World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem az van, hogy ilyenkor jobban akarjuk a plusz dolgokat? Tegnap én is O-I-val 5-szörözni akartam, de 4. csatára lett meg.

angelus1991ster.blogspot.hu

Nagyon jó, hogy van az 5x, mert előszedem a batmobilt, amivel amúgy régen nem mentem a másik ág húzása miatt (egy garnitúra legénységem van a két ágra ugyanis). Tudom most a cseh tier10 a sztár, de az még nincs meg és a batmobil is nagyon jó tank, sőt klasszis tank.

Laza 5,3e sebzés, 831 assziszt és 4 frag, mind közelharcban, 300m alatti lövés az összes. Elkentem a száját egy lila szakasznak, de csata közben ugye nem látom, hogy milyen játékosok és a játékukból se lehetett erre következtetni, hogy ők elméletileg nagyon jók (pontosan ezért nem érdemes rápörögni a wn8-ra, mert legalább annyiszor hibás infót ad, mint amennyiszer segít, wn8 alapján lehet rájuk se merek menni). Az egyik t57h pl heat spammelt és a lánctalpam olyan szépen megfogta 3 lövését, hogy csak az első sorozatban trackelt, igaz a kis javítómba került akkor, mert menekülésben voltam töltés közben.

Victory!
Battle: Stalingrad
Vehicles: Bat.-Châtillon 25 t
Experience received: 5 585 (x5 for the first victory each day)
Credits earned: 52 216
Battle achievements: High Caliber, Mastery Badge: "I Class"

Ma mentem egy kiba epic ászos csatát a rudyval. Közel 4e sebzésnél jártam dorfon, de akkor egyedül maradtam egy OI-val és OI Exp-el szemben. Elkezdtek foglalni encounter módban és ugye a kiba foglalókört nem lehet úgy megközelíteni, hogy ne spotoljanak fel. Úgyhogy azt csináltam, hogy először északról kiszedtem az oi exp-et és nagy nehezen talán a 4. vagy 5. lövésre tudtam resetelni csak, egyszerűen a kiba OI-ról minden lepattogott, HE is, de aztán a láncán tudtam resetelni. Futás a déli oldalra, szintén felspotolt, de arannyal 2x rá tudtam lőni, de csak 1x sebeztem, mert nem volt idő pontosan célozni. Közben ő többször rám lőtt, de mind mellé.

Itt követtem el a hibát, mert visszamentem északra, de az OI már várt és a troll ágyúval természetesen telibe talált teligázas futás közben. Azt kellett volna csinálnom, hogy várok kb 1 percet és ugyanúgy a déli oldalon kimenni és be tudtam volna lőni a tornya hátulját, mert már északról várt és elfordította a tornyát.

Utólag persze okosabb az ember, de tényleg nem tudom, miért mentem vissza. Igaz előtte ugyanaz a troll ágyú lőtt mindenfele, szóval gondoltam majd most is mellé lő, hát nem, az rng rám hozta.

Sajnálom, mert durva xp-t hozott volna az 5x-ben, de a másik dolog, hogy tényleg megint ez a qrva OI. Csak én tudtam sebezni, mert a csapattársaim semmit nem tudtak ellene tenni. Nyilván ha meg tudtam volna közelíteni a kört úgy, hogy ne spotoljon fel, akkor kiszedem, de dorfon ez nem működik.

Gondolkodtam azon is, hogy odamegyek a folyosón közel a foglaló körhöz, megnézem, merre áll a tank, elmegyek onnan, hogy leessen a spot és berohanok a háta felől teljes gázzal. Lehet, hogy az sikerült volna, de nagyon kockázatos húzás.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.17. 01:00:33
Én nem vagyok összeesküvés gyártó...de ha megy a boosterem, csak vereség
Badabummmmmmm

