World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
angelus1991ster.blogspot.hu
Laza 5,3e sebzés, 831 assziszt és 4 frag, mind közelharcban, 300m alatti lövés az összes. Elkentem a száját egy lila szakasznak, de csata közben ugye nem látom, hogy milyen játékosok és a játékukból se lehetett erre következtetni, hogy ők elméletileg nagyon jók (pontosan ezért nem érdemes rápörögni a wn8-ra, mert legalább annyiszor hibás infót ad, mint amennyiszer segít, wn8 alapján lehet rájuk se merek menni). Az egyik t57h pl heat spammelt és a lánctalpam olyan szépen megfogta 3 lövését, hogy csak az első sorozatban trackelt, igaz a kis javítómba került akkor, mert menekülésben voltam töltés közben.
Victory!
Battle: Stalingrad
Vehicles: Bat.-Châtillon 25 t
Experience received: 5 585 (x5 for the first victory each day)
Credits earned: 52 216
Battle achievements: High Caliber, Mastery Badge: "I Class"
Ma mentem egy kiba epic ászos csatát a rudyval. Közel 4e sebzésnél jártam dorfon, de akkor egyedül maradtam egy OI-val és OI Exp-el szemben. Elkezdtek foglalni encounter módban és ugye a kiba foglalókört nem lehet úgy megközelíteni, hogy ne spotoljanak fel. Úgyhogy azt csináltam, hogy először északról kiszedtem az oi exp-et és nagy nehezen talán a 4. vagy 5. lövésre tudtam resetelni csak, egyszerűen a kiba OI-ról minden lepattogott, HE is, de aztán a láncán tudtam resetelni. Futás a déli oldalra, szintén felspotolt, de arannyal 2x rá tudtam lőni, de csak 1x sebeztem, mert nem volt idő pontosan célozni. Közben ő többször rám lőtt, de mind mellé.
Itt követtem el a hibát, mert visszamentem északra, de az OI már várt és a troll ágyúval természetesen telibe talált teligázas futás közben. Azt kellett volna csinálnom, hogy várok kb 1 percet és ugyanúgy a déli oldalon kimenni és be tudtam volna lőni a tornya hátulját, mert már északról várt és elfordította a tornyát.
Utólag persze okosabb az ember, de tényleg nem tudom, miért mentem vissza. Igaz előtte ugyanaz a troll ágyú lőtt mindenfele, szóval gondoltam majd most is mellé lő, hát nem, az rng rám hozta.
Sajnálom, mert durva xp-t hozott volna az 5x-ben, de a másik dolog, hogy tényleg megint ez a qrva OI. Csak én tudtam sebezni, mert a csapattársaim semmit nem tudtak ellene tenni. Nyilván ha meg tudtam volna közelíteni a kört úgy, hogy ne spotoljon fel, akkor kiszedem, de dorfon ez nem működik.
Gondolkodtam azon is, hogy odamegyek a folyosón közel a foglaló körhöz, megnézem, merre áll a tank, elmegyek onnan, hogy leessen a spot és berohanok a háta felől teljes gázzal. Lehet, hogy az sikerült volna, de nagyon kockázatos húzás.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.17. 01:00:33
7, zsinórban vesztes meccs után
Győzelem
Karelia
Škoda T 50
Szerzett tapasztalat:12 270 (x5 minden nap az első csatáért) Szerzett kredit 82 580
Csatában elért Achievement Nagy kaliber, Harckocsizó-mesterlövész, Elit lövész, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.04.16. 20:56:36
Kurva jó volt, saját hp-m alig bírtam lesebezni. Aztán a venti helyett rátettem egy raktáron lévő vizes lőszertartót, úgy már legalább ammot nem lőttek szemből.. Azért nem erre számítottam, eddig a sima E50 tényleg mérföldekkel jobb volt fullosan.
cyka blyat

Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.04.16. 19:19:40
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Utoljára szerkesztette: walert, 2016.04.16. 19:04:42
Ugyanaz a játék lesz, csak más a skin és az emberek ugranak majd. <#kocsog>#kocsog>
Nem vagyok jó játékos,de mentem már vele lila kört,és legjobb wn8-am van vele.
