A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
realcsabi #380910 Nem írtam hogy rosszul csinálnál bármit is. Nem tudom hogy játszottam volna, egy dolgot viszont biztosan másként csináltam volna, nem írogattam volna neki és nem háborodtam volna fel. :)
Örülnék ha nem lenne prémium lőszer a játékban, de van és innentől kezdve el lehet dönteni kinek mi a fontos. Az objekt 140 ottmaradt és sebzett nemtudom mennyit, 1500-at? 2000-et? Ha nem használ goldot és elmegy onnan akkor feleannyit ha osszekapar egy ilyen 6 perces csatában. A mines nem nagy pálya gyorsan bezárul a kör, nem tehetett volna csodát. Ő igy döntött Ennyi. :)
Gyuszopapa: Ott flankelni tényleg nem nagyon lehetett az a jagd E100 nem dísznek volt ott, az elé kimenni csakhogy valaki közelről támadjon egy maust... Még nagyobb hulyeseg lett volna