7, zsinórban vesztes meccs után

Győzelem
Karelia
Škoda T 50
Szerzett tapasztalat:12 270 (x5 minden nap az első csatáért) Szerzett kredit 82 580
Csatában elért Achievement Nagy kaliber, Harckocsizó-mesterlövész, Elit lövész, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály
Azért, mert a Matildának 120 átütése van. De kérlek. See for yourself.
<#banplz>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ehhez nem kell xvm. eleg ha ranezel, h merre indulnak az elso percben..
én töröltem az xvmet, mert rájöttem hogy már a loading screennél felbasznám az agyam 😄
tomato 400 eff hetvegi fereghordak.. agyfasz...
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.04.16. 20:56:36
nekem az első 9 volt asszem, ki is léptem, feleslegesen idegesítem magam 😄 inkább iszom egy sört meg nézek egy filmet
nekem 8bol 8 vereseg 😊
20 csata 20% win, tök jó ez a szombat este + személyes tartalék + 5X első win. nevetséges amilyen csatákban vagyok komolyan...
Antimat
Wow, jól kezdődik.... Megvettem az E50M-et, mert most mégis olcsóbb majd egy millával. Első két meccsen háromszor lőtték el az ammorack-et, (mindkét oldalról beverik), ebből egyszer egy t54 proto, egy Pershing, harmadszor szemből, tornyon át egy T57 heavy alap lőszerrel. Mellette egyszer előtték a tornyot (tizenx másodperce out), egyszer a töltőt (azt a T57H lövése az ammoval együtt ofc), kétszer a löveget sárgára, a többitről nem is beszélve (persze nagy eü, nagy javító, nagy tűzoltó van rajta). A lézerágyú olyan homályokat lőtt néha, hogy csak röhögtem.
Kurva jó volt, saját hp-m alig bírtam lesebezni. Aztán a venti helyett rátettem egy raktáron lévő vizes lőszertartót, úgy már legalább ammot nem lőttek szemből.. Azért nem erre számítottam, eddig a sima E50 tényleg mérföldekkel jobb volt fullosan.

cyka blyat

Mikor arty oneshotol 50-el... és elönt a mérhetetlen harag... that feeling...
Kezdünk összebarátkozni ezzel a monstrummal. <#awink> Ezen végre van valami páncélnak nevezhető alkalmatosság. Igaz, hogy cserébe lassú, mint a csípőficamos meztelencsiga. És hozzá még vak is, mint a denevér. <#zavart1> Igaz, ha odacsap, akkor azt többnyire megérzik. <#violent>

Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.04.16. 19:19:40

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

avagy annyi segítség hogy mint az aw-ban jelenleg legnagyobb spg-k 1 lövésből kb annyit ütnek mint wotban kb egy 4-es 5-ös arty illetve lövés után egy nagy piros kör jelzi hogy onnét lött és bár ui nélkül de maga az arty egy pár másodpercig láthatóvá válik ha pont oda nézel.
Lehet, hogy ott az artyk helyett apache helikopterek lesznek. Azok fogják műholdnézetből a hőkövető rakétáikat kilőni a tankokat és ezzel átvenni ugyanazt a mostahaszerepet a célközönségnek, ami itt az SPG-nek van. <#vigyor>

Utoljára szerkesztette: walert, 2016.04.16. 19:04:42
Lehet a többség nem, de akkor én a Lomtárba ugrasztom a dolgot. 😉 A birkák meg majd tejelnek meg tolják tovább. 😊
Pedig pont ez lenne ésszerű. Itt már valószínűleg mindet elértek. A játékosállomány maximumon van, rengeteg prémtankot adtak el, már új ágat, új prémtankot nem tudnak adni új élménnyel társítva. Így mint ahogyan a prémtankokat is már csak copyzzák, az egész wotot copyzni kell új köntösbe, hogy aztán ismét eladják ugyanazokat a prémtankjaikat meg kihúzd lóvéból a tizeseket ott is. <#nevetes2>
Ugyanaz a játék lesz, csak más a skin és az emberek ugranak majd. <#kocsog>
detto. 5 ev wot utan, megegy grindelos jatekba megegyszer nem kezdek bele. probaltam wt-t, warplanest, warshipet, aw-et. elpotyogtem veluk kicsit es annyi. es nem azert mert rosszak vagy eppen jok, hanem mert ugyanaz a grind.
barret
Nagyok között cumi vele a kör... De ha jó meccset kapsz,simán lehetsz vele top sebző😊
Nem vagyok jó játékos,de mentem már vele lila kört,és legjobb wn8-am van vele.
De amíg nincs kifejlesztve,ne várj sokat tőle...És kell bele jó legénység,mert nem árt eltalálni a célt 😊

Bérbe vehet? reklámfelület...

