A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
tothgyorgy #380804 Hétvégi ajánlat: Nyerj meg 30 csatát úgy, hogy a top 10 (alap)XP szerző közt végzel a csapatodban
Jutalom:1 db garázshely
Jó játékosoknak ingyen, rosszabbaknak (mint pl én) némi küzdelem árán. Kb 40% wr az 75-80 csata, 25-27 per nap. 18:00-ig dolgozom mind három nap, +útidő +kajaidő +család. És másnap 06:00 kezdődik a meló ismét. Hát ha meg lesz, akkor is szorosan.
És ha felforr az agyvizem, úgyis kilépek, és megyek röpködni a wt-vel. Az megnyugtat. 2 napja reggeltem be, mert majd megütött a guta (lövések mellé, rikosé, engem meg beüt mindenki Austráliából, 5 tank csak rám vadászik stb)
T44 legyen meg annak aki akarja,előre grat hozzá. Én nem hajtok rá, mert iszonyat időbe kerülne. És nincs elég nyugtató itthon.