egy olyan játéknak örülnék, amiben ha nem is lenne több száz tank, de legalább ilyen részletesen ki lennének dolgozva, ahogy a RO2-ben ez a Panzer IV-es. Habár tudom túl sokat kérek és valószínűleg nincs is igény az ilyen játékokra.

Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2016.10.24. 10:09:04
  • Angelus1991ster
    Szomorú tapasztalatot?
  • pett3rson
    Aranyat, prémium tankot, egyéb ajándékokat, nem volt részletezve.
  • McLarenpowa
    Ezzel a szavazással mit lehetett nyerni, mert kétszer szavaztam, de nem nagyon történt semmi.
  • pett3rson
    Visszatérve még a WG Ligára ami tegnap ment. Vegyesek az érzéseim. Hasonló amúgy a DOTA-hoz maga az egész rendezvény, csak még sokkal kisebb kvalitású, sokszor a szerencsén múlik - mint nekünk is persze -, hogy ki győz, de azért fel lehet ismerni különféle taktikákat amivel kiugrasztják egymást a bokorból, néha szó szerint :)

Néha viszont nem láttam semmi érdekeset csak, hogy bumm bemegyek oszt majd lesz valami :) Ilyet bárki tud, nem ezt várja az ember a profiktól. Mondjuk lehet volt annak is értelme, mert például Winterberg pályán arra használták a kilőtt társ tankját, hogy fedezze a másikat aki bement foglalni :) Aztán 30 mp-vel a vége előtt odamentek és szétvertek mindenkit :D

Az utolsó meccs, ami eldöntötte az egészet az viszont tényleg izgalmas volt, legalábbis szerintem. Be kellett vállalni egy merészet, mindent egy lapra feltenni, hátha bejön, nincs más esély..és nem jött be, de ezt az utolsó pillanatig nem lehetett tudni. Nekem tetszett a dolog.

András jól fogalmazott, ez nem mindenkinek jön be, ugyanúgy mint a Forma 1 :)

Üdv.
  • pett3rson
    Sokat tudsz vele sebezni? mennyit tudsz keresni vele körönként, átlagban?
  • Antimat
    Na asszem egy darabig hanyagolom a Wot-ot, besokalltam kicsit a t44-100 külditől, tudtam, hogy kár elkezdeni.
    Nem csak azért, mert iszonyat sok grind, de (amit mindig elfelejtek), hogy a végére megutálom a tankozást, a fehéroroszokat, az embereket.
    És még így is elérte a WG a célját, a japcsi tokent meg kellett vegyem, mert nem volt erőm abba is belekezdeni, és még mindig olcsóbb 2500 ft-ért egy 8-as prém tank, mint havi 2500 goldért a prém.
    Szóval most jó darabig szerintem nem játszok, pedig lenne 3 ág, amit húzok (ez azért túlzás), de a T-44-100 legalább tetszik (5 vagy 6 csatát mentem vele, ebből csak 1 lose, kreditet is jól adja, átütése is elég rendben van).
    De legalább szarrá szopattathatom magam BF1-ben :)
  • joe662
    Nem mert 9 ig dolgoztam
  • pett3rson
    szavaztál is? Nekem sikerült a Game 2-be és 3-ba és ezáltal a napiba is bekerültem. remélem nyerek egy kis aranyat :) vagy valamit :)
  • Lokker
    WoT Blitz steamen. :P
  • pett3rson
    azon kezdtem el gondolkozni, hogy hogyan zajlanak a selejtezők egy ilyen ligában? mindig összehoznak egy ilyen "stúdiót" ahol találkoznak a csapatok?
  • joe662
    Méé?Nem talál ellenfelet?
    Én amúgy igen,azt nézem
  • pett3rson
    na mivan? mindenki az EU-s döntőt nézi?
  • Lokker
    Jézus szeretete. Megvilágosodtam. :D
    Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.10.23. 20:48:59
  • asolyom
    Éppen az O-I Exp. legénységi skilljein gondolkodom. Most a javítás van az első sorban, és a specifikus skillek (pillanatkép, irányított ütközés, biztonságos elhelyezés, helyzetfelismerés, rádió jel erősítés) a másodikban. Kivéve a parancsnokot, mert nála a 6. érzék van elöl. Viszont mivel nem is emlékszem, hogy mondjuk a láncot valaha is lelőtték volna, így megfontolandó, hogy az első full sorba a specifikus skillek menjenek, és a javvítás a másodikba. Amikor meg az is kész, akkor csere és BiA.
  • asolyom
    Sokszor volt már szó arty nerfről. Ugyan engem senki nem kérdez meg, de azzal kezdeném, hogy a HEAT lőszereket elvenném, és az artyk csak HE-t lőhetnének. Ezen túl meg pl. nem engedném a hármas szakaszokat artyval (ma is láttam ilyet FV304-ekkel), és egy csatába maximum 2-2 artyt engednék.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.10.23. 20:08:07
  • joe662
    Ez a konteó vótmá:-)
  • Angelus1991ster
    Ehhez aztán gyomor kell.
  • Userx2
    Patkánykirály
  • SzocsA
    És olyan is van amivel a WG csalását lehet kikapcsolni? PL artyval direkt nem találom el a tankot? sokszor lövök artynál légi nézetből a célkereszt tetejébe, kurva jó a szórása. Vagy mikor éppen ráálltam a mozgó tankra és beadja? vagy mikor egy lövés lenne a tank de aztán beadja a minimum sebzést amitől marad még 10-20-50 hpja? előtte pedig majdnem a maxot adta belé de ugyanoda lőttem és mi a különbség? vagy csak egyszerűen lepattan akárhol lövöd el. :D
  • yossarianHUN
    Szokás szerint ostobaságot beszélsz. Nincs. Mindkettő szerver oldalon számolódik, egyikbe se tudsz belenyúlni. De kérlek, prezentáld a legújabb konteót, amiben elmagyarázod, hogy miért tudnak playerek kliens oldalról belehaxolni a szerver számolásaiba.
  • Plata
    Hát én nem értek a csalásokhoz,de ha csalás nélkül nem megy a játék akkor szerintem hagyd abba.