McFrost
3 perces akció 😄

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

80mm? Az 75mm egyébként ha teljesen szemben áll és fasza sík, függőleges acéllemez a melle. Ezért kell forgatni. Azt már teljesen szemből egy toldi is beüti arannyal ha nincs büntető RNG-je, de a toldi nem a legjobb példa, csak magyar ugye. Gondolom nem arra gondolsz, hogy mikor amx40-el harcoltál kv1 ellen? KV1 weak spot

A zűd része belőhető már gyakorlatilag bármelyik tier5 mednek, bárhogy tekeri, a melle részét szeretem, az elég konkrét. Az említett matilda valóban küzdhet vele, ha ügyesen forgat a kv1, arany lőszer viszont bármikor biztonságosan beviszi. Mondjuk nem biztatok senkit aranyozásra, de úgysem kell, használják eleget anélkül is.

A tier3-4 sz.rok arannyal lövik be, alaposan célozva, vagy sehogy, de ez mióta standard meghatározása egy kemény tanknak, hogy tier-2 nem tudja belőni vagy csak arannyal? Ha nem egyedüli top tier a kv1 és lehetőleg kevés matilda, t28 (a zis-4 simán beviszi, mint a kés a vajat úgy vágja át a páncélt) meg hasonló tier4 legyen, inkább csak tier3 szemét, akkor lehet mellet döngetni, mert valóban nem nagyon lesz, aki beviszi, de erre mit lehet mondani? Előfordulhat, de nem ez a tipikus, hogy enyhén fogalmazzak.

Talán a lexemetebb ágyúja a tier5 prém tankjaim közül a matilda IV-nek van, 86 pen és annál tényleg figyelni, hogy mennyire van beforgatva a kv1. A t-25 a 116 pennel a kv1 mellét már vígan belövi, néha lepattan, mert botrányosa a szórása, de az egy másik történet. A chi-nu-kai meg a 124pennel már a tornyát is beveri, csak ne lőjön spaced területre, de a mellét szerintem még 45 fokig is beveri.

És ezek átlagos tier5 mednek mondható tankok, TD-ket meg sem említeném, nehéz tankoknak szintén van tipikusan 100+ penje, a lightok meg flankoljanak, bár az elc-nek még azt sem kell.

A kv1 nagyon messze van például egy sti-től,bélától vagy E75-től, mert azokkal a saját tierje legtöbb tankja szenved, persze egy kv3 esélytelen ellenük, de ezt én soha nem tartottam egy valóságos mércének, hogy a tier-2 nem tud beütni valamit.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.16. 18:14:14
"A frontja egy árva weak spot nélkül 80-100 milliméter effektív védelmű" hm érdekes amikor beforgatja a testét olyankor matildával elkezdem lőni a fornt páncélján lévő kukucskálót vagy éppen a gépfegyver állást avagy a tornyának a tetején lévő kettő kis kúpot.
Rengeteg? Hol? A frontja egy árva weak spot nélkül 80-100 milliméter effektív védelmű, a tornya még erősebb, szintén gyenge pont nélkül.
úgy szeretem mikor jön a kv-1 nagy pofával hogy ő a király és nem lövi be őt senki aztán elkezdem "sorozni" (matilda 1,97reload) aztán én vagyok a játszani nem képes goldnoob (Mk. X-B 121pen). 😄
Vegyél egy nagy levegőt és ha sokat vársz a kv1-től, inkább vegyél belőle vissza elég sokat. Néha jól adja és ki lehet a páncélját használni, de amikor kapod a 300-as pofont az oi-exp-től és te meg lepattanót lősz rá, akkor fogod a fejed.

Meg a qrva sok arany lövést kap. Bár van már 1 éve is, amikor kv1-el mentem, de már akkor is kb 1/4-1/5 arany lövés volt, most még rosszabb lehet az arány.

Mindig forgatni kell kicsit és finoman mozgatni, ha mozdulatlan maradsz, nagyon könnyen belőnek, mert rengeteg gyenge pontja van...
A másik vicc, hogy periszkóppal sem látok lóf-szt sem a Skodával, de engem meg olyan hamar észre vesznek, hogy csak pislogok.
Játssz tesómmal, ő is azt húzza szegény! xD
Ekkora egy szutykos rohadt gennyet! Végre kihúztam a KV-1-et, ami persze a lánctalp kivételével stock. Hogy meghozza a kedvem ehhez a tankhoz MM folyamatosan T7 csatákba dobál.