De amíg nincs kifejlesztve,ne várj sokat tőle...És kell bele jó legénység,mert nem árt eltalálni a célt 😊
Bérbe vehet? reklámfelület...

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
A zűd része belőhető már gyakorlatilag bármelyik tier5 mednek, bárhogy tekeri, a melle részét szeretem, az elég konkrét. Az említett matilda valóban küzdhet vele, ha ügyesen forgat a kv1, arany lőszer viszont bármikor biztonságosan beviszi. Mondjuk nem biztatok senkit aranyozásra, de úgysem kell, használják eleget anélkül is.
A tier3-4 sz.rok arannyal lövik be, alaposan célozva, vagy sehogy, de ez mióta standard meghatározása egy kemény tanknak, hogy tier-2 nem tudja belőni vagy csak arannyal? Ha nem egyedüli top tier a kv1 és lehetőleg kevés matilda, t28 (a zis-4 simán beviszi, mint a kés a vajat úgy vágja át a páncélt) meg hasonló tier4 legyen, inkább csak tier3 szemét, akkor lehet mellet döngetni, mert valóban nem nagyon lesz, aki beviszi, de erre mit lehet mondani? Előfordulhat, de nem ez a tipikus, hogy enyhén fogalmazzak.
Talán a lexemetebb ágyúja a tier5 prém tankjaim közül a matilda IV-nek van, 86 pen és annál tényleg figyelni, hogy mennyire van beforgatva a kv1. A t-25 a 116 pennel a kv1 mellét már vígan belövi, néha lepattan, mert botrányosa a szórása, de az egy másik történet. A chi-nu-kai meg a 124pennel már a tornyát is beveri, csak ne lőjön spaced területre, de a mellét szerintem még 45 fokig is beveri.
És ezek átlagos tier5 mednek mondható tankok, TD-ket meg sem említeném, nehéz tankoknak szintén van tipikusan 100+ penje, a lightok meg flankoljanak, bár az elc-nek még azt sem kell.
A kv1 nagyon messze van például egy sti-től,bélától vagy E75-től, mert azokkal a saját tierje legtöbb tankja szenved, persze egy kv3 esélytelen ellenük, de ezt én soha nem tartottam egy valóságos mércének, hogy a tier-2 nem tud beütni valamit.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.16. 18:14:14
Meg a qrva sok arany lövést kap. Bár van már 1 éve is, amikor kv1-el mentem, de már akkor is kb 1/4-1/5 arany lövés volt, most még rosszabb lehet az arány.
Mindig forgatni kell kicsit és finoman mozgatni, ha mozdulatlan maradsz, nagyon könnyen belőnek, mert rengeteg gyenge pontja van...
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
Egyébként úgy nem lehet csalódni, ha nem vársz el semmit... és ez igaz mindenre. 😄
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
és igen, krva sok pénzt lehet majd szerezni, én meg ha úgy lesz, ahogy te írtad ugyanolyan szinten fogom letojni... max. kipróbálom, mint ahogy a többit is, hogy elmondhassam a véleményem majd. 😊
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.04.16. 12:05:11
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nem valószínű, hogy lesz átjárás, bár a prémium időszak érvényes lesz mindegyikre valószínűleg, esetleg kereszt-küldetések, ha megcsinálod mindkettőben nagyobb jutalom stb, ilyesmit tudok elképzelni.
Mivel az új játék lesz, friss pénzt akarnak szerezni onnan is, tehát vegyed az aranyat, bajnokok csomagjati, prém tankot stb, annyi előnyöd lesz, ha van hosszabb prém időszakod, akkor az érvényes lesz.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.16. 11:39:11