banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Megamax
    Hát nemtudom 9K folotti personal ratingje volt a játékosnak, ( amugy azonn cseszodtem fel hogy csata utánn ráírtam hogy miért nem segített a csapatának , rákérdeztem hogy Ebay en vette az accountot mert csak kezdo játékosok lonek tovább olyan tankra amit még goldal sem utnek átt éshát a válasz a tipikus statpadder válasz volt L2P meg a sok finomság aminek elnevezett) szerintem sokkalta tobbet tehetett volna, a lehetosége megvolt rá. Ne értsetek félre nem azért csinállom ezeket a youtube videókat mert hude fel akarok vágni csak ugye tudjuk jon pár patch és már nem tudod visszanézni a jó csatákat. A zenét meg azért teszem alá mert haver megszólt hogy ha heavy tankal játszok akkor legalább valami zenét tegyek bele mert rettentoen unalmas nézni a heavy fightokat.