A büdös fenébe már, mióta felraktam a nagyágyút (tudom, hogy semmi köze hozzá) minden egyes körben ammo racket kapok a 9-es Skodával... Valakinek van épeszű magyarázata azon kívül, hogy elkezdett szopatni a tank meg a game, hogy miért? Előtte ez nem volt jellemző...
Van egy érzésem, hogy nem fog tetszeni a kv1 neked. Elég könnyen belövik és az ágyúja képes 50m-ről egy oi-t is elhibázni.
Erre csak azok az emberek kepesek akik par ezer letolt csata utan eljutnak egy bizonyos szintre a jatekban. Ez eleg sokaknak soha nem sikerul.

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

WoT-ban, hogy lehet csalódni? 😄DDD Komolyan? 😄
Egyébként úgy nem lehet csalódni, ha nem vársz el semmit... és ez igaz mindenre. 😄
Csak azokkal nem vagytok szolidárisak, akik siránkozáson kívül mást is szeretnének olvasni.
Szolidárisak vagyunk mi 1mással ! <#eljen>
ok 😊 .
WoT-ban, hogy lehet csalódni?

De ez a jelenség bármikor és bármivel előfordul a wot-ban, ilyenen már nem kéne meglepődni...

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Most, hogy végre közel vagyok a KV-1-hez elkezdett baszakodni az RNG. Komolyan érdekelne, hogy a T-28 top ágyúja közvetlen közelről hogy nem üti át egy retkes Chi-Ha páncélját?

Abból nem tudnának újabb pénzeket szerezni ! <#nevetes2> .
Játszogatnék de közben 2 napig lázasan feküdtem meg próbálnám az enyémen kihasználni a 3-5-szeres szorzót.Több kevesebb sikerrel.Meg én hétvégén is dolgozom sajnos(péntektől keddig délutános vagyok).Majd szerdától lesz lehetőségem megint rendesen játszani és akkor megcsinálom nállad is a évfordulós küldetést a matricákért.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Remélik, hogy felébrednek a fejlesztők, jajj de jó duma 😄 Én meg a sportág iránti rajongásom miatt nézem a női röplabdát <#hehe>
Hát mert remélik, hogy felébrednek a fejlesztők... de attól még úgyanúgy tejelnek... közbe meg telesírják a fórumot, de ez más játékkal is így van...tudod, a negatív reklám is reklám. 😄
Látszólag itt is az emberek kétharmada csalódott a játékban, mégis évek óta itt rontják a levegőt <#hehe>
...akkor ez nálam így felejtős... mondjuk lehet röhögve lennék mérges, ha ezzel kinyírnák a saját játékukat, elszipkázva azokat, akik csalódtak a mostaniban... ha pl.: annyira sikeres az, hogy innen marha sok fejlesztőt oda csoportosítanak át, elásva a játékot...
és igen, krva sok pénzt lehet majd szerezni, én meg ha úgy lesz, ahogy te írtad ugyanolyan szinten fogom letojni... max. kipróbálom, mint ahogy a többit is, hogy elmondhassam a véleményem majd. 😊
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.04.16. 12:05:11
Frequency
Hátha valakinek kell,letöltési cím a videó alatt...

joe662
Lehet azon is rontàs van:-D:-D:-D

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Lehet, hogy más lesz a motor, bár lehet, hogy nem, csak új pályák lesznek, modernebbek meg persze új tanktestek, lövedékek stb.

Nem valószínű, hogy lesz átjárás, bár a prémium időszak érvényes lesz mindegyikre valószínűleg, esetleg kereszt-küldetések, ha megcsinálod mindkettőben nagyobb jutalom stb, ilyesmit tudok elképzelni.

Mivel az új játék lesz, friss pénzt akarnak szerezni onnan is, tehát vegyed az aranyat, bajnokok csomagjati, prém tankot stb, annyi előnyöd lesz, ha van hosszabb prém időszakod, akkor az érvényes lesz.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.16. 11:39:11
Gyuszopapa nem nagyon játszol az accomon, eleged lett ?