A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #380894 Ezt muszáj lesz megmutatnom, mert hatalmas fun játék volt. Sajnos ripley
nincs mióta SSD-zek, de gyakorlatilag annyi történt, hogy nagyon durván vesztésre álltunk a végjátékban, de ilyen -3,5e hp és -4 tank. Addig nekem 1 frag-em volt. Gondoltam egyet, megpróbálok a grille-el alakítani valamit és elindultam full gázon ellenfelet irtani a városban meg körülötte. A lényeg, hogy túlélőt nem hagytam magam után, akit sebeztem, azt ki is szedtem
Azt még most sem értem, hogy volt elég a hp-m erre, de megcsináltam. Egy e5 megmaradt még a végére, azért nem kaptam kolobanovot. Az ellenfél szó szerint tajtékzott a chat-ben. Arany lőszert nem használtam, most ki is dobom belőle a 2-t, ami benne van, mert eddig egyetlen egyszer nem kellett lőnöm, inkább még plusz 4db HE-t rakok bele, mert arra viszont szükségem volt néha és az alap lőszer sem fogyott még soha el, azt is lehet csökkenteni.
Most, hogy toltam sokat a Grille-el és már csak 1 győzelemre vagyok a ToT küldetés befejezésétől, hát vegyesek az érzéseim. Ha sikerül elkapni a fonalat, akkor nagyot tud domborítani, akár közelharcban is. A legnagyobb gondom vele, hogy a legkisebb löveg mozgatásra is brutálisan szétesik a célzókör, még egyébként álló helyzetben is. Mozgó ellenfelet rohadt nehéz vele eltalálni, annyira finoman kéne húzni az egeret. Kínomban előre céloztam és megvártam, hogy odaérjen. Ha valaki bátor vele és odamegy közelharcolni, akkor nagyon nagyot lehet vele alakítani néha, de őszintén szólva, nekem ritkán volt ehhez kedvem meg elhatározásom is, mert nagyon kell érezni a tankot. A másik fő gond vele, hogy elég nehézkesen fordult és a torony sem fordul teljesen körbe, szóval házak között keveregni vele, hát kell a gyakorlás.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!