banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Kronos79
    Azért nem írtam más progit, mert nem nagyon volt eddig más tapasztalat. Előtte felraktam a No man's skyt(kamionos verzió), mert azon látszani kellett a különbségnek. A régi configgal diavetítés volt. Pár óra után sem fagyott.
    Azóta, hogy ide írtam játszottam egyet a Wolfenstein - New Orderrel és bírta is kb. két órát, majd lefagyott.

Ahol vettem, ott kétszer futtattak tesztet és nem jelzett hibát.

Találtam egy fórumot, ahol írták, hogy van napló és meg lehet nézni, hogy mi volt a gond. Na itt nekem 41-es azonosítóval kernel power hibát ír. Ennek is utánaolvastam, egy helyen azt írják, hogy hangkártya probléma. Frissítsem. Ezt már csak holnap fogom megtenni, bár egy új gép esetén nem hiszem, hogy ez lenne a gond. Nem tudom, hogy nem akadhat össze a Realtek driver valamilyen módon az Nvidia HD audio driverével? Fogalmam sincs ez utóbbi mennyire szól bele az alaplapi hangkártya dolgaiba.
    A vicc az, hogy a WoT fórumon olvastam egy topicban, hogy Wg-ék elszúrtak valamit az FPS terén 9.15-ben és a high end kártyák fagynak. Volt egy ötlet a javításra. Megcsináltam. Ezzel is letoltam pár csatát és a végén megint csak előjött a hiba.